Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy szomorú történet

Vége a tanításnak, mindenki nevetve szalad ki az iskolából. A tömegben egy lány vergődik, akinek az arcán nincs egy csepp öröm sem. Nem fáj semmije, csak a szíve, mert tudta, hogy valamit elrontott, ami az egész életére kihat. A szerelmét veszítette el egy rossz gondolat miatt, amit megtett. Nem tudja, miért van ott, de nem tud elmozdulni, nem tud, még ha akarna is. Egyszer csak meg látja azt a fiút, akivel elképzelte a jövőjét. A fiú egyedül volt, és ő sem volt valami nagyon boldog, aminek valami nyomós oka lehetett, hiszen péntek délután ki ne lenne boldog? A lány lassan oda megy a fiúhoz, hogy beszéljen vele, keresi a kontaktust, de nincs nagy szerencséje. A fiú mikor meglátja, hogy a lány közelít hozzá, rögtön zavarba jön, de azért annyira nem mutatja. A lány nagy nehezen kiböki, amit szeretne mondani:

- Szia! Szeretnék beszélni veled. Nézd, ami történt, az egy nagy baromság volt, és legszívesebben az egészet kitörölném az életemből! Kezdjük újra kérlek! – mondta a lány. A fiú egyre nagyobb zavarba jön, ezért már csak a cipőjét képes nézni. A lány is ugyanezt teszi, és várja a választ. Egyszer csak a fiú kicsivel magabiztosabban megszólal:
- Figyelj, amit mondasz, az jó érzés, de amit tettél, az nem megbocsátható. Én szeretlek téged, de félek, ha megbízom benned, újra csalódni fogok, és akkor a szívemet is összetöröd! – válaszolta a fiú, kereste a kontaktust, de a lány a cipőjét nézte, de ha a fiú szemébe nézett volna, sírva omlott volna a fiú karjai közé.

Egy kis ideig csend volt, és mind a ketten a cipőjüket nézték, mintha valami roppant érdekes lenne ott. A csendet a fiú barátai törik meg, akkor egymásra néznek a lánnyal, a fiú pedig halkan elköszön. Aztán a barátai rohanják le, hogy menjenek focizni, de ő azt mondja, hogy nincs kedve, megy haza, a rosszkedv látszott az arcán. A lány nem indult el, de hirtelen észrevette, hogy a nagy tömeg hirtelen elment, és ő maradt egyedül az iskola előtt. Látja, hogy az eső nyomot hagy a hosszú beláthatatlan úton. Lassan elindul, alig lát valamit könnyes szemeivel, és ahogy lassan megy az úton, érzi, ahogy a hideg eső végigfolyik az arcán, és a könnyeivel folyik tovább.
Hasonló történetek
5577
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
4339
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
bucckorelly ·
Hm. Az előttem szóló egy kicsit kegyetlenre vette a dolgot. Annyiban egyetértek, hogy 2 keresztnevet kitalálhattál volna. Kicsit zavaró volt, hogy nem lehetett őket névhez kötni.
A mondataid néhol zavarosak, olykor nem lehet tudni, hogy pontosan mire gondoltál, vagy csak zavaró a megfogalmazás. \"kereste a kontaktust, de a lány a cipőjét nézte, de ha a fiú szemébe nézett volna sírva omlott volna a fiú karjai közé.\" Gondok vannak a fogalmazásoddal, van még mit javulnod. Ennél a részletnél pl. fontos lett volna 2 kereszt név, ugyanis nem lehet tudni, hogy ki akar sírni, ölelni, ki keresi a kontaktust. Normális ember eljut odáig igen, hogy mit akartál mondani, de sajnos ez így nem helyes. Főleg a dupla \"de\". Amennyiben a fiú Péter lenne a lány pedig Petra, így is írhattad volna:
\"Péter kereste a kontaktust, azonban Petra a cipőjét nézte, ugyanis ha a fiú szemébe tekintett (elkerültem itt egy szóismétlést) volna, sírva omlott volna karjai közé.\"

Helyesírási hibák is vannak, pl: \"meg látja azt a fiút\". Egybe kell írni, így: \"meglátja azt a fiút\". :) Nekem van egy olyan érzésem az írásoddal kapcsolatban, hogy kissé elkapkodott. Nem kimunkált alkotás, nem tudom hányszor olvashattad el, illetőleg ellenőrizhetted át mielőtt publikáltattad, de abban biztos vagyok, hogy nem sokszor. Legközelebb szánj rá kicsit több időt és akkor alapbol ki tudsz javítani egy-két apró hibát.
Ilyen szarvas hibák, mint pl \"Egy kis ideig csend volt, és mind a ketten a cipőjüket nézték\" múlt idejű mondatot egy \"A csendet a fiú barátai törik meg\" jelen idejű mondat követ. Ez a difi végig követi az alkotásodat. Fogalmazásügyileg vannak jó ötleteid, de tényleg van még mit csiszolni rajta. :)
Én azt ajánlom ne add fel, és a kritika ne lombozzon le. Ebből tanulsz. Remélem legközelebb egy kimunkáltabb alkotásodhoz lesz szerencsénk.
Sok sikert:

Korelly :)

Tűzmadár ·
Előttem szólónak igaza van, de ha 12 éves vagy, a korodnak megfelelően írsz. Folytasd!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: