Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mi csak játszani jöttünk...

Este mikor lehunyom a szemem minden, elsötétül, és csend borítja el a testem, olyan csend mi szinte fojtogat és elszívja az összes életerőm, én meg egyre gyengébb leszek.
Később pedig rádöbbenek, hogy mennyire szánalmas vagyok, sajnálom magam. Pedig az önsajnálat a legszánalmasabb dolog, mit egy ember elkövethet az életében. Ez kergeti azt a sok embert az őrületbe és az öngyilkosságba. Mégis hagyom, hogy átvegye az uralmat a testemen és szinte szolgaszerűen engedelmeskedem a magány és az egyedüllét érzésének.
Már belefáradtam az egyedüllétbe, bármerre megyek, csak körbevesznek, ott vannak az emberek, de már belefáradtam, a hazug és szeretetet színlelő ölelésükbe, mely oly mérgező, mint egy kígyó harapása!

Most így ellazulva a sötétség , és az önsajnálat kellős közepén nem tudok gondolni semmire, csak hagyom az esti szél hadd simogassa végig a testem, és kényeztessen engem is, mint egy beteg gyermeket az édesanyja, ki meg az életet is odaadna egy gyermek boldogságáért. Elgondolkodom, hogy egyáltalán létezik-e egy ilyen ember, ki ezt megtenné értem is?

Hiszen itt ülsz most is velem szemben, és ahelyett, hogy magadhoz ölelnél, csak bámulsz rám... pedig én már mindent tudok... elfogsz menni, itt hagysz egyedül, hadd roskadjak bele a magam kínjába, hadd cipeljem ezt a keresztet is ... Pedig én csak meg akartam fogni a kezed, hogy ne maradjak egyedül... de te csak hátat fordítasz, és itt hagysz a sötétben, a magány börtönében. Én meg összefont kezekkel és összekulcsolt lábakkal a sarokba menekülök egy szűk helyre, megtelik könnyel a szemem és hevesebben kezd verni a szívem, érzem szinte megszakad, míg te egyre távolabb kerülsz tőlem, csak árnyakat és megtört almokat hagysz magad után, olyan álmokat, melyek még meg sem tudtak születni.

Mostmár elengedem sosem fogott kezed, hagyom végleg lecsukni szemem, mely talán örökre lezárul, álmomban álmodtam egy gyerekkel, ki a szoba közepén ülve játszott egyedül, valamilyen kockákat rakott egymás tetejére, mely mindig elborult. A gyermek körül világos volt, szinte ragyogott, mint a legfényesebb csillag, mely az ég sötétjeit világítja ki meseszerűvé! Ekkor még azt hitte ő is naivan, hogy csak játszani jövünk a földre mindannyian, de mekkora csalódás ... Ez a játék kicsit sem vicces, a sors mindig megmutatja a maga iróniáját, hiszen mikor magamhoz tértem, rádöbbentem, a gyermek én voltam, a fényességet eltörölte a sötétség, a fényesszárnyú angyalból egy töröttszárnyú madár lett, mely a repülés helyett csak ugrál ágról-ágra, a kockák építse helyett pedig az ágakat rakja folytonosan maga alá, de azok összetörnek alatta folyamatosan. Szegény madár mindig a melybe zuhan, és nincs senki, ki kiemelje a fényességbe, hol nem kell többé építeni a magunk utat.

Egyszer, ha majd lesz új életem, minden másképp lesz, és ha megfoghatom a kezed, soha nem fogom elengedni, szorosan kapaszkodni fogok...
Hasonló történetek
4067
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
3936
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Látszik, hogy igyekszel szépen fogalmazni, kihagysz lehetőségeket, Pl. a kígyó inkább marhatna, mint harap, a szemed akár le is csukhatod, de szebb, ha lehunyod. Feltételezem még fiatal vagy, tizenéves.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: