Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vámpír akartam lenni...

26 éves vagyok. Nem is tudom, hol kezdjem, talán ott, hogy kb. 200 éve haltam meg. Egyedül, egy sötét viharos éjjelen, a közeli erdőben. Soha nem keresték, és nem találták meg a testem. De nem is kellett, mert azon az éjjelen, amikor meghaltam, újra élhettem.
A nővérem, Jenna aznap éjjel kezdett vajúdni második gyermekével. Én rohantam el a bábáért, akinek segítségével világra jött Alexis. Tündérien szép kislány volt, gyönyörű élénkzöld szemekkel. Imádtam őt. 2 éves korában tüdőgyulladása lett. Siettem az orvosért. Soha nem értem oda...

Aznap éjjel hatalmas vihart volt. Egyedül baktattam az erdőben. És akkor megjelent Ő. Ilyen férfit még soha nem láttam. Első pillanattól kezdve lángolva szerettem. Világosbarna, göndör haja volt, és zöld szeme. Megkérdezte, elkísérhet-e, mert mégiscsak milyen dolog az, hogy egy gyönyörű fiatal lány egyedül kószál az erdőben éjjel. Engedtem neki. Beszélt nekem az életéről, hogy mindig kitaszított volt, nem szerette senki. A szülei korán meghaltak, és más élő rokona nem volt. Sajnáltam. 28 éves volt, és magányos. Én is elmeséltem neki az életemet, hogy a nővéremmel és a családjával élek, hogy a szüleink évekkel ezelőtt meghaltak. Elkezdtem kérdezősködni, hogy mit gondol a vámpírok létezéséről. Tömören nyilvánította ki a véleményét, annyit mondott hisz bennük. A világért nem hittem volna, hogy ő maga is az. Mondtam neki, mindig szerettem volna vámpír lenni. Egy ifjú jóképű vámpír oldalán róni az utcákat sötét éjjeleken, amikor a Hold sem világít, megfelelő áldozat után kutatva. Ekkor megállt.
- Még mindig vámpír akarsz lenni? - kérdezte hűvös nyugalommal.
- Igen. Hiszen egy életen át az akartam lenni, de tudom, hogy ez úgysem lehetséges.
- De az.

Odajött hozzám, és hosszan, édesen, de mégis követelődzően megcsókolt. Azt hittem elolvadok a karjaiban, de nem tehettem, hisz telt ajkai a nyakamra siklottak, és éreztem a fogait a húsomban. Átkaroltam a nyakát. Nem éreztem fájdalmat. Nem tudom, később mi történt, mert elájultam erős karjai közt. Amikor felébredtem, egy kis kunyhóban voltam, ő pedig az ágy mellett bóbiskolt egy széken. Odakúsztam hozzá, és végigsimítottam gyönyörű arcát. Felébredt és csodálkozva nézett rám.
- Felébredtél, kedvesem? - kérdezte gyöngéden.
- Fel, és amint látod, jobban vagyok.
Megcsókolt. Soha férfi ilyen gyöngéd nem volt velem. Azt az éjszakát ott a kunyhóban, ami immár 200 éve közös lakhelyünk, soha nem felejtem el. Halhatatlan vagyok. Akiket szerettem mind meghaltak. Csak Henry maradt meg nekem.

És 200 éve minden éjjel, együtt megyünk zsibongó szórakozóhelyekre, hogy áldozatokat keressünk. Minden éjjel vadászat után forró szerelemben egyesülünk. Halhatatlan életem minden percében, imádtam, imádom, és imádni fogom. Soha nem fogom hagyni, hogy holmi vámpírvadász ficsúr elvegye tőlem. 200 éve az enyém. Örökre az enyém lesz. Mindig vele fogom a sötét éj leple alatt róni a kihalt utakat. És ezt senki nem változtathatja meg.
Hasonló történetek
5462
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
7705
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
További hozzászólások »
dx__xb ·
Úgy kezded, hogy aznap éjjel váltál vámpírrá, amikor a nővér, Jenna szült, és rohantál orvosért. Aztán hirtelen a lánya már két éves volt, és te megint csak rohantál orvosért, és megint vámpírrá váltál?? Valamit itt összekavartál szerintem.
Andreas ·
Azt mondják, nincs az a szép nő, akit ne unna valaki. Tedd hozzá, hogy 200 év után... Brrr. :smile:
Elegemvan ·
valóban megkavaró az, hogy leírja a születést is, de mivel az "Aznap éjjel" a tüdőgyulladásos orvosos sztori után van gyanítom rendre megszületett a baba és kétévesen amikor tüdőgyulladása lett, elment a nő az orvosért és nem ért oda.

Hollóhölgy ·
Hm... Szép történet... Az egészet csak az egyszerűsége rontja el. (A kettőnk vámpírvilága úgy látom, merőben különbözik, lehet hogy épp ezért csak én gondolom így.)
200 éve mennyei szerelemben, mindenféle gond nélkül, csak egymásnak élve.. Hm... Túl egyszerű lenne ez.. :)
Bár gondolom, ezzel a kis szösszenettel olyasmi volt a célod, hogy érzékeltesd, létezik örök szerelem, és a vámpírok élete nem feltétlenül örök szenvedés, viszont úgy gondolom, hogy picit átestél a ló másik oldalára.
Hiányoltam belőle egy kis részletességet, amellyel teljesebbé lehetett volna tenni a történetet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: