Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy majdnem 18 éves, abszolút gyerek vágyai

Néha olyan jó lenne hatalmas rózsaszín vattacukor felhők habos pille-párnáin ugrálni és elfeledni minden gondot, ami nyomaszt, vagy csak úgy elfelejtkezni a világról. Egy pillanatra megállítani az időt, és a levegőben úszva átadni magad a gyermeki lét édes bizsergető érzésének. Elrugaszkodni a merev realitástól és valóságból bele, a súlytalan gondtalanságba, érdektelenül magad mögött hagyva mindent. Amikor úgy érzed, hogy szabad vagy és legyőzhetetlen és senki és semmi nem áll fölötted. Csak énekelni a kedvenc dalod, vagy csak kiabálni bele a nagy kék végtelen semmibe, aminek a közepén te vagy, te egyes-egyedül. A rettenthetetlen, a hatalmas kisgyerek, akinek zsebében van az egész világ, és aki bármit és bármikor megtehet. Lágyan siklani a habosan selymes gondolatok jóleső közegében, kezedben tartva az ábrándok színes lufijainak rengetegét és elégedetten nyugtázni, hogy ebben az álomvilágban nem pukkannak ki, és nem oszlanak szét az álmok ficánkoló részecskéi.

Megpillantani egy ismeretlen dolgot, átélni egy eddig még nem ismert érzést, rácsodálkozni mindenre, ártatlanul és egy 5 éves gyermek őszinte bámulatával szemlélni a körülötted lévő világot...
Megtagadni az erkölcsöket, kibújni a hatalmas fajsúlyú kötelezettségek terhe alól, önzőnek lenni, leplezetlen rajongást tanúsítani az iránt, akit szeretsz, csak érte élni, és szánalmas emberi lényed minden szerelmével őt szeretni, még ha viszonzatlan is, még ha sárba tipor is. Megverni azt akit utálsz, vagy aki elvette a játékod, vagy aki megbántott, és megölni azt, aki pokollá tette az életed. Sírni, ha megbántottak, vagy ha nem jutott neked is szelet abból a bizonyos tortából, gyengének mutatkozni, ha elfáradtál, lelépni a porondról, ha már nem érzel elég erőt a színjátékhoz. Dacosan és duzzogva elvonulni a világtól, ha nem tetszik valami és várni az engesztelő, kérlelő szívet, amivel tied együtt doboghat, vagy éppen együtt duzzoghat.

Veszekedni a végtelenségig, mégha nincs is igazad, soha el nem ismerni, hogy esetleg tévedtél, makacsnak lenni, fújni az okosabbakra (márha vannak). Figyelmen kívül hagyni a nagy és hatalmas tálentumok bölcsességeit, amiket még ők maguk sem gondoltak komolyan, amikkel próbálnak újabb szabályokat beírni az Útmutató az élethez c. könyvbe, de persze hangoztatják mártírok módjára h nem tudnak ők sem aszerint élni...akkor minek legyenek? Feltenni a kérdést, hogy ha ez az X vagy Y olyan nagy ember és gondolkodó vagy filozófus vagy akármi volt, akkor hogy-hogy nem tud a saját maga által megfogalmazott életbölcsesség szerint élni, és hogy várjuk el, hogy mi, közel sem olyan tehetséges emberek, akik kisszerűek vagyunk és meg kell nekünk magyarázni, hogy hogyan éljünk betartsuk ezeket a szabályokat?

Elutasítani, hogy ezek csak tanácsként szolgálnak, de akkor miért ezekkel példálóznak mindig nekünk a felnőttek, miért hoznak fel igazabbnál igazabb idézeteket, ha nem akarják, hogy befolyásolják, csak segítsék életünket...?
Szóval maradni kell sajnos az élet trambulinján és ugrálni tovább, és tudomásul venni, hogy egyszer fenn, egyszer lenn... de mi van azzal, aki nem tudja ezt megtenni?
Hanem csak egyet akar: NEM FELNŐNI!
Hasonló történetek
5580
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
4422
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
:rage: TI HÜLYÉK VAGYTOK EZ KURVA SZAR! :angry: :angry:
Claucica ·
BURGONYA, te mindig minden sztorira csak ilyen hozzászólásokat írsz. Nem értelek. Woxy, szerintem nagyon jó, amit írtál, csak így tovább. Szeretnék még ilyeneket olvasni Tőled:)

én... ·
jaj sztem nagyon jó lett...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: