Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Két arc

Három napja mást sem csinált, csak a kerek lámpaburán lévő legyeket figyelte. Sokat gondolkodott a tettén. Érezte, hogy cselekedete nem volt jó. Valami késztetést érzett, hogy újra megtegye, de harcolt ellene. Egyszerre szerette és utálta ezt az érzést.
Ő csak úgy hívta "vonzalom", de nem tudta mihez vonzódik: az érzéshez ami doppingolja testét vagy a félelemhez, hogy mégegyszer megtegye.

Hirtelen egy furcsa "félelem" kapta el. Úgy érezte, mintha két arca lenne, mint annak a maszknak a falon. A maszkot tőle kapta, de ő már nincs, pontosabban van, de már nem lélegzik. A falhoz lépet és levette a maszkot. A vonzalma felerősödött, kilépett az utcára.

Mulatság volt a városban: Maszkabál. Még mindig harcol az érzés ellen, de gyengébben. Tetszik neki, hogy megteheti, már eldöntötte. Keresnie kell valakit. Nézelődik, de senki arcát nem látja, szem alapján dönt. Már kiválasztotta. A lány vörös hajú, zöld szemű gyönyörűnek találta ezt a kombinációt. Odalépett. Beszélgettek, a lány kedves volt. Elindultak a park felé, hogy ott leüljenek, és beszélgetésüket tovább folytassák, legalább is a lány ezt gondolta. A park közepén egy hangterem állt, félkör alakú az ülések egymás alatt lejtőszerűen helyezkedtek el. Oda vezette a szabadtéri "terem" közepébe.

A lány levette az álarcot, gyönyörű volt, hófehér arca a csípős széltől gyorsan kipirult, kérte, hogy ő is vegye le az álarcot. Ő még nem akarta, még nem. A lány furcsának találta és kezdett tőle félni, mintha rájött volna mindenre. Vissza akart menni a mulatságba és elfelejteni a rémisztő gondolatokat. De ő nem engedte, kicsit játszani akart vele mielőtt újra megteszi. A lány nagyon félt, rettegett és ő ezt élvezte "vonzotta".

Ahogy nézte a lányt, egyre jobban érezte, hogy meg kell tennie, tudta nincs sok ideje. Megragadta és szorította, szorította, amíg csak tudta. A lány kapálózott, ajkai hangot nem tudtak elhagyni. Már nincs itt, pontosabban van, de már nem lélegzik. Leült egy kőre és csak nézte a mozdulatlan lányt. Megint megtette. Ahogy nézett ki a maszk mögül érezte, hogy valami baj van, szeme eltorzult, az arcát egyre jobban elborította a forróság, végül nem bírta tovább és letépte az álarcot.
Hasonló történetek
5462
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
10294
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hollóhölgy ·
Ez kísértetiesen emlékeztett a V for vendetta című filmre...
Bár lehet, hogy rosszul gondolom. nemr ossz írás, bár túl rövid... Kicsit jobbra számítottam...

Szumátrai patkánymajom ·
KURVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: