Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Holtomiglan....

Eltelt talán 4 év is már. Lehet 5…ki számolja?! 5 éve beszéltek utoljára. 5 éve tette meg vele azt, és így visszagondolva, megverné saját magát ha tehetné. Újra magába bolondította a lányt, majd eldobta magától egy másikért. Akibe szerelmes lett ugyan, és együtt vannak a mai napig, mégis…valami még mindig nem olyan. Valami már 5 éve nem olyan. Csak leugrott meginni egy sört…meleg nyári este volt, ez érthető. Tíz perce volt, utána be kellett mennie a barátnőjéért a városba. Közben megérkeztek a haverok is, szépen kezdődik a sztorizás, kivel mi van, csajok, kocsik, már megint „az a köcsög főnök, hogy sosem képes annyit fizetni, mint kellene”…Háttal ült az ajtónak, csak annyit látott, hogy a haverja megáll a története közepén, és mereven bámulja a bejáratot. Hátranézett, és benne is leállt egy kicsit minden.
Ott állt az ajtóban. A lány. Gyönyörűbb volt, mint amilyennek emlékezett rá. A barna, hullámos haja a háta közepénél is tovább ért már, egy feszes farmer volt rajta, és egy laza, aranyszínű felső. Amikor hátrafordult, látni lehetett, hogy a felső a hátán teljesen kivágott, és kis aranyláncok tartják össze. Az enyhén barna bőrén istenien mutatott. Összetalálkozott a tekintetük, a lány elmosolyogta magát.
- Szia… - mondta, és látszott a szemén, hogy tényleg örül annak, hogy láthatja a fiút. Adott neki két puszit.
- Csáó…- válaszolta a fiú, de ennél többet nem tudott mondani.
- Mi a helyzet? Jól vagy?- a fiú csak bólogatott. – Boldog vagy?- közben végig mosolygott. A fiú vállat vont.
- Meg vagyok.- a lány mégegyszer rámosolygott, megszorította a kezét, és a barátnőihez ment. A fiú a szeme sarkából követte őt. Látta, amint megörülnek egymásnak a régi barátnők, mert régen találkoztak. Látta, ahogy a lány kis ajándékot ad mindkettőjüknek. Látta, ahogy a lány büszkén mutatja
a gyűrűt a jobb kezén. Hallotta, ahogy az egyik barátnője meglepetten szinte kiabált:
- Eljegyzett? KOMOLYAN ELJEGYZETT? ÚRISTEN! – megölelték egymást. A fiú arcáról lehervadt a mosoly. Ekkor belépett a lány vőlegénye: az az ember, aki miatt annak idején szakítottak.
- Hé, na mi van, dicsekszünk, dicsekszünk?- megcsókolta, és megölelte a lányt. Lerítt róluk, hogy boldogok. A fiú úgy érezte (4 év „csend” után is), hogy összetört benne valami. Két perc múlva már indultak is. A lány tekintetével a volt barátját kereste, de az már nem volt ott- benn ült a kocsijában, és a város felé hajtott, százharminccal.

Aznap este megkérte a barátnője kezét. Másnap a munkahelyén elfogadta a németországi állást. Tudta, hogy soha többet az életben nem lesz igazán boldog.
Hasonló történetek
4178
Jelenleg 13 éves vagyok.
2699
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
ati g ·
Ismerős cipő...

Tudom,kicsit szoros először,de később idomul.

Elmondom a történet végét saját verzióban:
Ahogy múlnak az évek, úgy von jóságos fehér fátylat az idő és az új élmények, a múlt sötét emlékei köré,melyen magányos pillanatokban átsejlik az elmúlt boldogság árnya. Néhány év távlatából pedig teljesen háttérbe szorul, ami egy új \\\"jövevénynek\\\" köszönhető, aki mind a négy és fél kilójával kisimítja a múlt ezernyi ráncát, új értelmet adva a boldogság kifejezésének és átalakítja az egykor csalódott fiatalember gondolatait, aki feleségének nap, mint nap odafigyeléssel, és törődéssel köszöni meg kitartását.

Az ifjú hölgy, pedig, miután házasságot kötött azzal a másikkal, három éven át nem hallatott magáról.

A srác eufórikus lelkiállapotát egy nap ismeretlen telefonszám zavarta meg.-Megcsalt többször, és nem tudom, mit tegyek.-így a lány.
Az ifjú családapa, karján gyermekével, kezében telefonjával, rájött, hogy lassan arcot sem tud kötni egykori fájdalmához.-Sajnálom-mondta.-Kezdj egy újat, ahogy szoktad,megy ez neked!
No0oB ·
Ez a hozzászólás sokkal jobb, mint a történet.

Átélés, emberiesség, dráma, irónia, irodalmiasság.

10;10

_______________


Maga a történet nem nagy durranás.
Szebben is meg lehetett volna írni, de a témaválasztást jónak mondanám.

Hétköznapi nő ·
Valamit nem értek. Az elején még arról van szó, hogy a férfi hagyta el a nőt ("Újra magába bolondította a lányt, majd eldobta magától egy másikért."), a végén meg, hogy a vőlegény miatt szakítottak. Most hogy van ez?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: