Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Találkozás a földönkívüliekkel

Azon az éjszakán nem tudtam aludni. Altatót nem akartam bevenni, mert reggel két kávé megivása után tértem csak magamhoz.
Álltam az ablaknál, s néztem kifelé. Munkanélküli lettem. Szégyen ez?
Egyszer csak nagy fényt vettem észre a parkolóban. Azt hittem, a pincérnő jött haza ilyen későn, de nem, két méter magas alakokat láttam, akik, mintha a szemükkel fényképeznének. Egyikük elindult a lépcsőház felé, feljött a lépcsőn, s becsengetett. Nem féltem. Ha itt
a földön ennyien ártottak, miért félnék egy idegen civilizációtól?
Bemutatkozott, Ő volt ETY.
- Már régóta figyeljük magát, láttuk nehéz helyzetét, s mi óvjuk az értékeket. Elvisszük magát a bolygónkra, megtanítjuk arra, amit mi is tudunk, s a világ minden nyelvén beszélni, azt, hogy ne ismerje a féelmet, s gondolatenergiával beszélgetni velünk Felkaptam a farmert magamra, s mentem ETY-vel az űrhajóra.
Ott bevittek egy szobába, elém állt egy kisebb robotgép, levette a ruhámat, s lezuhanyozott olyan vízzel, hogy az este megvágott ujjamon a seb azonnal begyógyult. Aranyruhát adott rám, amin csodálkoztam, s lefektetett egy falból kiemelt kerevetre.

Egy ismeretlen bolygón landolt az űrhajó. Autóhoz hasonló járművek jöttek elénk. Érdekes módon benzinszagot nem éreztem.
ETY elmondta, hogy ez egy olyan energia, ami nem fertőzi a levegőt.
Láttam egy patakot, mely olyan tiszta volt, hogy a simára csiszolódott kavicsokat is meg lehetett volna számolni.
Odaértünk egy kastélyhoz, mely barokk stílusban épült.
Régen itt is voltak panel-féle házak, de rájöttek, hogy az emberek nem érzik jól magukat benne.
Még a tudományos laboratóriumokat is régiek mintájára tervezték.
Elém jött a bolygó vezetője, bemutatkozott. Ő volt Talan, a mindentudó. Felköszöntött névnapom alkalmából, s én majdnem elsírtam magamat.
Mivel itt nem ismerik a pénzt, közös ebédlőkben étkeznek, ahol kiválaszthatják, s elvihetik az aznapi vacsorát, másnapi reggelit, annyit, amennyit meg bírnak enni. Így az embereknek bőven jut idejük
pihenésre a munkájuk után, s családjaikkal foglalkozni.
Talan megkínált nektár-féle gyümölcslével, lefektetett egy dívány-félére, s azonnal elaludtam.

Amikor felkeltettek, már olyan lettem, mint ők, gondolatenergiával beszélgettünk egymással. Talan gondolatátvitellel megtanított minden nyelven beszélni is.
Nem volt sok idő, hajnalig vissza kellett érniük a földre, így elbúcsúztam tőle, s mentünk vissza az űrhajóval a bérház elé. Az aranyruhát megtarthattam magamnak.
ETY szerette volna, ha közöttük maradok, de itt voltak a gyerekeim. Még egyszer lefényképezett szemével, s elbúcsúztunk egymástól:
- ETY, bármikor látni akarsz, megteheted, a barát a távolból is az marad mindörökké.

Másnap elmentem a munkaközvetítőbe, s mondtam, hogy minden nyelven tudok beszélni. Bolondnak gondoltak.
Nem sokkal később nélkülözhetetlen lettem, s mikor a japán császártól vettem át a kitűntetést, zöldes csillogást láttam az égen. Itt volt ETY, eljött megnézni a sikeremet!
A nagyobbik gyerekem sikeres üzletember, a kisebbik körülrajongott színésznő lett.
Hasonló történetek
3469
Valóban nem volt nagy a probléma. A krionok földön kívüliek voltak, egyike a kevés értelmes fajnak, akikkel összefutottunk, de rossz szándékúak. Az emberiség fejlettebb technológiája, és jóval nagyobb szaporulata mindig is kordában tartotta őket – de egyedileg időről-időre elkövettek bűncselekményeket. A hajójuk is jóval alulmaradt a csapat első osztályú kutatóhajójánál, mindössze annyit kellett tennie a pilótának, hogy emeli a sebességet...
3267
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Napfivér ·
Jókat nevettem.

Arisha ·
öööö....fura egy történet...de tetszikk....remélem hogy afféle humoros kis izének száántad, mert én jókat nevettem rajta. :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: