Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyorshírek

Felcseng a riasztó. A pókerjátszma félbeszakad. Még egy utolsó slukk, aztán egy tizedmásodperc alatt felhúzzák a felszerelést a kommandósok. Bankrablás, a negyedik már ezen a héten. Egy szemhunyás alatt ott is teremnek. Gyors taktikai egyeztetés és behatolás. Fura látvány fogadja őket. Egy szipogó, elhanyagolt külsejű férfi áll középen. Egyik kezében csütörtököt mondott, lekonyult csövű pisztolya, másik kezében sokadik életrajza. Körülötte a fiókvezető, a többi alkalmazott és az ügyfelek mind fetrengenek a földön, fogják a hasukat a röhögéstől.


Rejtély! Csodálkozva néz körül Jenő bácsi a lakásán. Mintha kicserélték volna! Pontosabban ki is cserélték. Új bútorok, asztalok, szekrények. Frissen festett fal, gyönyörűen kicsempézett konyha. Ö is erről álmodott, csak nem volt rá pénze. A hűtő is új, csak kaja ugyanaz, ami tegnap vásárolt. Ő ezt nem érti. A házmesternél tudakolózik, de ő se tud semmit. Mit lehet várni egy alkoholistától! Aztán másnap csengetnek. Ajtóban egy népes család áll, jöttek beköltözni. Jenő bácsi megkísérel protestálni de kékre zöldre verik, majd kihajítják az utcára. Jenő bácsi nem próbál felállni, pedig még él. Miért álljon fel? Kiért álljon fel?


Motoszkálás hallatszik lentről. Biztos, hogy betörő! Tegnap a szomszédot rámolták ki. Jani bá megragadja hűséges duplacsövűjét és halad lassan, de biztosan lefelé. Hirtelen zongorajáték üti meg a fülét, pontosabban simogatja. Olyan, amitől megmoccan a lélek. Felkapcsolja a villanyt. A betörő felriad, előkapja a kését. De Jani bá türelemre inti. Odamegy a széfhez, amit a betörő hiába próbált kinyitni és átadja a benne rejlő kincseket.
Hasonló történetek
3940
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
3211
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Mária de la Cruz ·
Tetszett mind a 3x1, de igazán az utolsó, ami megfogott.
Ha pénzt írtál volna..., de kincset odaadni az valami más. Gratulálok. :)
Tűzmadár ·
Egyet értek. :-) Pedig ritka, hogy én egy nővel. :-D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: