Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nubya Krónikái: A négy sárkány csatája I. fejezet

Nubya földjét a legenda szerint Athmosz a félig ember félig sárkány hozta létre az istenek és titánok megbízásából. A teremtés hosszú és fáradalmas feladatnak tűnt amely sok erőt igényelt a fenséges,tekintélyt parancsoló sárkánynak is: megteremtette a földet, az eget,a fényt,a sötétséget. Megteremtette az erdőket,a tengereket és megteremtette az élőlényeket. Egész Nubya az ő fennhatósága alá tartozott azonban a teremtés ideje alatt jelentősen megfogyatkozott erejével nem volt már teljes mértékben ellenőrizni egész Nubyát így a teremtés után évekig fennállt a teljes egyensúly nagyon törékenynek bizonyult. Athmosz azonban érezte hogy egykor dicsőséges ereje kezd feledésbe merülni: egyre több lázadás tört ki a különböző lények között és egyre több konfliktus alakult ki közöttük. Athmosz ezért magához hívatta négy gyermekét  -hiszen apjuk gyengülésekor rájuk bízta a kontinens ügyeinek intézését- a birodalma szívébe: a fellegvárba. Három fia és egy lánya volt: Agram a fekete,Brend a kék,Freym a vörös és Numai a zöld sárkány.A hír azonnal eljutott Athmosz utódaihoz akik azonnal felhagytak addigi legfontosabb dolgukkal és elindultak apjuk fellegvára felé. Útközben a várhoz vezető ösvényen találkoztak de csak néztek egymásra s csak találgatni tudtak mi lehet az a fontos ügy mely miatt apjuk hívatta őket magához. Numai épp az elfeknek segített az erdőben. Bár feladata hogy ellenőrizze az elfek békéjét ő mindig igyekezett segíteni nekik. Apja hívásának viszont azonnal eleget tett. Brend épp az embereket ellenőrizte és próbált megoldást találni a városok körül tanyázó farkasok ellen azonban félbeszakította apja üzenete. Freym a törpök vaskohóit ellenőrizte és dolga végeztével indult el apja hívására. Agram nem akart eleget tenni apja hívásának hisz utálta hogy mindig csak az ő parancsait vitte az általa felügyelt orkoknak és más lényeknek végül azonban győzött lelkében a kíváncsiság és elindult apja fellegvárába.

-Talán belefáradt és mégtöbb munkát ad nekünk -fintorodott el Angram mire Numia csak forgatta a szemét.-

-Ugyan már. Ez a feladatunk. Azt hittem az hogy parancsolhatsz az élőlényeknek tetszik neked. -mondta gúnyosan.-

-Ez így is van-válaszolta fennhangon- Ha az én utasításaimat adhatnám ki. Sok dolog változna meg itt.

-Ebben biztos vagyok. -vágott közbe Brend- Valószínűleg sok lenne a változás de vajon azok kedvezőbbek lennének-e a jelenleg békés egyensúlynál?

-Megkérdőjelezed a módszereimet? -mordult fel Agram, ekkor megszólalt az eddig mellettük csendesen sétáló Freym-

-Nem kérdőjelezzük meg. Viszont te sem tudtad megakadályozni hogy az ork és troll portyázó csapatok ne fosszák ki a törp tárnákat.

-Ugyan. Ha rajtam múlott volna megkapták volna méltó büntetésüket. Különben is az nem járja , hogy az összes drágakő és érckészlet szinte csak a törpök kezébe került.

-A törp kovácsok hasznos felszereléseket tudnak belőlük gyártani melyeket a kereskedőik széthordanak egész Nubyánan.

A veszekedés tovább folytatódott egészen a vár kapujáig ott azonban mindannyian elhallgattak mielőtt az ajtó lassú nyikorgással kinyílt. A vár hatalmas volt:a fellegvár elnevezéshez hűen az ember tényleg azt gondolhatta hogy csúcsai talán elérik a legmagasabban az égen úszó felhőket vagy a rájuk oly erővel tűző fényes Napot. Amint beléptek a kapu bezárult mögöttük ők pedig beléptek a várba. Édesapjuk inasa Bhrams várta őket. Brahms egy félig törp félig emberi teremtmény. Az idő meggyötörte,háta meggörnyedt de ha urának szüksége van rá ő ugyanolyan gyorsan igyekszik azt teljesíteni mint anno.

-Uraim,Hölgyem. Az édesapjuk már nagyon várta önöket -azzal hátat fordított nekik majd intett hogy kövessék őt. Mindenki így is tett: Brahms fürge léptekkel indult felfelé egy végeláthatatlan csigalépcsőn mely felvezetett a Fényesség csarnokába,apjuk tróntermébe ahol apjuk hatalmas trón szerű kőből faragott emelvényen várta őket emberi alakjában. Emberi alakjában még inkább lehetett látni Athmosz gyengeségét: ráncos keze egy író madártollat tartott de nem tudott írni keze remegésétől. Egykor szőke haja tiszta ősz s szakállára is rászállt már a kor telének dere.

-Örülök hogy mindannyian itt vagytok. Bizonyára mindannyian meglepődtetek hogy pont most hívattalak benneteket.

-Ez így van remélem kellően fontos volt az ügy hisz régen hívtál össze minket -mormolta az orra alatt Agram mire Numai oldalba bökte- Ne legyél ilyen nagyképű. Ő az apánk. És az uralkodó, az ő parancsát teljesíted.

-Apánknak bizonyára nyomós oka volt hogy épp most hívatott minket.-mondta előre lépve Brend mire apja halványan elmosolyodott.-

-Vág az eszed mint mindig Brend. Tényleg nem ok nélkül hívattalak titeket ide.

-Akkor hallhatnánk az okokat? -türelmetlenkedett Agram-

- Nyugalom -csitította apja- hidd el hogy érdekelni fog amit mondani akarok. Főleg téged.

-Nos akkor halljuk -Agram összefonta melle előtt a kezét-

-Mint azt bizonyára már ti is észrevettétek egyre több a furcsa esemény történik Nubya területén. Furcsa erők munkálkodnak itt melyek régóta szunnyadtak ezen a helyen de most úgy látszik ismét munkálkodnak.

-Hogy érted ezt apám? -nézett rá kíváncsian Numai-

-Erre én is megadhatom a választ -szólalt fel hirtelen -Freym- Az orkok rátámadtak a törpök tárnáira. Ilyen azelőtt még nem fordult elő.

-Az emberek városai körül pedig farkasok portyáznak. De ezek mások mint az átlagos farkasok. Sokkal nagyobbak. -szólt közbe Brend-

-Azt hiszem lányom megkaptad a választ a kérdésedre viszont attól tartok hogy ez csak a kezdet. Ez a hatalom addig nem nyugodhat amíg egész Nubya nem lesz az övé. Én próbáltam ellene felvenni a harcot de a magam ereje is fogytán. Csillagom lassacskán leáldozóban van érzem a rozsda felemészti a testem és egyre kevésbé tudok harcolni ellene. És ezért hívattalak titeket: Úgy érzem sivár lényem nem méltó hogy Nubyát uraljam.

-Szóval minket akarsz megbízni azzal hogy uralkodjunk? Hmm ez tetszik -mondta gúnyosan Agram-

-Honnan veszed hogy te kapod meg az uralmat? -vágott vissza Freym- Én sokkal jobban tudnám kordában tartani ezeket az erőket.

-De én vagyok a legidősebb. Nubyának erős kezű uralkodó kell.

Így folytatódott a csatározás kettejük között. Brend és Numai nem szóltak bele a két fivér vitájába. Ők megelégedtek a maguk által birtokolt hatalommal. A vitának végül Athmosz vetett véget:

-Nem bízom egyikőtökre sem az uralkodást, hanem mindnyájatokra.

Freym és Agram ledöbbenve figyelték apjukat a hír hallatán majd a nagy döbbenetet Angram törte meg:

-Ezt meg hogy érted?

- Úgy értem fiam: mindnyájatok  együttes ereje kell hogy ezzel az erővel szembe tudjatok szállni ezért felosztom a birodalmam népeit melyeknek jó vezető kell. Agram, te kapod Nubya déli részét az orkok felségterületétől a nagy erdőig. Az orkoknak egy ilyen határozott és jó harcos kell vezérként.Freym: te fogod segíteni az északon élő törpöket. Eddig is nagy hasznukra voltál nálad jobb vezért nem tudnék nekik kijelölni. Tiéd a Nagy erdő északi része és az attól északra eső területek. Numai, lányom: te kapod a keleten élő elfek törzseit védenceidül. Tudom mennyire szíveden viseled a sorsukat, még akkor is ha te azt hiszed nem tudok róla -elmosolyodva fordul felé apja mire Numai lesütötte  a szemét mosolyogva. Végül Brendre tekint.-

-Brend, tiéd az emberek társadalma. Te tudod leginkább kielégíteni az emberi tudás vágyát bölcsességeddel. Mindnyájan esküdjetek meg hogy csakis olyat cselekedtek melyek az általatok vezetett nép és Nubya érdekét szolgálja -mindannyian térdre ereszkednek majd mindenki elmondta az esküjét.- Athmosz intésére mindannyian felállnak majd Athmosz még egy utolsó szót intéz hozzájuk: Ne feledjétek, a sötétség mindenhol ott lakozik még abban is akiről a legkevésbé gondolnánk. Kísérje utatokat szerencse.
Hasonló történetek
3342
Ahogy a védelem kiépült, Dareth handorioi hódításait emiatt be is fejezte, és inkább északra, Rolenciába vezényelte szörnyű hadát. Rolencia nem volt egységes birodalom, nem volt összetartás, így nem is tudtak fennmaradni. Viszont érdekes módon, mintha megelégedett volna ennyivel, Mágusföld határán, a Benfini-hegységnél megállt. Nem tudni, hogy miért...
3781
Papjait a leghűségesebb követői közül választotta ki. Természetfeletti képességekkel ruházta fel őket, inkább mágusoknak lehetett őket nevezni, mint papoknak. Hívei két rendet alakítottak ki a tiszteletére. Az egyik a rend volt a Haron Rendje, aki a természet felett kapott korlátlan hatalmat...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: