Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
kivancsigi13: Tetszett a történet, kár, hogy...
2024-05-21 22:01
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy Barátság Vége

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban egy távoli bolygócskán (inkább nevezném kavicsnak, de nincs kedvem a csillagászokkal veszekedni már megint) megtörtént az a furcsa dolog, amit ha most leírnék nyílván azt gondolnád, hogy ez egy újabb mese. Azonban most leszögezném, hogy ez bizony megtörtént. Természetesen most még nem fogod megtudni mi is történt, mert akkor nem olvasnád végig a történetem.

Időben körülbelül pár évtizeddel vagyunk azelőtt, amit csak úgy emlegetnek: Egy Barátság Vége. Akár hiszed, akár nem, akkoriban ez a kavics meglehetősen nagymértékben hasonlított ahhoz a bolygóhoz a szomszéd galaxisban, hogyishívják. Nem jut eszembe, pedig annyit beszéltek róla nálunk régebben… hmm… Föld, megvan. Néha még most is megemlegetik, bár én sosem tudtam mire ez a nagy hűhó.

Tudni illik, hogy ebben az időben ezen a kavicson a lópacik hatalmas barátságban éltek az ömbörökkel. Jól érezték magukat egymással, ugyanakkor nyílt titok volt, hogy itt nem csupán barátságról volt szó. A lópacik segítettek az ömböröknek a munkában, engedték, hogy a hátukra üljenek, és ők elvitték őket ahova csak az ömbör szerette volna. Cserébe az ömbörök megpatkolták, megetették, megmosdatták a lópacikat. Rengeteg időt töltöttek együtt. Volt egy közös tavuk ahol időnként együtt fürdőztek ha nagy a hőség. Mondhatnánk úgy is, hogy ez a haverság meglehetősen kedvező volt mindkét fél számára. Ez a helyzet nem változott egy jó ideig, azonban amikor ezen a Föld nevű planétán feltalálták a háborút, hamar véget ért az álom.

Mondjuk, engem a legkevésbé sem érdekelt, mit csinálnak a maguk bolygójával a földiek, tőlem aztán háborúzhattak volna évezredeken keresztül. Viszont amikor a közeli galaxisok elkezdték majmolni őket (beleértve a sajátomat, és a kis kavicsét is), rögtön egészen más perspektívából szemléltem a dolgot.

Amikor a kis kavicsot is elérte az új ”divathullám”, az ömbörök egyből hadseregekbe verbuváltak fiatalokat s idősebbeket. Ha két fél között félreértés adódott, hadat üzentek egymásnak. Ez még rendben van, de amikor megtudták, hogy az emberek lovakon vonulnak csatába, mondanom sem kell mi volt az ömbörök következő lépése.

Ez az állapot folytatódott egy ideig, de egyre többen estek el a csatamezőkön, egyre véresebb ütközetek folytak. Időközben a lópacik is észrevették, hogy rengeteg társuk veszett oda. Elegük lett. Nemsokára a Lópacik Nemzetközi Tanácsa összeült, hogy valami megoldást találjanak, mert ez nem mehet így tovább. Gondolkoztak, egyre csak gondolkoztak, napokig, hetekig, évekig. Majd egyikük agyában megfogalmazódott a kérdés: „Mi közünk is van nekünk ehhez?”. Nyílván semmi, csupán az ömbörök ökörsége miatt tizedelődött meg a lópacik népessége.

Másnap a Lópacik Nemzetközi Tanácsa közölte az ömbörök vezírével, hogy köszi az abrakot, de mi most kiszállunk. Az ömbörök dühöngtek, a lópacik pedig elköltöztek egy külön kavicsrészre, kizavarva onnan az ömböröket.
Nagyjából ennyi lenne a lópacik és az ömbörök története. Bár úgy tudom, azóta lecsengőben van ez a háborúsdi, talán lassan megbékélnek egymással…
Hasonló történetek
3448
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
3141
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: