Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nem elég hinni, tudni kell!

Félelem! Bennem volt, mert nem hittem, hogy képes vagyok rá. Kétely! Bennem volt, mert nem hittem hogy velem akarja. Fájdalom! Bennem volt, mert többet jelent, mint régebben. Vágy! Bennem volt, mert akartam Őt.
Lassan nyitottam ki a szemem. Tudtam, hogy már ébren vagyok, de mégis hagytam, hogy az éjjeli melegség átjárja testem-lelkem. Hangokat halottam, miket tudtam értelmezni, de nem kívántam velük ott és akkor foglalkozni. Magam mellett éreztem Őt. Éreztem, hogy dobog a szívem, mikor magamban nevét emlegetem. Jóleső érzést keltett bennem. Egy új, furcsa és szokatlan érzést.

Mintha hosszú sötét álomból ébredtem volna. Hagytam gondolataim, had menjenek szabadon. Élvezzék ezt a furcsa örömteli életérzést. Tudtam mi ez és egy percig sem féltem elfogadni. Volt bennem már korábban is ilyen, de nem ennyire erősen. Félelmem csak abból adódott, hogy nem tudtam Ő miként áll hozzám. De ez ott és akkor nem érdekelt. Átadtam magam az érzésnek, és hagytam minden gond nélkül, hagy ápolja lelkem. Kétely volt bennem, mert nem tudtam viselkedését miként értelmezni. Egy eszköznek éreztem magam, kényelmi szolgáltatásnak és ezt meg kívántam beszélni vele. Nem kellett! A szemeknél őszintébb szó nincsen. Búcsúzáskor belenéztem szemébe és megkaptam a választ mindenre, mi eddig fogva tartott. Szólni szólt, de hangja nem igazán jutott el tudatomig. Csak a szeme létezett akkor, de csak, mint közvetítő elem. Hasonló melegség áradt szét bennem, mint reggel, pedig igen cudar volt az idő már akkor.

Mikor hazaértem, már nem volt bennem se félelem, se kétely, se fájdalom. Csak a vágy maradt. De az mindennél erősebben lüktet szívemben. Eddig csak hittem, de most tudom is. Szeretem Őt és Ő is szeret engem!
Hasonló történetek
5413
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
2691
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
bakos1022 ·
Szia! Azt hiszem mivel a másik írásodhoz is hozzászoltam, ezért ehhez is illene. Nagyon tetszik, és nagyon megfogott. :innocent:

ayala ·
Nem nyűgözött le.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: