Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Üvegszilánkok (4. fejezet)

Mielőtt a látogatásomat megejtettem mintaolvasó barátomnál, előbb hazasiettem a tárgyaimért, nevezetesen az üvegpohárért, és a többi szilánkért. Mariann a konyhában főzött, és egy pohárból vizet iszogatott. Amikor odapillantottam, olyan dolgot vettem észre, hogy majdnem acron csaptam magam. Hogy nem juthatott ez eddig eszembe? Odarohantam a feleségemhez, és megcsókoltam. Meglepetten nézett rám, én pedig elrohantam Sir Evergotthoz.
- Maga szerint mit ábrázolhat ez a minta?
- Ez egy jelkép – mutatott a spirálokra, amik halványan körbefutották a pohár felületét.
- Sajnos azt nem tudom, hogy hol, de biztos vagyok benne, hogy láttam már.
- Talán azért nem emlékszel, mert ez csak egy fél kép. A másik fele itt van. – Azzal elővettem a kis dobozt, amibe a lány torkából kihalászott üvegdarabokat tettem.
- De még így sem lenne tejles a kép, – mondtam izgatottan – mert ma rájöttem, hogy ez is fordított minta lenne. Ugyanis a víz visszatükrözi a képet. Ha a felébe vizet öntesz akkor mit látsz?
- Egy fél épületet – nézett rám furcsán Sir Evergott, mikor megmutattam neki a fél pohárban a vizet, amit beleengedtem.
- És pedig milyen épületetet?
- Talán a, de ez egyáltalán nem biztos.
- Na mondd, mit látsz.
- A Szent Teréz Elemgyógyintézet fél épületét.
- Pontosan. Erre idefelé jövet jöttem rá. Most azonban el kell kapnom Elizabeth gyilkosát! Minden jót! – Azzal kiléptem, és elindultam Johnatan Rieslyhez.

Útközben bementem Billyhez, hogy jöjjön velem, de sajnos nem volt bent az irodájában, ezért üzenetet hagytam a portásnál.
Johnatanék kint laktak a külvárosban. A környéken alig voltak házak, vagy emberek. Rájöttem, hogy még sohasem voltam itt. Elővettem a fegyverem, és az agyal megkopoktattam az ajtót.
- Mr. Riesly. Kérem jöjjön ki!
- Mi történt? – nyitotta ki az ajtót dühösen.
- Le kell tartóztatnom magát Elizabeth Fremont meggyilkolásának vádjával!
- De hát.. - Kezdett volna magyarázkodni, de ekkor egy hirtelen mozdulattal az arcomhoz csapta az öklét, a másik kezével pedig kiütötte a fegyvert a kezemből. Az ütéstől betört az orrom, és egy pillanatra el is kábultam. Megfogta a nyakamat, és berántott a házba. Messziről hallottam, hogy kulcs csörög a zárban. Nagy nehezen kitisztult a fejem, és kitéptem magam a szorításból. A hirtelen támadt lendületemmel nekiestem az ajtónak. Ő pedig előreugrott, és újból arcon vágott. Égető fájdalom borította el az elmém, a szemeim előtt apró fekete pontok úszkáltak. Majd egy rúgást éreztem, ami a gyomromat találta el. Összegörnyedtem, és minden erőmmel arra próbáltam öszpontosítani, hogy meg tudjam ragadni a lábát, és el tudjam gáncsolni. Még egy rúgást kaptam, de ezt sikerült tompítanom, közben nagy véres tócsát köptem a földre.

A harmadik rúgásnál sikerült megelőznöm, és elkaptam a bokáját. Megrántottam, mire Johnatan elvágódott. Valószínűleg a fejét is beverhette, mert egy pillanatig nem bírt felülni. Épp annyi ideig, amíg összeszedtem magam. Feltápászkodtam, de ekkorra már ő is, és egy jól irányzott balegyenessel próbált újból letaglózni. Hátra rántottam a fejem, mire ő a falat találta el, és hangosan felordított. Ezalatt sikerült egy jobbegyenest vállból bevinnem a bordái közzé, ami eléggé megtántorította. Még egyet ütöttem, de ez a könyökébe szaladt, és valami megreccsent a kezemben. Hirtelen ágyékon térdelt, és én legyőzötten estem össze a fájdalomtól. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy elveszítsem az eszméletem. Felsandítottam, de Johnt nem láttam sehol. Megpróbáltam felkönyökölni, és újból vért köptem a padlóra. Hihetetlen erőfeszítések árán felültem, és megtámasztottam magam a kezeimmel, majd megláttam. Egy kést, és egy fogorvosok által használt fogót hozott felém. Rájöttem, hogy már egy csepp erőm sem maradt a védekezésre, főleg a törött jobb karom miatt, de nem hagyhattam, hogy megöljön.

A belső zsebemből elővettem a félbevágott poharat, úgy hogy ne lássa, majd hirtelen megfordultam, és hozzávágtam. A mozdulatom meglepte, ezért nem tudott teljesen kitérni az üveg elől, és az végigszánozta a fél arcát. Hangosan felüvöltött, mint egy bika a vágóhídon, kezét az arcához szorította, ujjai közül vér szivárgott, majd rohanni kezdett felém. Valami zajt hallottam magam mögött, ekkor hatalmas dörrenéssel berobbant a bejárati ajtó, és ott állt Billy Black pisztollyal a kezében. Hármat lőtt vele, mind a három golyó mélyen Johnatan hasába fúródott. Megmarkolta a gyomrát, mintha még meg tudná menteni az életét, majd összeesett.
Hasonló történetek
10142
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
7130
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tarjányi M. Róbert ·
Nagyon JÓÓÓÓ! igazán leköt .könyv?
Lock ·
Köszi! :blush: nem ez csak egy novella. De lehet, hogy folytatásosra csinálom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: