Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fejes a mélybe

A fényszórók csillogása visszaverődött a sötét, nedves útról, ahogy Edit lakásához tartottam. Nem volt semmi komoly, egy online társkereső oldalon találkoztunk. Huszonnyolc éves volt, karcsú, elég csinos arccal, nagy mellekkel, és azt a kissé goth stílust követte, ami a gyengém volt: sötét szemfesték a sötét rúzsos ajkak felett. Számos tetoválás borította, amelyek mindegyikét ő tervezte. 
Két hétvégén találkoztunk egymás után, és minden alkalommal ágyban kötöttünk ki. Kiábrándítóan vaníliaszex volt. Azt hiszem, abban reménykedtem, hogy a nem szokványos külsejével vad lesz a hálószobában, de nem így lett. Arra számítottam, hogy hamarosan lecseng a dolog köztünk, de erre az estére még elkötelezett voltam.
Leparkoltam a ház előtt és bekopogtam a bejárati ajtón. Mosolyogva nyitotta ki. 
-Szia! Gyere be! - mondta.
Röviden megöleltük egymást, mielőtt követtem volna a nappaliba. Felvett egy teli borospoharat az üvegasztalról, és leült a kanapéra. Hátradőlt, és keresztbe tette a lábait. Szűk, rövid fekete ruhát viselt, fekete harisnyával. Lábtetoválásai alig látszottak a sötét harisnyán keresztül. A nyakán viszont tisztán látszottak. Vörös és narancssárga lángok tűntek el a ruhája nyakkivágása alatt. Tudtam, hogy egy nagy sárkányhoz tartoznak, ami részben a mellkasa köré csavarodott és leért egészen a csípőjéig. Az összképe perverz és izgató volt számomra, amit indulásként vonzónak találtam, de most már rájöttem, ez csak vágyálom volt. Elvettem a másik előkészített pohár bort és leültem mellé a kanapéra.
Rámosolyogtam.
-Nézd… -kezdtem.
-Hazudtam neked! -akasztott meg, és egyenesen a szemembe nézett.
Megálltam egy pillanatra, átengedve neki a folytatást. De nem tette. 
-Hazudtál? Nem lehet túl komoly, mert csak pár hete ismerjük egymást, és még arra sem volt elég idő, hogy alaposan meséljünk magunkról. -mondtam.
Beharapta az alsó ajkát, mielőtt felelt:
-Nem… nem abban, amit mondtam neked! Többről van szó. 
Elnézett rólam egy pillanatra, majd visszafordult. 
-Inkább az, amit nem mondtam el, és… 
Ismét félrenézett, mintha próbálná megfontolni a mondanivalóját.
-És?
Egy pillanatig a távolba bámult, majd megint a szemembe nézett. 
-Próbáltam viselkedni és a legjobb magatartást tanúsítani. Udvariasnak, normálisnak lenni. Bassza meg! Nem tudom miért. Azt hiszem, próbáltam megfelelni a te normáidnak.
-Az én normáimnak? Miféle normáimnak? Még csak említés szintén sem jöttek fel. Lehet, hogy nincsenek is normáim. -mondtam mosolyogva.
-Ó, tudod, mire gondolok! Jól beilleszkedtél a társadalomba, sikeres és gazdag vagy. Csak nem ez az én hátterem. Azt hiszem, ott basztam el, amikor először találkoztunk. Próbáltam olyan lenni, ami nem vagyok. Nem szándékosan, egyszerűen csak megtörtént. Nagy hülyeség volt. Megígértem magamnak, hogy a következő személlyel akivel találkozok, őszinte leszek és magamat adom. De hát könnyű ezt mondani!
-Végképp nem értem, mire akarsz itt kilyukadni.
-Először is van egy lányom. -mondta.
Megvontam a vállam.
-Ez egyáltalán nem probléma! Két hete ismerjük egymást. Nem kell önéletrajzot, családfát és élettörténetet bemutatnod az első randin. Ez nem így működik. -mondtam, és komolyan gondoltam. 
Mosolyogtam és folytattam:
-Két ember találkozik, együtt töltenek időt, beszélgetnek. Jól érzik magukat. Több időt akarnak együtt tölteni. Azután a dolgok egy-egy lépéssel haladnak. Nincs semmi sürgető nyomás.
Edit rám meredt zöld szemeivel. Sötétlila csíkokkal tarkított hosszú fekete haja előreomlott a vállán egészen a nagy melléig. A mély nyakkivágással mutatott dekoltázsa a lélegzetével együtt emelkedett és süllyedt. Csak ezek a szemek arra késztettek, hogy ott helyben megbasszam a kanapén.
-Ez nem én vagyok! -mondta.
Vajon milyen szörnyűség jöhet? Elképzeltem, hogy kijelenti, hogy valójában férfi. Ez pillanatnyi szorongást váltott ki, de gyorsan félresöpörtem a nevetséges gondolatot. 
-Úgy érted, hogy nem vagy egy pokolian szexi, huszonnyolc éves nő? -kérdeztem.
Könnyed szónoki kérdésnek szántam, de észrevettem, hogy a tudatalattim megtalálta a módját, hogy kifejezze irracionális félelmét. Szélesebben mosolyogtam, de ezúttal magamnak próbáltam erőt adni.
Edit elmosolyodott. 
-Ez - intett a teste felé - legalább az, aki vagyok. De amikor arról van szó, hogy mit mondok és teszek… Vannak dolgok, amiket eltitkolok. Nem tehetek róla!
Bólintottam.
-Nem csak te vagy ilyen. Ez az emberi természet. Mindannyian ezt tesszük. Amikor új emberekkel találkozunk, nem öntjük ki neki legmélyebb és legsötétebb félelmeinket, vágyainkat, fétiseinket és perverzióinkat, reményeinket és álmainkat.
-Miért nem?  -kérdezte.
Egy pillanatra elgondolkodtam, és belekortyoltam a borba. 
-Félelem. Félelem az ítélettől, elutasítástól, nevetségességtől. Félelem attól, hogy kiszolgáltatottá tesszük magunkat egy másikkal szemben, aki bánthat, elutasíthat minket. Mindenki fél. -mondtam.
Összeráncoltam a szemöldököm, mert túl komolynak éreztem magam. 
-Képzeld el, hogy az első találkozásunkkor megrázom a kezed, és azt mondtom: "Örülök, hogy megismerhetlek Edit! Zoltán vagyok. A szemed kibaszottul szexi, és égetően vágyom rád! Szeretném, ha bedugnád az ujjad a seggembe és simogatnád a zacskómat, miközben az arcodra verem a farkamat!
Edit felvonta a szemöldökét, és halványan elmosolyodott: 
-Nem mondtad, hogy szereted a fenekedben lévő dolgokat!
-Nem a lényeget szűrted le! -feleltem kuncogva.
Ismét komoly tekintetet vett fel és azt mondta: 
-Én csak őszinte kapcsolatba akarok kezdeni! De úgy érzem, hogy ezt már elbasztam.
-Megígérem neked… 
-Mit? 
-Megígérem, neked hogy nem lesz olyan mondandód vagy tetted, amiért elítélnélek, vagy elutasítanálak. -mondtam.
Bólintott, és belenézett a már majdnem üres borospoharába. 
-Mi van, ha szeretnék rádpisilni?
-Kész vagyok rá, hogy kipróbáljam!
-Mi van, ha szeretnék rád kakálni? -kérdezte.
-Azt mondtam, hogy nem foglak elítélni, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül egyetértek veled, vagy részt veszek mindenben, amit akarsz. Én ezt nem szeretném. - feleltem.
-Én sem. Csak teszteltelek. -mondta.
-Tehát mit gondolsz? Miért nem kötelezzük el magunkat, hogy teljesen őszinték és nyitottak legyünk egymással? Nincsenek korlátok. Semmi szégyellnivaló, vagy félnivaló. Nincs határokon túl menő gondolat. Nincs ítélkezés.
-Könnyű mondani! -mondta, és lehajtotta a maradék bort, majd az üres poharat az asztalra helyezte.
-Nézd, én sem vagyok az, akinek gondolsz. Senki sem az, akinek gondolod! Mindannyiunknak van titkos belső énje, amit elrejtünk. Mindketten leleplezhetjük magunkat. Én teljesen kész vagyok erre. Mi az a legrosszabb, ami történhet?
Hosszú ideig némán nézett a szemembe. 
-Fejesugrás a mélybe hittel?
Bólintottam.
-Tedd le! -mondta, és az üres borospohárra mutatott, amit a kezemben tartottam. 
Szétnyitotta addig keresztbe tett lábait, és jobban hátradőlt a kanapén. Letettem a poharat az asztalra és ránéztem.
-Gyere ide! -mondta, és megpaskolta az ölét.
Odamentem hozzá, ő pedig a kívánt pozícióba igazított. A kanapén térdeltem, egy-egy lábam a két oldalán. A nadrágom domborodó eleje egyenesen az arca előtt volt. Kioldotta az övemet, és elkezdte kigombolni a nadrágomat.
-Mi lesz a vacsorával? -kérdeztem lenézve rá.
Befejezte a nadrágom kigombolását és lehúzta. Nem volt rajtam alsónadrág, és a kemény farkam előugorva az állának ütközött. Csábító és huncut kifejezéssel az arcán felnézett rám. Lassan a szájába nyomta a középső ujját, és egy pillanatig szopogatta, mielőtt nyálasan újra kivette. Óvatosan végighúzta nedves ujját a zacskóm alatt, majd tovább haladt hátrafelé és erősen megnyomta az ánuszomat. A másik kezével megfogta a zacskómat, és gyengéden masszírozni kezdte.
-A vacsora várhat! -mondta, és nedves ujját lassan a fenekembe tolta. 
A farkam lüktetett. 
-Először is arra van szükségem, hogy élvezz az arcomra, miközben simogatom a zacskódat, te pedig a kibaszott szexi szemeimbe nézel! - mondta vidáman. 
Lassan kinyitotta a száját, és kidugta a nyelvét. Elmosolyodtam, megfogtam a farkam, és verni kezdtem. A nyál kezdett lecsöpögni a nyelve végéről a ruhájára. Visszahúzta, és továbbra is rám bámulva, csendesen így szólt: 
-Szeretnél alázatos ribancodként kezelni? Ki akarsz használni? Az arcomat, a számat akarod használni?
-Hogy hívják a lányodat? -kérdeztem.
Ez a kérdés Edit korábbi közlésére adott nagyon késleltetett reakciómból fakadt. Csendben átkoztam magam a szörnyű időzítésért.
-Alíz. A nagymamájánál van. Most pedig fogd be és élvezz az arcomra!
Kinyitotta a száját, ismét kinyújtotta csepegő nyelvét, és elkezdte mozgatni nedves ujját a végbelemben, miközben tovább masszírozta a golyóimat. Elhallgattam, és arra koncentráltam, hogy engedelmeskedjek felszólításának. Azokra a sötét, szexi, könyörgő szemeire koncentrálva. A pulzáló, csöpögő, várakozó nyelvét nézve. Egyik kezemmel a farkamat vertem, a másikkal az álla alá nyúltam. Finoman megfogtam a torkánál, és kissé megemeltem az arcát. Kinyújtott nyelvvel mosolygott, amennyire csak tudott. 
-Spermával borítom az arcodat, te mocskos ribanc! -mondtam.
Még jobban kinyomta a nyelvét. Igyekeztem a lehető leggyorsabban elélvezni. Egy idő után elengedte a zacskómat, én pedig levettem a kezemet a torkáról. Előre mozdult és simogatás helyett nyalogatni kezdte a golyóimat. Kéjesen felnyögtem. Az ujja még mindig a fenekemben volt. Egy darabig így folytattuk, amíg a farkam lüktetni nem kezdett. Közeledtem az orgazmushoz. Edit kihúzta az ujját a fenekemből, és lecsúszott a kanapén, miközben előre húzta a testemet, így felfelé néző arca a hímvesszőm alatt volt a lábaim között. Valami forró és nedves puhaságot éreztem a végbélnyílásom körül.
- Ó, igen, te kurva! Dugd a nyelved a seggembe! -mondtam és még gyorsabban kezdtem verni.
Edit engedelmesen erősen nyomta a nyelvét, és egy darabig dugta vele a lyukamat. Azután elkezdett hosszan, nedvesen nyalogatni a fenekemtől a herezacskómig. Eleinte lassan, azután gyorsabban. 
-Kérem a spermádat! Az egész arcomon akarom… hogy a számba folyjon. -mondta két nyalás között. 
Nem bírtam tovább. 
-Elélvezek! - kiáltottam.
Fellökte magát, és visszahelyezkedett eredeti helyzetébe. Hátra hajtotta a fejét, és még egyszer a fenekembe tolta az ujját, a másik kezével pedig a zacskómat tartotta. 
A bizsergés intenzív hulláma sugárzott ki a farkamból, végig a testemen, minden részembe. Abban a pillanatban Edit volt a legszexisebb, legszebb lény, akit valaha láttam. 
-Ó, basszus… -mondtam. 
Olyan fojtott hangot adott, ami nevetés lett volna, ha nem lóg ki a nyelve. Elkezdtem lőni a forró magomat az arcára. A kirobbanó érzés a farkamból felrohan a testemen, át a szívemen és üvöltésként tör ki a számból. 
-Ez a tiéd, te kibaszott, mocskos, kurva! -kiáltottam.
Egyik löket a másik után fröccsent az arcára és a nyelvén át a szájába. Addig vertem a farkamat, amíg túl érzékeny lett. Sajnálva, hogy túl gyorsan eltelt a pillanat, felsóhajtottam és lebámultam rá. Edit abbahagyta az ujja mozgatását, de a fenekemben tartotta. Becsukta a száját, és úgy nézett ki, mintha átrendezné a tartalmát. Szélesen elvigyorodott és nevetett. A szája sarkából kezdett kifolyni a sperma, és végigkanyargott az állkapcsán és a nyakán, miközben felnézett rám. 
-Őszintének kellett volna lenned, amikor először találkoztunk, és azonnal kérned ezt! -mondta.
Csak bámultam a sötét szemeit és a spermámat, ahogy végigfut az arcán. Lassan megráztam a fejem: 
-Basszus! -mondtam és újra felsóhajtottam.
A farkam kezdett ernyedni, és Edit figyelte, ahogy lassan lefelé haladt. Amikor a hatótávolságán belülre került, kinyitotta a száját, és beszívta. Szopogatással és nyalogatással teljesen megtisztította. Miután végzett, hagyta, hogy a farkam kicsusszanjon a szájából, és visszanézett rám.
-Szóval mi lett volna a második dolog, amit mondtál volna, amikor először találkoztunk, ha őszinték vagyunk és nyitottak? -mondta és a lyukamban maradt ujját egészen addig nyomta, ameddig csak lehetett.
Hirtelen sokkal optimistábbnak éreztem magam a kapcsolatunk jövőjét illetően.
Edittel továbbra is találkoztunk hétvégenként a következő néhány hónapban. Folytattuk egymás lassú felfedezését és igyekeztünk gátlástalanul kifejezni önmagunkat. Tudatosan megerősítettük, hogy nem kell titkolnunk vagy cenzúráznunk magunk egyetlen aspektusát sem, bármit a felszínre lehet hozni ítélet nélkül, minimál szinten elfogadással, még ha egyetértéssel vagy közös élvezettel esetleg nem is. Ahogy egyre több időt töltöttünk együtt, mindketten kipróbáltuk ezt a paktumot, és megtanultuk, hogy megbízhatunk benne. Mindketten tiszteletben tartottuk megállapodásunk szellemét és szándékát, és egyre magabiztosabbak lettünk.
Találkozásaink eddig gyakorlatilag vacsoraidőpontok maradtak. Nem osztottunk meg túl sokat mindennapi életünkről, nem találkoztunk családdal vagy barátokkal, nem utaztunk messzire, és nem vettünk részt sok közös házon kívüli tevékenységben. Az új kapcsolatok többségéhez hasonlóan mi is főként a szórakozásra, a mindennapi élet elől való menekülésre koncentráltunk. Szórakozásra, amit többnyire étel, ital és szex révén találtunk meg.
Egy november eleji szombat este volt, amikor bekopogtattam Edit ajtaján a randevúnkra, de nem jött válasz. Újabb kopogtatás után lenyomtam a kilincset. Az ajtó kinyílt és beléptem.
Odabent le voltak kapcsolva a lámpák, kivéve a nappali ajtaja felől érkező meleg izzást. Levettem a cipőmet és lassan elindultam a fény felé. Ahogy közeledtem, láttam, hogy a fény a helyiségben elhelyezett számos nagy gyertyából árad. Amikor az ajtóhoz értem, az egész jelenet feltárult előttem.
A szoba szélein nagy gyertyák álltak. A viasz lefolyt a laminált padlóra. A szoba közepén, a padlóra egy nagy pentagramot rajzoltak krétával, ami köré számos ezoterikus szimbólum is került. Őselemek szimbólumai és egy számomra ismeretlen ábécé betűi. A pentagram minden csúcsában egy-egy gyertya állt. A közepén pedig Edit térdelt. A fejét lehajtotta, és meztelen volt, eltekintve a nyakán lévő fém gallértól. Kezei összekulcsolódtak a melle előtt, mintha imádkozna. Sárkánytetoválásának élénk színeit kihangsúlyozta a pislákoló gyertyafény. A jelenet előttem műalkotásnak tűnt. Felismertem: az egyik fantáziám helyzete volt, amiről korábban beszéltünk.
Edit élvezte, hogy ő volt a felelős a környezet megteremtéséért és a kalandjaink színhelyéül. Akár az én fantáziámból, akár az övéből, akár kettő összeolvadásából fakadt, élvezte, hogy ő tette őket valósággá. Valódi művészi tehetsége volt.
Ahogy körülnéztem a szobában, a farkam lüktetni kezdett. Ismertem ezt a fantáziát -végül is az enyém volt-, és ezért tudtam, milyen lehetséges cselekmények és események történhetnek meg. Izgalmas volt látni ezt a jelenetet, és tudni, hogy Edit mibe egyezik bele. Levettem az összes ruhámat és kidobtam a folyosóra. Edit mozdulatlan maradt. Egy darabig meztelenül álltam az ajtóban, lüktető erekcióval, és őt néztem. Mindkét lábán a combja körül tetoválások voltak, amelyek harisnyatartóhoz hasonlítottak, bár tudtam, hogy valójában sok kis képet tartalmazó szalagok. Nagy mellei feszesek voltak, és  lassan emelkedtek-süllyedtek. Fekete haja hullámos volt, néhány fonattal, és a szokásos módon sötétlila tincsekkel díszítette.
Megidéztem egy succubust, és az akaratomhoz kötöttem. A tomboló szexuális éhség démona, visszafogottan, alázatosan és engedelmesen. A felszín alatt a démon fortyog a dühtől és a vágytól, de nem képes önállóan cselekedni. Csak akaratomnak engedelmeskedhet. A sötét mágia varázslójaként megidéztem és megkötöttem. Imádkozott. Hozzám imádkozott, urához és mesteréhez. Elmosolyodtam és a farkam lüktetett.
Ahogy Edit felé sétáltam, felemelte a fejét és kinyitotta a szemét. Kidolgozott és sötét goth sminket viselt apró kék ékszerrel a homlokán. Felszisszent és rám vicsorgott. Megálltam, és a farkam még erősebben lüktetett. Tekintete a farkamra szegeződött, és félrehajtotta a fejét. Nézte, ahogy pulzál a férfiasságom.
Annyira erotikus volt a jelenet, hogy azt hittem, elélvezek mielőtt a közelébe kerülnék. Soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót. Biztos voltam benne, hogy ezt a lehetőséget nem fogom elszalasztani.
-Sziszeghetsz démon, de itt nincs hatalmad! Csak a saját vágyaim kielégítésére hoztalak elő. Úgy fogsz cselekedni, ahogy parancsolom, és ahogy akarom! Használom a testedet, és ha végeztem vele, vissza foglak száműzni a pokolba, ahonnan jöttél!
A démon rám emelte a tekintetét, kiegyenesítette a nyakát, meggörbítette a hátát, és összehúzott szemekkel nézett rám. Szinte észrevehetetlen vicsorgás jelent meg a szája sarkában.
-Kételkedsz szavamban? Talán még nem vetted észre, vagy még nem hiszed el, hogy a hatalmad és akaratod az enyém alá van rendelve. Megmutatom!
Előrébb léptem, hogy a pentagram szélén álljak. A vicsorgás egyre nőtt, és ismét hosszú, dühös sziszegéssé vált. 
-Nem fogsz bántani! Tedd a kezed a hátad mögé! -utasítottam.
Enyhe borzongás futott végig a teste izmain és úgy tett, ahogy mondtam. Előre sétáltam a varázskörbe, amíg a lüktető farkam néhány centire nem került az arcától. 
-Nyisd ki a szád! -mondtam, és a kezembe fogtam a hímvesszőmet. 
Kinyitotta a száját, bár a szemeiben megmaradt a dac. Elmosolyodtam és lassan belenyomtam a farkam a nyitott szájába. Démoni szomjúsága úrrá lett rajta, és azonnal kiéhezetten szopni kezdett. A nyelve körbecsapott és kilógott a szájából, még akkor is, amikor a farkam mélyebbre nyomult. Az öröm és a frusztráció nyögései hallatszottak, és egyre vadabb lett. Kihúztam a férfiasságomat a szájából, és kissé hátráltam.
A szája és a nyelve csalódottan dolgozott tovább, miközben a farkamat bámulta. Azután elcsendesedett. A szája olyan szélesre nyílt, amennyire csak lehetett, a nyelve pedig a lehető legjobban kilógott. Így maradva bámulta a lüktető farkamat. A nyelvéről a nyála lefolyt a mellére, végigfutott lapos hasán és eltűnt a lábai között.
Egyik kezemmel lassan simogatva a farkamat egy darabig néztem őt. Igen közel voltam az elélvezéshez a szerepjáték izgalmától, ezért úgy döntöttem, hogy egy kis kitérővel húzom az időt. 
-Csukd be a szád démon! -mondtam. 
Így is tett, és a szemembe nézett.
-Dőlj hátra, és mutasd meg a puncidat! -folytattam.
Beállította a testhelyzetét. Ülve hátradőlt, és kezét maga mögött a padlóra téve megtámaszkodott. Lassan széttárta a lábait. A puncija teljesen le volt borotválva, és csillogott valami olajtól. 
-Nyújtsa szét a puncid ajkait! -mondtam.
Egyik kezével előrenyúlt, és finoman széttárta punciját. Nedves volt. Részben az odafolyt nyáltól, részben a saját hüvelyváladékától. Annyira csábított arra, hogy azonnal megbasszam, hogy szinte lehetetlen volt ellenállni. Elterelésre volt szükségem.
Körülnézve egy félig üres borosüveget láttam a szoba egyik oldalán. Felvettem és a maradék tartalmát pohárba ürítettem. Visszatértem az üveggel a démonhoz.
-Nyomd be ezt a punciba! -mondtam, és kinyújtottam az üveget.
Elvette tőlem, és megforgatta a végét a hasán lévő nyálban, majd fel-alá dörzsölte a puncijához. Azután széttárt lábbal feküdt a hátára. Beálltam a lábai közé és lenéztem rá. Egyik kezével lenyúlt és a palack végét a tátongó puncijához helyezve lassan elkezdte benyomni. Be- és ki, be- és ki mozgatta, fokozatosan egyre mélyebbre és mélyebbre tolva, amíg a nyaka el nem tűnt.
-Baszd meg magad az üveggel! -mondtam.
Lassan elkezdte ki-be mozgatni a palackot a puncijában. Egy ideig kidülledt szemekkel bámultam. Azután átléptem a teste felett a feje felé, és megfordultam. A lábam a feje két oldalán volt, és láttam, ahogy az üveg folyamatos ritmussal be- és kifelé halad. Leguggoltam, az arcához tettem a seggem, és megfogtam a melleit.
-Nyalj meg, miközben nézem, ahogy baszod magad az üveggel! -mondtam. 
Azonnal éreztem, hogy forró, nedves nyelve rátalál a végbélnyílásomra. Először körbejárta, majd gyorsan megpöccintette és hosszú nyelvmozdulatokra váltott, nem hagyva abba az üveg mozgatását. Isteni gyötrelem volt. 
-Baszd magad jobban! -parancsoltam. 
A lökései agresszívebbé váltak. Élveztem a puncijából kiszűrődő cuppanó hangokat, a nyalásait, a nyögéseit és a melle lágy tapintását. Örökre így maradtam volna, de fájni kezdett a lábam. Felálltam, és visszatértem a lábai közé. Lenéztem rá, és vadul járt az agyam a lehetséges folytatásokon. Amikor rátaláltam, azt mondtam:
-Add ide az üveget! 
Kihúzta az üveget az átázott és csöpögő puncijából, és felém tartotta. Fogtam és félredobtam. Ahogy a hátán feküdt, széttárt lábakkal, és a feje fölé emelt karokkal, nem tudtam ellenállni a legnagyszerűbb élvezetnek. A lábai közé feküdtem a padlóra, majd lassan belenyomtam a farkamat a forró puncijába. Kezeimmel a padlóra támaszkodtam mellette, és csak ott tartottam magam, mozdulatlanul, a szemébe nézve. Edit szintén mozdulatlanul nézett vissza rám. Pillantásom végigfutott rajta: a karján, a mellein, a nyakán, majd visszatértem a szemére. A farkam mélyen lüktetett a puncijában. Így maradtam, mozdulatlanul, kivéve a hímtagom lüktetését, ami fokozatosan egyre erősebb lett, egészen addig, amíg már nem bírtam tovább. Kihúztam a farkam és felálltam. 
-Állj fel, démon és állj félre! -mondtam.
Felállt, és elhúzódott az útból. Elfoglaltam a helyét. Leültem a földre, majd hanyatt feküdtem oda, ahol eddig ő volt. 
-Gyere ide, és állj a farkam fölé!
Engedelmeskedett és a puncija közvetlenül a továbbra is kitartóan lüktető farkam fölött volt.
-Most pedig succubus, pontosan követni fogod a parancsaimat! Guggolj le, és dörzsöld a puncidat a farkam hegyéhez! 
Meg is tette. A csípője mozgott, így a farkam vége oda-vissza haladt a szeméremajkai között. Guggolás helyett inkább térdelésbe helyezkedett, de nem hagyta abba a farkam dörzsölését a puncijával. Eljött a pillanat.
-Elélvezek!!! -kiáltottam.
Lecsapta magát a farkamra, és mélyen magába temette. Azonnal forró spermát kezdtem lövellni benne. Felemeltem a csípőmet és hátrahajtottam a fejem. A világ rövid időre elsötétült, ahogy a csípőm minden egyes lökésével és a farkam lüktetésével ismétlődő kiáltások szöktek ki ajkaimon. Olyan meleg és olyan nedves volt!
Amikor az intenzitás kezdett halványulni, felemeltem a fejem, hogy felnézzek Editre. Az egyik keze a lába között volt, a másik az egyik mellét masszírozta. A puncija lüktetett a farkamon. A háta ívbe feszült, a szeme összeszűkült, és hangosan felszisszent. Hátra engedtem a fejemet, és lehunyt szemmel élveztem, ahogy az orgazmusa miatt megfeszülő hüvelye az utolsó cseppeket is kipréseli belőlem. 
Egy darabig így lebegtem, majd kinyitottam a szemem. 
-Azt hiszem szexuálterapeutára lesz szükségem, hogy ezt feldolgozhassam. Imádlak! - mondtam. 
Edit lemosolygott rám és a puncija még mindig a már puha farkamat markolta. 
-Majd később dolgozd fel! Most fel kell takarítanom a viaszt, mielőtt beszívódik a padlóba! -válaszolta.
A dolgok nagyjából ugyanígy folytatódtak. Bár időnként mindketten pusztán a másik örömére tettünk meg dolgokat, gyakrabban fedeztünk fel olyan kényeztetéseket és élvezeteket, amelyeket mindketten együtt élveztünk.
Egy januári vasárnap reggelen a konyhában ültünk egy csésze kávé mellett, hogy megbeszéljük a következő találkozónkra vonatkozó ötleteket. 
-Közbejött valami. -mondta Edit miközben az étkezőasztal túloldalán kortyolgatta a kávéját.
Megéreztem a szokatlan feszültséget. 
-Micsoda? -kérdeztem, miközben a saját bögre kávémat letettem az asztalra, és összekulcsoltam magam előtt a kezeimet.
-Az anyám néhány hetes külföldi útra megy. 
Nem láttam a problémát, és vállat vontam: 
-Na és? -kérdeztem.
-Szóval Alíz nagymamája nem lesz elérhető. Tehát Alíz a hétvégén itthon lesz.
-Értem. 
Nem találkoztam sem Edit anyjával, sem a lányával. Nem sokat beszélt róluk, én pedig nem kérdeztem. A kapcsolatunkat pusztán szexuális menekülésként élveztük, és azt hittem, ez mindkettőnknek megfelelt. Akkor ez a vége? Azt akarja mondani, hogy mindennek vége? Annyira élveztem az együtt töltött időt, hogy soha nem gondoltam volna, hogy a dolgok megváltoznak. 
-Szóval ez azt jelenti, hogy nem találkozhatsz velem? -kérdeztem.
-Az ördögöt! Ez azt jelenti, hogy találkoznod kell Alízzal, és meg kell találnunk a módját, hogy egy kicsit csendesebbek legyünk. Jól vagy?
Egy részem úgy érezte, hogy a valóság azzal fenyeget, hogy átfúrja a fátylat az elszigetelt kis fantáziavilágon, amit egymással teremtettünk. Szorongtam a változás gondolatától, hogy elveszítjük azt, amink van. Biztosan az arcomra volt írva.
-Aggódsz, hogy ez megváltoztatja a dolgokat!  Bízz bennem, amikor azt mondom, hogy ez semmit sem változtat! - folytatta Edit.
Igaza volt: teljesen megbíztam benne. Mindketten bizalmat alakítottunk ki egymás iránt a kezdeti megállapodásunk és a közösen átélt dolgok következtében. 
-Rendben, bízok. Akkor hogy legyen?
-Jövő szombaton át tudsz jönni korábban? Ebédidőben bemutatnálak egymásnak benneteket. Kicsit megismerhet téged. Sokat hallott már rólad, ezért azt hiszi, kedves férfi vagy.
Felvontam a szemöldököm: 
-Beszéltél neki rólam?
-Egy nap nyilván találkoznia kell veled, úgyhogy megkezdtem az alapozást, hogy ne a semmiből jelenj meg.
Egy ideig csendben voltam. Végül vettem egy mély levegőt, és azt mondtam: 
-Teljesen őszinte leszek… kicsit úgy érzem, mintha lépést tennénk a hétköznapiság felé.
-Az eddigiek alapján szerinted hétköznapi vagyok? 
-Nem! -válaszoltam azonnal.
Felállt, és odasétált hozzám. 
-Hát most sem kezdek bele! -mondta. 
Hátat fordított az asztalnak, és velem szembe felült rá. Szélesre tárt lábait lelógatta a széléről. Hálóruhája a csípőjére ugrott, feltárva szőrtelen punciját. A szeméremajkai természetesen szétnyíltak a lába széttárásával. Éreztem a szex szagát és a puncijában még mindig benne volt a múlt éjszaka baszási nedve. 
-Szopogasd a csiklómat! -mondta.
Felkaptam a kávémat és félre akartam tenni. 
-Ne! Szükséged lesz rá!
Kérdőn felvontam a szemöldököm.
-Forrósítsd fel az ajkad és a nyelved egy korty kávéval, utána szopd és nyald a csiklómat, majd ezt ismételgesd! Világos?
Odanyúlt, és belemártotta a középső ujját a kávémba. Azután a feneke alá csúsztatta a kezét, és az ujját a fenekébe nyomta. 
-Mire vársz? -kérdezte.
Kortyoltam egy kis kávét, és nekiláttam.
Hozzászólások
golyó56 ·
Tetszett. Folytatás?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: