Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
laci78: szokás szerint nagyon jó - rem...
2024-05-14 10:35
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Üvegszilánkok (epilógus)

A szobámban ültem, és olvastam a Times legutóbbi számát, mikor Bill megérkezett. Kezet sajnos nem tudtam fogni vele, mert a karom még ki volt pányvázva.
- Hogy vagy Wenton?
- Hát voltam már jobban is.
- Bocsánat, hogy zavarok, de muszáj elmesélned, hogy a fenébe jöttél rá, hogy Jonathan volt a tettes. – Egy pillanatig gondolkodtam, majd beszélni kezdtem.
- Meg kell hagyni, a pórias beszédstílusával, és az életkorával sikerült félrevezetnie minket. Sokkal ravaszabb, és erősebb volt, mint első ránézésre tűnt, és ezt ki is használta. Az első nyomot már a tett helyszínén észre vettem, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Az a lábnyom, amit megláttam, az ablaknál, pont akkora volt, mint John lába, de ez még nem jelentett semmit. Valójában akkor kezdtem el Johnra gyanakodni, mikor mesélted, hogy találtál egy újságpapírt a felhajtott szőnyeg alatt.
- Igen.

- Nos. Mikor megérkeztem, a lányon még friss volt a vér, ami azt jelenti, hogy nemsokkal azelőtt ölték meg. Azt mondtam a kocsisnak, hogy már legalább három órája halott. Mikor felmentem a lépcsőn, pontosan emlékszem, hogy sehol sem volt felgyűrődve a szőnyeg. Az első hibát pontosan ekkor követte el, mikor ezt az újságdátumot kitalálta. Véleményem szerint, mikor ottmaradt az áldozattal, akkor felment az emeletre, betörte az üvegeket, hogy mégjobban megkeverjen minket, közben ügyelt arra, hogy a cipőjét levegye, amit időközben összesározott, majd a dátumot a szőnyeg alá rejtette.
- Akkor mik voltak azok azok az égésnyomok?
- Amikor beléptem a szobába, valami furcsa illatot éreztem, de nem tudtam, hogy mi az. Később rájöttem, hogy Jonathan pipájának volt ilyen a szaga. Az égésnyomokat a pipájából kivert égő hamu hagyta ott.
- Bámulatos. Soha nem tűnt volna fel.
- De ez még mindig nem elég, mert ekkor Danielnek sikerült összezavarnia. Hogy kerülhetne egy olyan drága kristály egy olcsó sofőrhöz? Ezen sokáig tűnődtem, de Mrs. Dwiterman halálhírét olvasva az újságban megláttam egy cikket, amiben közölték, hogy kiraboltak egy fuvarost, aki bőröndöket, és más kevésbé értékes dolgokat szállított. Daniel csomagja is köztük volt, benne a kristállyal. Azt viszont nem sikerült kiderítenem, hogy ezt honnan tudhatta John.

- Ez roppant egyszerű. Ő volt a fuvaros. Minden fuvarszámot bejelentenek a rendőrségen, és azt is, hogy ki szállította azokat. Szerintem megrendezte a saját kirablását, majd ellopta a kristályt, és néhány egyéb értékes dolgot.
- Nos akkor mégegy rejtéllyel kevesebb.
- De ez még mindig hiányos. Miért ölte volna meg Elizabethet?
- Hát igen. Hiányzott az indíték. De ekkor megint összezavarodtam, mert kiderült, hogy Fremont hazudott, ugyanis Mary szellemileg visszamaradott volt. Ezért elmentem a Szent teréz elmegyógyintézetbe, hogy kiderítsem, ismeri-e egymást a Fremont és a Brookler család. Ekkor Mrs. Brookler szívélyesen elárulta, hogy Johnatannak van egy lánya, mégpedig abban az elmegyógyintézetben. Azt is elárulta, hogy egy fertőzés támadta meg a kislány fogait, ami továbbterjedt az agyára. Tehát innen ered a fogmániája.
- De akkor az üvegnek mi a szerepe?
- Erre Sir Evergott barátomnál jöttem rá, amiben kedves feleségem, Mariann is közre játszott. A pohár ugyanis a Szent Terézből származik. Rajta van a lenyomata, ami egyedi módon akkor felismerhető, ha víz van a pohárban.
- Hát le a kalappal Wenton. De még mindig ott van a sátáni fordított kereszt. Ezzel mi a helyzet?
- A keresztet csak elterelésként alkalmazta. Megmagyarázom, hogy miért. Valahonnan a kezébe kerülhetett az az újság, ami a huszonöt évvel ezelőtti gyilkosságról közölt hírt. A fordított kereszttel, és a dátummal át akarta terelni a gyanút arra a gyilkosra, akit nem sikerült elkapnunk. De az újságban azt nem közölték, hogy az akkori kislánynak az állkapcsát összetörték, ezért ezt nem tudhatta. Ez a magyarázata annak, hogy nem volt összetörve a mostani áldozat állkapcsa.

- Ez lehengerlő, Wenton, de még mindig hiányzik az indíték, és az, hogy miért hazudott Joe?
- Nos, az indíték szerintem az volt, hogy a kis Lizy gyönyörű kislány volt, neki pedig nem adatott meg, hogy gyönyörű lánya legyen. Ezért önző módon nem akarta, hogy másnak ilyen szép gyereke legyen, ha neki nincs. De ez csak egy elmélet. A másik dologban pedig újból egy elméletre hagyatkozhatunk. Nem Joe hazudott nekem, hanem Lizy hazudott Joenak. Mégpedig Johnatan kérésére. Valahogy rávette, de ezzel elkövette az újabb hibát, mert olyasvalaki nevét mondta, mi egyből az eszébe jutott. Mégpedig Mary Brooklert. Összekeveredhetett benne, hogy Mary a saját lányának a barátja, nem pedig Elizabethé.
- Gratulálok Wenton!
- Köszönöm, Billy. De még vár ránk egy gyilkossági ügy, amit ki fel kell deríteni.
- Milyen igaz. Megyek is.
- Én még pihenek egy kicsit, de nemsokára én is bele vetem magam a munkába!
Hasonló történetek
16092
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
7308
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

ayala ·
Nem volt nagy eresztés.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: