Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Star Wars

Egy köztársasági Nebulon-B fregatt lépett ki a hipertérből az űr kellős közepén. Előtte nem sokkal már egy űrcsata dúlt az Új Köztársaság, és a Birodalom erői között. Ez a hajó csak egy volt a sok közül, ami erősítés gyanánt érkezett. A hajó azonnal elindult a csata felé. Hangárjai kinyíltak, és több tucat vadászgép szállt ki rajta. Máris szembe találkozott két kisebb birodalmi cirkálóval, akik támadóállást vettek fel előtte. A közelebbi hajó máris tüzet nyitott és apró lézernyalábok csapódtak a hajótestbe, de a pajzs minden lövést felfogott. A fregatt fordulni kezdett, hogy felvegye az optimális harci pozíciót a cirkálók ellen.

Eközben a másik hajó is tüzet nyitott rájuk, és néhány raj Tie-vadász célpontjának választotta a hajót. Az egyik ágyúból néhány protontorpedó száguldott ki és eltalálta a közelebb lévő hajót, ami megrázkódott az erős találattól. A Tie-vadászokat lekötötták az X- és A-szárnyúak így azoktól nem kellett tartani. A hajók tovább folytatták a tüzelést, de alig okoztak kárt ellenfelükben. A Nebulon-B minden tűzerejét rákoncentrálta a közelebbi cirkálóra, aminek pillanatok alatt elszálltak a pajzsai, így hamarosan belső robbanások rázták meg, és a hajtóműve is leállt. Ennek ellenére folytatta a tüzelést. 3 Y-szárnyú osztag repült rá a cirkálóra, aminek gyenge lézere alig tudta őket kiiktatni. A 15 bombázóból mindössze kettőt tudott kilőni. A hajó belső robbanások közepette szétrobbant. A másik cirkáló,- amely szinte teljesen ép volt - látva társa vesztét, nyomban megfordult, és megpróbált beiszkolni, egy közeli csillagromboló mögé. A fregatt megállt. Majd kecsesen fordulni kezdett.

Erős hajó volt, de egy csillagrombolóval mégsem tudta felvenni a versenyt. A hídon megkeresték a következő célt. Tőlük nem messze volt egy Koréliai korvett, amit egy Interdictor osztályú csatahajó sanyargatott, erős turbólézereivel. A hajó felgyorsított, és percek alatt elérte a célt. Beállt a két hajó közé, időt adva a korvettnek, hogy fénysebességre tudjon ugrani. Gyorsan szembefordult az ellenfelével, és tüzet nyitott rá. Nemsokkal később a csatahajónak már kimentek a motorjai és a fél turbólézer ütegei. A fregatt is eléggé károsodott,bár az csak némi energia veszteség volt. A birodalmi hajón rés nyílt, és a levegő elszállt belőle. Emiatt irányíthatatlanul sodródott ki a világűrbe.

***

A csata már-már eldőlni látszott a Birodalom javára. A lázadók pedig már fénysebességre akartak ugrani. Mikor segélykérés érkezett egy csillagromboló mögül, hogy a két Nebulon-B-t csapdába ejtette a vezér- csillagromboló, és hamarosan megsemmisülnek. A flotta ekkor visszafordult, és szembenézett ezzel a hatalmas monstrummal. Legelől haladt a már jól ismert Nebulon-B-nk, mögötte pedig korvettek, vadászgépek, fregattok és a károsodott Mon Calamari vezér-cirkáló. Ezek a hajók hamarosan hatalmas tűz alá vonták a csillagrombolót, amely viszonozta a tüzet. A többi birodalmi cirkáló viszonylag messze volt a vezérhajótól, így még védeni sem tudták azt. A romboló pajzsa hamarosan elszállt, így már a Y-szárnyúak is bombázni kezdték. Eközben a két szorult helyzetbe került Nebulon-B kijutott a hajó mögül. Közben egy korvett amelynek életfenntartó rendszerei leálltak, belecsapódott a csillagromboló hídjába, levegőbe röpítve azt magával együtt. A csillagromboló robbanni kezdett. Miközben letért a pozíciójáról.

A hajó egy hatalmas robbanás közepette kettétört. Egy pillanatra látszott a levegő, amely felszáll a hajóból, megölve ezzel a legénységet. A lázadó flotta ezzel megfordult és fénysebességre kapcsolva eltűntek a helyszínről. Hamarosan felrobbant az eddig még sértetlen üzemanyag-tartály, amely magával vitte a megmaradt birodalmiak nagy részét.
Hasonló történetek
3211
Hirtelen valami megmagyarázhatatlan Erő suhant végig rajta. Valami mély, sötét, csábító. Ekkor rájött, milyen könnyű volt megölni Rainost, egy fegyvertelen embert. Ilyen a Sötét Oldal, mely most hívogatta. De Kéler nem törődött vele. Inkább apja emlékére koncentrált, aki most már békében nyugodhatott. Elűzte lelkéből a gonoszt, a bosszú beteljesülésével a sötétség átjárta, majd elhagyta. Azonban most már tudta, hogy ha nem vigyáz, őt is könnyedén elcsábíthatja a Sötét Oldal...
3271
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sajtos Pogi ·
Jól fogalmazol, választékosan használod a szavakat!

relierf ·
Ok, tényleg jól fogalmazól, de a történeted tulságosan is idili (nem tudom jobb szóval kifejezni). Ha a felkelők ilyen könnyedén elpusztítottak volna egy szuper csillagrombolót, a lázadók napok alatt lenyomták volna a birodalmiakat. Szerintem gyenge.
marcell ·
Nem szupercsillagrombolóról van szó, de valamilyen szinten megértelek. Amúgy bocsásd meg nekem. Ez az első sztorim.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: