Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy oda nem adott levél

Honnan is kéne kezdenem?
Kezdenem talán sehonnan. Azt már elrontottuk.
Annyi mindent sajnálok- hiába. Annyi mindent kellene sajnálnod- hiába. Annyi éven át reménykedtem, talán még lehetünk egy normális család- szertefoszló álom már csupán. Úgy szerettelek volna megérteni, megfejteni titkod, mit a szívedben rejtesz- mára délibáb. Rá kellett döbbennem , hogy az, aki nemzett – egy idegen. Ugyanolyan idegen, mint aki szembe jön velem az utcán, hogy aztán a pillanat múltával a feledés homályába merüljön.
S én hiába tűnődöm vajon boldog- e, mi volt az a múló villanás szemében?.. Soha nem tudom meg. Soha nem ismerem meg. Ahogy téged sem ismerlek. Mert nem engedted.
Tudom a nevedet. Tudom mikor születtél s ha valami hivatalos irat kell- az apa szó mellett a kipontozott vonalon szépen leírom azt a pár betűt. Amit ismerek. Azokat a betűket, amiket megtanítottak az iskolában, a betűket, melyek az én nevemben is megismétlődnek. A betűket, amik papíron összekötnek, de a szívünket nem vitték közelebb egymáshoz.
Vádollak? Talán. De nem azért és nem úgy, ahogy hiszed. Nem úgy, ahogy hittem. Ha valaki megkérdezné mi fájt nekem a legjobban az eddigi életem során- csak azt tudnám mondani, hogy a magány. Az örökös bizonytalanság- mi lesz holnap? És a tudat, hogy soha nem akartál. Nem kellettem. Ilyen is volt az életünk. Terhes. Feszült. Örömtelen.
Ételt adtál, tetőt a fejünk fölé- rengeteget dolgoztál, csak a lelkünk éhezett és éhezik.
Ma nem csak azt nem tudom milyen az anyai szeretet, az oly sokat megálmodott, vágyott ölelés, de azt sem- milyen ha egy apa szeret. De ezerszer elképzeltem. A nevetést, a fényt, az örömöt. Az apró érintést- fájdalom és félelem nélkül. A vibráló, ismerősen suttogó csendet. Azt, hogy szavak nélkül is értjük egymást. De mi soha nem tudtuk mit akar mondani a másik. Talán nem is akartuk?..
Nem merném biztosan kijelenteni- tudom mi fájt neked. Csak sejtem. Érzem. Azzal az érzékenységgel, amit mindig is kigúnyoltál. Hiszen soha nem voltam elég jó neked…

Hazugság volt az életem. Családot hazudtam magamnak. Pedig családom sosem volt. Mégsem bánom. Büszke vagyok arra, akivé formált az élet. Bármerre is sodorjon- érző szív kísér utamon. Csak köszönettel tartozom. Jó és jobb ember lettem. Értékes. Értékes gondolatokkal és érzésekkel. Értékelem a csodát, mert TUDOM- nem adatik meg mindenkinek, hogy a részesévé váljon.
Valahol hiszem- a szívem mélyén- talán egy másik életben minden máshogy alakult volna.
Szavak nélkül is értenénk egymást és nem érezném bolondnak magam, mert szeretlek. Pedig tényleg ennek kell lennie az őszintének, hiszen semmit sem tettél érte, amit egy „apának” tennie kellett volna.
De ma nem baj. És holnap talán mindent elfelejtek és idegenként összevillanó tekintetünk maradásra késztetne. Talán leülnénk, és az évek poros csendjét felkavaró felkavaró emlékek szellemeit elüldöznénk. Talán egy másik életben azok az azonos betűk képesek lennének hidat építeni közénk. Hidat, amin átsétálhatunk egymáshoz. Bármikor.
Hasonló történetek
3830
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
2640
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Elementhale ·
Ej ej, te lány! Tanítasz minket, dereshalántékú apákat, és nem is akárhogyan. "nem középiskolás fokon"

Köszönöm.
artemyss ·
:wink:

Tűzmadár ·
Hááát, nem tudom…
Olvastalak, mint csaknem minden írásod, de ez most nem fogott meg…
Én fiúgyermekként, más génekkel éltem meg hasonló körülményeket, s talán ezért, teljesen másképp hatott rám...
artemyss ·
Lehet.. mindenkinek minden más..Én sem tudnám fiúként elképzelni- mások az érzések/érzetek, mást fogunk fel és raktározunk. Ez van drága. Nem hiába, hogy mi nők nem értünk benneteket Férfiakat:P
Tűzmadár ·
Nem vagytok egyedül, sokszor én se értem magam. No persze a nőket magamnál is kevésbé.
artemyss ·
A lelkünk egy olyan térkép, amely minden nap változik.. Mikor már azt hinnénk, hogy belépünk az önismeret kapuján az út hirtelen elkanyarodik, és a nagy felismerés újra a messzi ködbe vész.. Nehéz, nehéz.. :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: