Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy csillag hamvaiból

Ahogy kiléptek a templom ajtaján, az összes fegyver rájuk szegeződött. Dárdák, kardok, kések, vetőhálók, kaszák, ásók és kalapácsok, amiket a falusiak és a katonák hirtelenjében összeszedtek.
- Ugyan Lutanus! Valóban harcolni akarsz? – kérdezte a lépcső tetején álló férfi a katonák vezérétől, közben lassan kihúzta kardját.
- Tedd azt el Caleb! Esélyetek sincs. – közölte a kérdezett.
A fekete hajú férfi társnőjére villantotta zöldes szemeit, mire a lány előhúzta ostorát és rövid pengéjű kardját.
- Figyelmeztetlek! – kiáltotta Lutanus – Börtönbe zárunk és az Uralkodó engedélyével kivégeztetünk benneteket!
- Az Uralkodó elméjét egy zsarnok uralja! –vágta rá a lány és elfintorodott – Mellesleg mi a vád?
- Többszörös gyilkosság! – üvöltötte valaki a tömegből.
- Csalás!
- Szemfényvesztés!
- Tolvajok!
- Ez elég komolyan hangzik – dörmögte Caleb.
- Hívjam? – vonta fel a szemöldökét a lány, de a férfi a fejét rázta – Megússzuk harc nélkül, ne aggódj!
- Nos tolvajszökevények? Hogy döntöttetek? – kérdezte kihívóan Lutanus – Megadjátok magatokat önként?
- Nem – felelte higgadtan a lány.
- Akkor elismeritek, hogy bűnösök vagytok! – hangzott a tömegből, s válaszul a helyeslő morajlás.
- Azt hittem, ezt már megbeszéltük – ásította Caleb.
- ELKAPNI ŐKET! – üvöltötte Lutanus.

A felbőszített tömeg egy emberként indult meg a két magányos alak felé, csatakiáltásokat ordítva, vagy állatias üvöltéseket hallatva. Caleb és társnője nem vették fel rögtön a harcot, átlendültek a lépcsőkorláton és a templom hátulja felé igyekeztek.
- Megússzuk, mi? – vigyorgott a lány futás közben, ám mosolya el is tűnt, mikor észrevette, hogy bekerítették őket.
- Már harcolni is gyávák vagytok? – kiabálta Lutanus a falusiak sorfala mögé rejtőzve.
- Emeld a kardod! – suttogta Caleb – Meglepjük őket.
A férfi intésére belevetették magukat a képzettebbnek látszó, kardokkal felszerelt katonák közé. Egyrészt, mert erősebb ellenféllel izgalmasabb a harc, másrészt ott volt a leggyengébb a sorfal. Kardok csendülésétől és a meglepettek üvöltésétől lett hangos a templomtér. Caleb az első rohamban rögtön három katonával végzett és hősiesen védekezett a magához tért túlerő ellen. A lány ügyesen kaszabolta ellenfeleit, ám az ő célja nem a gyilkolás, csupán a harcképtelenné tétel volt. Elvágott és eltört lábú katonák roskadtak össze, vérben úszó karok ejtették el fegyverüket, s a táncos léptű fruska minduntalan úgy irányította a harcot, hogy ha nagyon megszorongatták, a katonák egymást nyársalják fel.

Hiába hevert a lábaik mellett több halott, mint szerették volna, hiába próbáltak a háztetőkön menekülni, kitörni nem tudtak. A túlerőtől nem féltek, tudták, játszva elintézhetnék a falusiakat, de az értelmetlen gyilkolás lett volna.
- Chasity! – üvöltötte Caleb egy elkeseredett pillanatban – Most hívd!
Chasity bólintott, hátravetette szőke haját és helyből ugrott a templom korlátjára, magukra hagyva az eddig vele évődő kaszás pásztorokat. Végigszaladt a keskeny peremen és felkapaszkodott az oszlopsort díszítő angyal hátára. Gyors mozdulattal egy fényes energiagömböt hajított a csatázók közé. A fényhullám elvakította és fellökte a parasztokat, mindemellett kis időt nyert Calebnek.

Nyugtázva, hogy a férfi pillanatnyilag megmenekült szorult helyzetéből, az ég felé fordult és suttogni kezdett. Pillanatokon belül sötét árnyék jelent meg a felhők között, s a falusiak legnagyobb rémületére egy ébenfekete sárkány csapott le a magasból. Szemeiben zöld tűz égett, pofáját kitátotta és felperzselte a magasabb házak tetejét. Egy fordulat után Chasity mellé ereszkedett, hogy a lány ostora segítségével felkapaszkodhasson a hátára.
- Ijesszünk rájuk kicsim – suttogta Chasity, mire a sárkány hatalmas dobbanással földet ért. Farkénak egyetlen csapásával romba döntött két kisebb házat, s tűzgolyókat böffentve tartotta távol a katonákat és falusiakat Calebtől.
- Köszönöm Nix – biccentett a férfi és a lány mögé ült.
- Semmiség – felelte a nősténysárkány és kitárta hatalmas szárnyait. Az emberek körülötte mind a földre lapultak, csak Lutanus különösen vékony hangja hallatszott a közelből:
- Szemfényvesztők! Csalók! Elkapni őket! Rajta!
- Add fel Lutanus! – torkollta le Caleb – Soha nem kapsz el.
A férfi rövidet füttyentett, mire gondosan ápolt szürke ló csörtetett keresztül a tápászkodó embereken, s nem mulasztotta el fellökni a katonák vezérét.
Nix finoman a karmai közé kapta a csődört és már szárnyaltak is, el a messzeségbe. Hamarosan már csak apró, fekete pont voltak a látóhatár fölött.

---------------------------------------------------

- A fél birodalom templomait végigjártuk már és még semmi! – fakadt ki Chasity – Kezdem azt hinni, hogy nem is létezik az a virág!
- Ne légy kétkedő – csitította Nix – Hamarosan megtaláljuk. Meg kell találnunk.
- De hamarosan az időből is kifutunk – dühöngött Caleb, majd lovához fordult – Ha valakinek tudnia kéne, hol rejtették el azt a virágot, az Arlo. Hiszen az Őrzők leszármazottja! – Arlo azonban csak nézett rá nagy barna szemeivel és legelni kezdett.
A forrás halkan csobogott mögöttük. Néhány varázslatos pillanatig úgy érezték, a lágy hang az agyukat is felfrissíti, könnyebben gondolkodnak, s mint egy villám, úgy vágódott elméjükbe a következő úti céljuk.
- A Forrás Temploma! – nyögte Chasity – Hát persze! Hogy nem jutott eszünkbe rögtön az elején!
- Forrás… igen – vakarta az állát Caleb – Mindennek a kezdete… ha ott nem lesz, akkor sehol! Arlo! A Forrás Templomában van a virág igaz?
A csődör helyeslően nyerített.
- Mennyivel egyszerűbb lenne, ha te is tudnál beszélni – sóhajtotta sajnálkozva Nix és a levegőbe emelkedett Chasityvel. Caleb és Arlo a földön vágtázva követték.
Chasity repülés közben még egyszer, utoljára felidézte a jóslatot, ami a különös kalandra csábította őket.

Álomképek tengerén
Sötét varázs rejtekén
Egy van csak, mi megsegít
Ébredj hát, ha itt a vég!

Szent kövek közt él a szív
Messze, minden kezdetén,
Őrzője a láng, a szél,
Kőszikla és szoborjég.

A szív, amiről a vers szól valójában egy növény, egy földre hullott csillag hamvaiból született virág. Nekik adatott a feladat, hogy megkeressék, harcoljanak érte és legyőzzék a királyukat fekete álomba bódító gonosz mágiát.
Nem telt el hosszú idő azóta, hogy a három kiválasztott találkozott, mégis több kalandon, veszélyen és csatán vannak már túl, mint amennyit egy átlagos kalandor egész élete során átél. És talán most készülnek a legnagyobbra. Könnyen lehet, hogy nem élik túl. De meg kell próbálniuk.

Arlo magabiztosan suhant a Forrás Temploma felé. Tudta az utat, a vérében volt, s Caleb nem csalódott benne. Nem telt el két nap, s megérkeztek a mások által messziről elkerült romos, félelmetes építményhez. A templom csúcsai, mint megannyi hegyes lándzsavég törtek a magasba, leszakadt ajtószárnyai közt tátongó feketeség, ablakai rosszalló tekintetekként meredtek rájuk.
Nix egyetlen tűzcsóvával utat nyitott a bejáratot torlaszoló tüskés indák között, Chasity a keze ügyébe készítette teljes fegyverarzenálját, Caleb pedig biztonságba helyezte Arlo-t a fák között. Ezután a Kiválasztottak óvatosan fellépkedtek a töredezett lépcsőfokokon, s egy sóhajtás kíséretében a templom sötétjébe vetették magukat.
Hasonló történetek
3893
- Miféle lények az orkok? Északon semmit sem tudni róluk.
- Félig értelmes szörnyetegek. Testüket fekete szőr borítja, pofájukat kivéve. Szemeik aprók, sunyik és gonoszak. Foguk a hullaevéshez szokott. Beszélni nem tudnak, de a gesztusokat jól értik és az értelmesebbek megtanulják érteni a nyelvek némelyikét. Der Zlameyan állítólag démonokkal keresztezett orkokat hoz létre mágiával, ezek már félelmetesen okosak is tudnak lenni...
3875
Már több mint háromezer éve vége az Istenek Háborújának. Orudzaburt elpusztították és újra megkezdődhetett a béke kora. Az élet virágzott, a kontinensen áldott béke honolt: felvirágzott ismét a kultúra, a művészetek, s a mindent átható mágia ismét új követőket talált.
Amikor már az élet kezdett visszatérni a mindennapi, megszokott medrébe, s a legöregebbek is csak alig-alig mesélgettek arról a háborúról, amit mindenki igyekezett mihamarabb elfelejteni, hirtelen megkezdődött a Káosz...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: