Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mindenható gyógyszerek

Doktor úr, kérem, hadd kezdjem a legelején. Tegnap láttam egy nőt meghalni az utcán. Ott ment előttem, egyszer csak megállt és összecsuklott. Odarohantam, hogy segítsek, de ahogy megláttam az arcát, megdermedtem. Aztán valaki hívta a mentőket. Emberek félrelöktek, elkezdték újraéleszteni, de már túl késő volt. Egy visszatérő álmom szereplője volt... illetve most is az. Kérem, hallgassa meg!

Végtelenbe tűnő nyíl egyenes úton megyek a kocsimmal, mikor látom valaki segítségért integet, mert elromlott a kocsija. Természetesen megállok. Egy átlagos fickó az, a külseje nem lényeges. Szóval a motorház felé hajolok, próbálom kitalálni a probléma okát, addig ez az illető akárcsak a filmekben, kihasználja, hogy leköt a szerelés beül az autómba, és elpucol. Káromkodok egy nagyot, majd próbálom megjavítani a nyakamon maradt ócskavasat, de hasztalan. Kénytelen vagyok gyalog folytatni az utamat.

Stoppolok, de nem jön arra senki. Az út menti árokban egy újabb férfi nyöszörög. A segítségemet kéri. A kezét felém nyújtja, én megfogom, erre nagyot ránt és tőből kiszakad a jobb karom. Hirtelen felpattan és elfut a közeli erdő felé. Utána rohanok, de nem érem el, beér az erdőbe és az égigérő cédrusok előttem összezárnak és vészjóslóan morognak. Kénytelen vagyok félkarral tovább bandukolni.

Egy folyóhoz érek, és egy fiút látok fuldokolni. Azonnal beleugrok a vízbe, igaz csak félkarú vagyok, de nagyon erős a lábtempóm sikerül kihúznom a partra. Megkérdezem, hogy hívják, azt mondja Adolf Hitler a becsületes neve. Majd fogja magát és ott hagy. Nem próbálom megállítani.

Újra elindulok, hamarosan rám esteledik. Végre beérek egy városba, de teljesen kihalt. Perceknek tetsző órák óta bolyongok, mikor meglátok egy nőt a földön feküdni. Odamegyek és lehajolok hozzá, mikor hirtelen felpattan és a kését a szívembe szúrja, majd jól megforgatja. Végül kihúzza és elkezdi enni, miközben én élettelenül a földre rogyok.

Doktor úr, az az asszony megegyezik az utcán meghalt nővel! Nem tudna valami gyógyszert adni?
Hasonló történetek
4491
Jelenleg 13 éves vagyok.
3941
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Hmmm… Elgondolkodtató, s épp ezért jó.

lököttyúk ·
Szerintem zseniális.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: