Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rádöbbenés

Ott hevert az igazgató asztalán. Nyitott borítékban. A benne összehajtott levél, félig kilógott a címezetlen papírból. Perselus dühös volt Dumbledore-ra. Minden tudását bevetette, hogy eleget tehessen az igazgató kéréseinek; nap, mint nap az életét veszélyeztette az ő kedvéért, amikor a Sötét Nagyúrról szerzett meg információkat. Cserébe azonban annyit sem kaphatott, hogy az igazat meg tudja, miért is oszt meg több titkot a Potter kölyökkel, mint vele, akit a legbizalmasabb segítőtársának nevez. Egyszerűen olyan féktelen harag égette belülről, és áradt szét testében, hogy nem is tudott méreg nélkül Dumbledor-ra gondolni. Felkapta a levelet a borítékkal együtt az asztalról, és- nem törődve azzal, hogy illetlen dolog, amit tesz- elkezdte olvasni azt.

' Grindelwald!
Sokat gondolok rád. Azok az átvirrasztott éjszakák, amiket eltöltöttünk és közben a terveink, amiket együtt dédelgettünk, hogy majd megvalósítjuk őket. Nélküled azt hiszem minden napom az átélt pokol. Egyedül érzem magam, most, hogy már nem vagy velem. Úgy érzem, mintha egy szálka ékelődött volna be az ujjam hegyébe. Te olyan vagy, mint ez a szálka, de a te közelséged nem jelentene fájdalmat. Ellenkezőleg- szükségem van rád. Szerelmem visszavonhatatlanul irántad lángol csak.
Társad,
Dumbledore'


Piton csak bámulta a levelet és rajta a sorokat, melyek ezeket a szavakat tartalmazták. Nem tért magához kábulatából. Úgy érezte mintha fejen találták volna egy kábító átokkal. Nem gondolta volna ezt Dumbledore-ról. A legkevésbé sem. Márpedig ez a levél kétségtelenül a hófehér szakállas varázsló érzéseit rejtette, melyeket csak azzal az emberrel osztott meg, akinek a levelet szánta.
Piton visszacsúsztatta a borítékba a papírt és halkan elhagyta a szobát.

Hasonló történetek
3869
- Miféle lények az orkok? Északon semmit sem tudni róluk.
- Félig értelmes szörnyetegek. Testüket fekete szőr borítja, pofájukat kivéve. Szemeik aprók, sunyik és gonoszak. Foguk a hullaevéshez szokott. Beszélni nem tudnak, de a gesztusokat jól értik és az értelmesebbek megtanulják érteni a nyelvek némelyikét. Der Zlameyan állítólag démonokkal keresztezett orkokat hoz létre mágiával, ezek már félelmetesen okosak is tudnak lenni...
3715
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas6 ·
Szerintem a Potter történetekhez kapcsolódó írásoknak csak akkor van létjogosultságuk, ha a bennük felhasznált alakok karakterét nem csavarják ki, különben nincs értelme használni őket. Az pedig, hogy Dumbledore homokos lett volna, engem enyhén kifejezve bosszant.
Ettől eltekintve sem tetszett.

mooney16 ·
Nos. Az író nyilatkozta ezt Dumbledore-ról egy interjú során. Elég nagy port kavart.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: