Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tó parti barátság

Már kiskamasz koromban tudtam, hogy meleg vagyok, de nem mertem elmondani senkinek, volt egy gyerekkori barátom Tomi, anyukáink kolléganők voltak és ráadásul egy panelházban is laktunk. Tomi 4 évvel volt nálam idősebb történet idején én 14 ő már majdnem 18 volt, de mindig egyenrangúként bánt velem, lehet mert mindig is érettebb voltam a koromnál. Egy nap a nyári szünet közepén elbicikliztünk a közeli bánya tóhoz, mint már oly sokszor.  Mikor oda értünk a kis árnyékos, bokros helyünkre és leraktuk a pokrócokat akkor vettem észre, hogy nem vittem fürdőnadrágot. 
Mondtam is: -Na basszus otthon hagytam a gatyám, visszamegyünk?
T: - Vissza nem tekerek végre itt vagyunk, legyél gatya nélkül. Nudizzál úgy se látja senki!
-    Tudod, hogy szégyenlős vagyok! Legyél te nudi, vágtam vissza fancsali pofával! 
T: - Miért ne! 
Majd levette a pólót és a nadrágját, ott ált előttem egy szál Ádám kosztümben. Természetesen egyből a farkára tévedt a szeme. Bár gyerekkori barátok voltunk, de még sosem néztem meg ilyen szemmel őt. Nagyon tetszett a látvány vaskos farka volt még így lankadt állapotban is. Nagyot nyeltem a látványtól. 
T: Te jössz! Dobd le a textilt, látod nincs benne semmi. 
Kissé félve levetkőztem én is. Mikor felnéztem azt láttam, hogy elégedett vigyor ül ki Tamás arcára. Bementünk a vízbe, kezdetben labdáztunk, fröcsköltük egymást, egy idő után elkezdtünk birkózni, mint a kamasz srácok általában. Hol én voltam fölül hol ő nyomott a víz alá. A játék heve közben többször egymás péniszéhez értünk, olykor egymás fenekéhez is hozzá dörzsölődött farkunk. Az egyik ilyen simulós csata után azt vettem észre, hogy mereven áll a farkam. Tomi és észrevette. 
T: Mi van öcsi? Megkívántál?
Nagyon szégyelltem magam és kimentem a pokrócra. Égő arccal ültem az árnyékos lugas alatt. Testemről csöpögött a víz, enyhe szél borzolta a fák ágait. Ő is utánam jött mikor látta, hogy ez most nem volt vicces. 
T: Nincs semmi baj! Ez előfordul. Kamaszként mindenre is feláll. Ne aggódj!
Felnéztem rá félig könnyes szemmel és csak úgy kiszakadt belőlem: - Én azt hiszem meleg vagyok!
T: Áhh!  Értem!  Megőrzőm a titkodat ne félj! Voltál már fiúval? 
-Nem még sose, lány már szopott le, de ennyi. 
T: Akkor most én is elmondok valamit én biszexuális vagyok. Tudod mit jelent?
-Nagyot bólintottam: - Amikor a fiúk és a lányok is tetszenek.
T: - Így van. Van kedved kipróbálni ezt-azt? 
-Mire gondolsz? Kérdeztem kissé naivan
T: Megmutatom!  Csak azt csináljuk, ami neked is tetszik. Rendben van?
-Igen! Feleltem kissé félszegen.
T: Feküdj a hátadra és csukd be a szemed!
Engedelmeskedtem a kérésnek, ekkor Tomi rám feküd és apró csókokat nyomott az arcomra nyakamra és így haladt lefelé, a mellbimbóimmal játszott egy rövid ideig nyalogatta, szívta puszilta. Halk nyögésekkel jeleztem neki, hogy jól csinálja, amit csinál. Tovább haladt míg nem elért a szerszámomig. Lassan körbe nyalta, majd egy határozott mozdulattal a szájába vette tövig már álló farkam. Nem volt nehéz dolga kb. 14-15 cm voltam merev állapotban simán be tudta venni teljesen. Isteni volt, sokkal jobb, mint a csaj, aki a sulibuliba leszopott a tanáriban.  Majdnem a szájába lőttem, amikor leállt és megszorította a farkam tövét, ezzel elkerülve az orgazmusom. 
T: Nem akarom, hogy máris elélvezz, lesz még rá lehetőség. Most gyere fogd meg a farkam. 
Az enyémmel ellentétben neki nagy és mint már mondtam vaskos pénisze volt. Most ott állt előttem a maga csodás 18-19 cm hosszú, eres, hús fasz. Óvatosan ráfogtam és húzogatni kezdtem. Elképesztő volt fogni valaki más farkát főleg ekkorát. Teljesen megbabonázott.
T: -Tetszik? Szeretnéd bekapni? 
-Nagyon tetszik! Hát…igen szeretném!
Hátradőlt és én igyekeztem bevetni minden pornóban látott technikát, hogy minél jobban tudjam neki csinálni. Néha felszisszent amikor a fogam hozzá ért a makkhoz. Leállított!
T: -Kezdetnek nem rossz, de figyelj a fogaidra.
 Ellátott még pár tanáccsal, hogyan is kell jól szopni (a mai napig használom a kis trükköket). Folytattam a gyakorlati oktatást és visszatétem az időközben lekonyult bájdoronghoz. Apró puszikat adtam rá, a tövétől a tétéig nyaltam párszor. Kezdet keményedni, beletúrt a hajamba és ráhúzta félmerev péniszére a fejem. Éreztem, hogy egyre keményebb, nehezen tudtam bevenni, elkezdtem köhögni és fuldokolni, azonnal elengedett.
T: Ne haragudj! De elvitt a hév.
-Semmi baj, jól vagyok. 
Közel hajolt hozzám és megcsókolt, meglepődtem, de viszonoztam csókját. Csók csatánk közben kézzel felfedeztük egymás testét. Simogatott, játszadozott feszes kamasz testemmel.  Engem sem kellett félteni mindenhol is járt a kezem. 
T: Fordulj meg! -mondta határozottan
Először nem tudtam mit szeretne, de engedelmeskedtem mesteremnek.  Csókokkal árasztotta el nyakamat és elindult lefelé a fenekem felé. Széthúzta a farpofáim és óvatosan belenyalt a fenekembe. Mámoritó érzés volt ahogyan nyelve ki-be, fel-alá járt a fenekemben. Megéreztem egyik ujját is ahogy körkörös mozdulattal cirógatni kezdte ánuszomat. automatikusan össze rezzentem. felállt és a fülembe súgta. 
T: -Nyugalom, nem foglak még megdugni ……de ami késik (mosolygott kéjesen) Most add ide a farkad!
Megint a szájába voltam, pillanatok alatt merev lettem, hangos nyögésekkel élveztem a mit csinál. Magamon is meglepődve túrtam bele a hajába és húztam farkamra. Nem kellett sokat várni. Tomi!! Ahhh Tomi!!! El fogok…nem mondtam végig már jött is a gejzír. Soha nem élveztem akkorát addig. Tele lőttem a száját, de nem engedte ki a farkam, az összes gecim lenyelte és utána tisztára szopta a farkamat. Félholtan levegő után kapkodva feküdtem a pokrócón. Mikor magamhoz tértem és kinyitottam a szemem, ott ált felettem és a farkával játszott.
T: Jó sok cucc volt benned, én is elmennék most már. 
Letérdeltem és szopni kezdtem, most már nem fogaztam (annyit). Tomi lélegzete gyorsulni kezdett, egyre több sóhaj és hörgés majd egyszer csak teste megfeszül és két kézzel fejemet a farkára húzta, telibe lőtte a torkom. Szabadulni akartam, de nem engedett, még három adag jött belőle. Miután végzett elengedett, én levegő után kapkodtam. Hamar rendbe jöttem.
T: Bocsi a végén megint megvadultam. Tudod durvábban kedvelem, ne haragudj.
-Semmi baj, igazából élveztem (mondtam mosolyogva)
Elnevette magát majd odahajolt és ujjával a számsarkában maradt gecit letörölte és a számaba adta. 
T: Minden csepp kincs! Érted? 
Engedelmesen lenyaltam az ujját. 
T: Ügyes vagy fiú! Gyere fürödjünk meg lassan menni kell haza! Holnap is kijövünk akkor lehet tovább is lépünk egy szintet és elveszem a kis segged szüzességét. Rácsapott a seggemre és beszaladt a tóba. 


Azon a nyáron történ még egy jó pár dolog, de az egy másik történet lesz. 

Hozzászólások
kaliban ·
Folytasd!

CRonaldo ·
Nagyon jó ez a story! Nekem tetszik! Kérlek, folytasd!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: