Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet harmadik fejezete.
A ciklus befejező része, jó néhány érdekes fordulattal.
A történet második fejezete.
Mi mindent mesél egy kicsiny tér élete...
Egy fiatal testőr lányról szól, aki megkapja élete legjobb munkáját.
Friss hozzászólások
vinzso: Köszönöm, igyekszem, beküldtem...
2021-09-19 21:20
vinzso: Köszönöm szépen, beküldtem a f...
2021-09-19 21:18
BURGONYA: NEM TUDOM MIT SZíVSZ, DE FOLYT...
2021-09-18 01:29
BURGONYA: REMEK HA AZ EMBER KIADJA MAGÁB...
2021-09-18 01:28
otto64: Az hiszem becsapott a tanárnő,...
2021-09-15 09:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Léteznek vámpírok

Hát, hol is kezdjem... kezdem talán a legelején: pár hónapja történt egy meleg őszi estén, hogy rászántam magam, és elmentem egy jót bulizni. Fél 9-re értem abba a mulatóba. De kb. fél 11-kor odajött hozzám egy sápadt kb. 21 éves fószer, és leült mellém, és csak bámult engem. Addig csak ittam a pultnál, szóval kicsit már be voltam csípve. aztán csak arra emlékszem, hogy valahogy ott voltam az ölébe, a vállán a fejem, és mesélt valamit... ezek után felkért táncolni. Végig tomboltuk az éjszakát. mikor negyed 4 körül járt az idő, meguntam magam, és elindultam hazafele. Ő elkísért.

Kéz a kézben sétáltunk, amikor egy sikátoron kellett átmennünk, hogy végleg haza érjek. Akkor megkérdeztem, hogy ki is ő. Erre megtorpant, én meg indultam volna tovább, de ő szorosan tartotta a kezem, és visszarántott maga mellé. Mondtam neki, hogy ez fájt, mire ő csak mereven nézett maga elé továbbra is. Megpróbáltam kiszabadítani a kezem, a szorításából, de nem ment. Erre sem jött semmi reakció. Megkérdeztem, hogy miért csinálja ezt. Nem jött válasz. Egyszer csak valahogy előttem termett, és megkérdezte, hogy szeretem-e.

Mivel nem voltam teljesen magamnál, rögtön rávágtam, hogy persze. Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon. Fura volt, mert nem ios éreztem, hogy elkezdi szívni a kis réseken keresztül a véremet. Jó kortyonként beleköpte egy pohárba azt, amit kiszívott belőlem. Kb az 5. ilyen kiköpés után már nem csinálta, hanem csak szívott és nyelt, szívott, és nyelt. amikor éreztem, hogy az utolsó csepp vér is kiment az ereimből, és mindjárt megáll a szívem, ő a számhoz emelte azt a poharat, amiben a kiköpött vérem volt, és elkezdte megdönteni.

Már nem szívott... kérte halkan, hogy igyak. Nem tehettem mást, hát belekortyoltam. Nagyon meleg, kicsit vasas íz töltötte be a számat. Mikor az egészet kiitatta velem, három-három éles körmét végighúzta az arcomon, kis vágást ejtve. Már nem jött vér onnan. Miután végighúzta az ujjait az arcomon, végig is nyalta, mind két oldalon. Éreztem, hogy összehúzódik a bőröm, ahol megnyalt. Ezek után belesúgta a fülembe, hogy mostmár lehetünk "szerelmes pár", és hogy most már én is olyan vagyok mint ő, vagyis vámpírrá lettem.

Azóta hiszek a vámpírokban (mivel én is az lettem), és az óta az ágyasa vagyok Tom-nak, a vámpírhercegemnek. A vámpírok sokban különböznek azoktól a szörnyektől, akiket ti elképzeltek.
Hasonló történetek
6062
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
14537
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Shadow13 ·
Üdvözöllek,Testvérem!
a leírtak alapján meglepő a te történeted.
Egy szerelmes vámpír változtatott át.
Romantikus.
Egy vámpír szeretőjének lenni pedig,ahogy írtad,
Jó dolog.
én már csak tudom.
habár akkor Én voltam a teljes értékű vámpít.A barátom csak egy szánalmas félvámpír volt,aki nem mert teljesen átváltozni,mert félt a következményektől.Ostoba....
Szóval,Testvér,örülök,hogy ezt ilyen helyen is felmered vállalni.Így talán egyszer az emberek is hinni fognak nekünk.Ha van kedved felem nem túl népes fajunkról társalogni,írj!
Üdv:Testvéred

angel0227 ·
Helo!
Elöször is Vámpirhölgyhöz intézném mondandomat. A történet nem lenne rossz sőt.. szerintem van benne valami.:) De nagyoy rövid .. hogy ugy mondjam csak a csont és nincs rajta hús. Próbáld jobban kidolgozni a részleteket. :) Tényleg teccik;)
Másodsorban pedig Baszós nevű kritikusodnak szólnék... Én megprobáltam beleolvasni az irásaidba és kb 5 mondat után abbahagytam mert annyira észveszejtöen unalmas volt, és a fogalmazásod is nulla. Szóval szerintem egyáltalán nem kéne a "müveidet" reklámozni...hogy ugy mondjam.. ha neked ez kell hogy többen olvassanak, az már régen rossz. Vámpirhölgy eme kis szösszenete nyomdába mehetne a tiédhez képest...
Vámpirhölgy:) én drukkolok neked;) jo lesz ez:)

Sookey ·
csatlakozom angel hozzászólásához!Sztem jó az alaptörténet,de ki kéne dolgozni.Próbálj meg terjedelmesebben írni.amúgy nagyon tuti!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: