Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mese a hadúrról


Már tudod, hogy lett a szerelem. Remek első lépés ahhoz, hogy megismerd a világot. Talán itt az ideje, hogy elmondjam, ki volt a Hadúr, kinek parancsára megalkották a szerelmet.

A kezdetek kezdetén az Isten és az Ördög úgy döntött, nem szól többé bele a világ dolgaiba, egészen addig, amíg a másik fél meg nem szegi ígéretét. Kíváncsiak voltak, hogy ki mellé állnak végül az emberek, a pokolra kerülnek, vagy a mennybe. Ismerték a jövő minden egyes rezdülését, de fogadást kötöttek. Így hát tartani kellett magukat a feltételekhez. Ugyanakkor tudták, hogy az ember gyenge és pusztításra hajlamos teremtmény, mely hosszú távon teljesen életképtelen.

Ezért létrehozták a Sorsot. Kiválasztották a leghatalmasabb embert aki csak létezett, és olyan hatalommal ruházták fel amiről álmodni sem mert senki: Az összes létező törvényt megszeghette, örök életet kapott, és tudott olvasni a jövő könyveiben.

Azonban a hatalomnak ára volt. A Sors véget nem érő életének arról kellett szólnia, hogy a jövő könyveit végigolvassa, és pontosan azt teszi, ami bennük le van írva. Az Isten és az Ördög tudta, hogy egyedül ez a feladat elláthatatlan, ezért teremtettek egy mágust, az Idő Őrét, aki a Sors egyetlen segítője volt. Nem volt ember, de nem volt se több se kevesebb annál. Mindig pontosan azt tette, amit tenni kellett.

A Sors egy ideig zokszó nélkül tűrte a életét, de egyszer észrevett valamit: minden lényhez tartozott egy könyv, kivéve hozzá. Rájött, hogy neki nincs sorsa, és ebbe beleőrült: megszökött Isten és Ördög elől. Az Idő Őre próbálta őt megállítani, de nem sikerült. Ezután ő látta el a sors feladatát, ez volt a büntetése.

És hogy mi lett az eredeti Sorssal? Ellopta az erőt, amit kapott. Katona lett. A Sorsnak szánt hatalmas energiát arra használta, hogy önmagát vigye előbbre. És végül nyert. Egyesítette a világot. Ő lett a leghatalmasabb ember.

Tudta, hogy egyszer meg fog halni, de próbálta elkerülni. Úgy gondolta, egy feladata maradt: legyőzni a halált. Próbált elfutni, legyőzni mindenkit, ki életére törhet, és olyan szörnyű átkot hozatott létre, mellyel végül mindenkit legyőzött, ki végezhetett volna vele.

De a Sorsot ő sem kerülhette el. Az Idő Őre, a Sors elérte, hogy a hadúr szerelmes legyen. Hisz a hadúr sorsa már akkor beíródott könyvébe, mikor eldobta magától a hatalmat amit kapott. Ha Ő maradt volna a Sors, akkor senki nem tudta volna legyőzni, a világ rendje örökre megszilárdult volna. Azonban azzal, hogy az Idő Őrének kellett ellátnia feladatát, a hadúr meghalt. és olyan dolgok kezdődtek el, amikkel senki nem tudott számolni.
Hasonló történetek
3468
Ahogy a védelem kiépült, Dareth handorioi hódításait emiatt be is fejezte, és inkább északra, Rolenciába vezényelte szörnyű hadát. Rolencia nem volt egységes birodalom, nem volt összetartás, így nem is tudtak fennmaradni. Viszont érdekes módon, mintha megelégedett volna ennyivel, Mágusföld határán, a Benfini-hegységnél megállt. Nem tudni, hogy miért...
3234
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Nyra ·
Ez nagyon jó lett Richi!! (Megjegyzem, ezt még nekem nem mutattad meg.) Csak annyi volt benne a fura, hogy az egyik rész; amikor egy átkot hoz létre; egyáltalán nem dolgoztam ki, és én sejtem, hogy ez volt vele a célod, de így meg olyan mintha teljesen felesleges lenne (de ha az lenne akkor meg nem írtad volna bele!). De ezenkívül nagyon figyelemfelkeltő, és írhatnál még ilyen meséket! Csak így tovább!

Várom már a Darkwood Forest Inn-t!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: