Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Unokanővéremmel

Én most vagyok 27 éves az unokanővérem 35. Náluk nyaralok . Ő egyedülálló csajszi. Feljött hozzám a szobába este , hogy nincs-e kedvem filmet nézni? Nekem van de nincs itt egy lemezem se. Addig keresgéltem az egyik fiokba míg találtam egy dvd-t amire nem volt felírva mi van rajt de majd meglátjuk. Beraktam a számítógépbe a címe Fekete özvegy. Hát nem akció film volt hanem pornó . Mondtam neki hogy bocsi nem tudtam kivegyem? Erre jött a válasz : nem kell kivenni szeretem a pornókat.


Jó hát nézzük. Nem sokat láttam a filmből olyan 15 percet mikor láttam hogy uncsimnak a keze a hálóing alatt van és furcsán veszi a levegőt. Nem egy szexi nő mert van rajt egy kis felesleg. Nem bírtam magammal mivel a filmre állt a cerka meg hogy ő is ott masztizik melettem. Előkaptam a 18cm-es farkam és simogattam hadd lássa. Nem kellett sok idő észrevett és mondta , hogy ilyen még nem történt vele. Megkértem mi lenne ha nem csak néznénk a filmet hanem játszanánk egymással? Ő csak annyit mondott ha van gumi benne van. Kikeltem az ágyból és elővettem egy kotont a pénztárcámból. A boxert ledobtam és odaálltam elé. Habozás nélkül elkezdett szopni . Markolásztam a melleit jó nagyok neki a bimbók kemények. Gyere menjünk az ágyba. Ahogy felállt levettem a hálóingét. Egy fekete franciabugyi volt rajta. Belöktem az ágyba és elkezdtem csokolgatni a testét közbe a bugyit toltam lefele. Borotvált nedves pinája volt. Nekiláttam kinyalni. Majd kértem lovagoljon meg de erre nemet mondott és hogy csináljuk kutyában. Nekem mindegy. Felhuztam a gumit ő feltérdelt és beraktam neki hátulról. Elkezdtem dugi ő csak nyögött. Majd kivettem és a segét kényeztettem a nyelvemmel. Mondta ilyet még senki se csinált neki . Na majd én. Nyaltam ujjaztam a seggét majd mikor kitágult beraktam neki. Az elején óvszerrel majd kivettem a farkam és lehúztam a gumit és annélkül raktam be. Dugtam erőssen csak ugy csattogot. Ő is élvezte nagyokat nyögött. Megkért mielött elmennék vegyem ki mert a szájába kéri a gecit , ez igy is történt kihuztam bekapta. Szopott és mikor elélveztem lenyelte mind meg körbe is nyalta a makkom. Végezetül letusoltunk csokoloztunk és kérte mig ott vagyok milenne ha megismételnénk. Mondtam neki ez jó ötlet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyuri0926 ·
Hát kérem ez a mai iskola nevelési szintje , irodalomból , erre képes egy ifjú !

ZGergely81 ·
Mire ezt végig olvastam a Sopronba tartó vonat 1-órát késett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: