Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Születés 1. fejezet

Születés


1.fejezet
Egy Birodalom hanyatlása

Elderon jó császár volt. A Birodalom minden embere szerette. Nem csak igazságos uralkodó volt, aki mindent megtett népért, tiszteletnek örvendett, mint katona is. Úrrá lett a törzsek közti viszályon és egyesítette őket egy zászló alatt. Persze így is voltak akik fellázadtak ellene, de mindegyikük vereséget szenvedett. Felesége, Elenore, méltó volt a császárhoz. Ugyanúgy szerette a Birodalom minden élőlényét, mint Elderon. Mikor ura a sötét erők ellen harcolt a határokon, ő vigyázta a fővárost, Galdort.
Amellett, hogy jól képzett harcos volt, és az Amazonok klánjának tiszteletbeli tagja, kitanulta a varázslat mesterségét is. Ő volt az, aki megalapította a Harcos papnők rendjét, az Elendirt. A rend minden tagja ügyesen bánt fegyverével, és gyógyító erejüknek köszönhetően nagy szolgálatot tettek a sebesülteknek is. Elderon, és párja uralkodása alatt a Birodalom virágkorát élte, ám a béke nem tartott sokáig. Az emberek hiába vívtak győztes harcokat a Birodalom határain az orkok, és éjtündék csapatai ellen, újabb, és a vártnál sokkal nagyobb erők kezdtek mozgolódni, melyeknek egy célja volt: a béke elpusztítása.

*

Mindenki döbbenetére az orkok és az éjtündék támadásai folyamatosan alábbhagytak, mígnem szinte említésre méltó sem maradt. Pletykák láttak napvilágot a településeken, melyek közül sok első hallásra túlszínezett mese volt, de egy mindenkit megrémisztett, még magát Elderont is aggasztotta. A történet szerint egy sötét kór ütötte fel a fejét, Bűzmocsár mélyén. Akiket a Kór elért azokat elemésztette, de nem haltak bele a betegségbe. Miután a betegség első fázisa, a magas láz, és a hányinger véget ért, a betegeken valami megváltozott. Mindegyikük olyan volt, mint akinek elment az esze.
Megtámadták szomszédjaikat, barátaikat, sőt még családtagjaikat sem kímélték. Lelküknek csak töredéke létezett, és minden vágyuk a gyilkolás lett. A Birodalomban mindenki csak úgy nevezte őket, hogy a Káosz Lényei.

*

A Kór félelmetes gyorsasággal terjedt a világban. Nyomában csak a pusztulás maradt. A fajok mindegyike felhagyott a viaskodással, és a Káosz Kutyái ellen vonult.
Az emberek összefogtak a törpékkel, a hegyek népével, kettejük mellé szegődtek a tündék, a természet őrzői. Az orkok szövetséget kötöttek az éjtündékkel, a mágia uraival, és a taurenekkel, a síkságok fajával. Ám ezek az érdekszövetségek nagyon törékenyek voltak.
A Kór nyomában átállók elárulva népüket, sokszor elősegítették nem egy csata győzelmét. Ezek a veszteségek a szövetségek oldalán ellenségeskedéseket szítottak, mindenki a másikra mutogatott. Végül sikerült megállítani a pusztulást, de teljesen elpusztítani soha. A Káosz Lényei uralmuk alatt tartottak kisebb nagyobb területeket, és továbbra is szedték áldozataikat. Hír járta arról, hogy a sötétség lényei az idő multával egyre intelligensebbek lettek, ez egészen odáig fajult, hogy a mágiával is megtanultak bánni. Néhányan kiemelkedtek közülük, és nagyobb törzsekbe egyesítették a Káosz népét. Leköltözve a föld alá megalapították fővárosukat, Fargardot. Azok a felderítők és kalandorok, akik lemerészkedtek a föld alá, soha többet nem tértek vissza.
A rettegés nem hagyott alább, mindenki tudta a pillanatnyi csendesség csak egy még nagyobb veszedelem előfutára.
Hasonló történetek
3359
Ahogy a védelem kiépült, Dareth handorioi hódításait emiatt be is fejezte, és inkább északra, Rolenciába vezényelte szörnyű hadát. Rolencia nem volt egységes birodalom, nem volt összetartás, így nem is tudtak fennmaradni. Viszont érdekes módon, mintha megelégedett volna ennyivel, Mágusföld határán, a Benfini-hegységnél megállt. Nem tudni, hogy miért...
3332
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Sethanon ·
Sztem kicsit kusza:) de jó

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: