Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csalódások

"A szerelem két ember közös ostobasága."


Nem létezik szerelem első látásra, sem a nagy Ő. Rohanó világunkban minden ember olyan társat keres, aki nem létezik, csak álmaiban.

Nincsenek kék szemű, szőke hercegek fehér lovon, sem hercegnők, kik arra várnak, hogy megmentsék őket. Csupán átlagos emberek, kiknek van egy-egy olyan jellemvonása, mely első találkozáskor feltűnik nekünk és megtetszik. Majd miután jobban megismerjük, némiképp csalódunk. A tökéletesség illúziója összeomlik, meglátjuk a valódi ént, melyet, ha képesek vagyunk, elfogadjuk és kitartunk mellette. És amint a másik fél is hajlandó a kompromisszumra, együtt, közös erővel le tudják győzni az eléjük gördített akadályokat. Ehhez azonban néhány dolog megléte elengedhetetlen. A puszta szerelem kevés ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön. A kölcsönös tisztelet, a bizalom, az őszinteség, az összhang és természetesen a testi kontaktus szintén fontos. Ha ezen felsoroltak közül bármely hiánya vagy rosszul működése akár a párkapcsolat végét is jelentheti. Ezért kell a problémákat megbeszélni.

De könnyű okoskodni úgy, hogy semmi tapasztalat nincs az ember háta mögött. Csupán a csalódás, mely fáj és belemar a szívbe. Bízni valakiben, tiszta szívből szeretni, mégis elveszíteni, mert ő mást választott helyettünk, bár még hiteget bennünket. hogy minket szeret, a másik csak nem jelent számára semmit. Bennünk csak a fájdalom és a csalódás marad. Csalódunk, mert azt hittük megtaláltuk a hercegünket/hercegnőnket. Felébredünk a rózsaszín álomból és a valóság rideg talaján találjuk magunkat. Kénytelenek vagyunk újra talpra állni, hisz az élet megy tovább, jönnek még új szerelmek és közülük megtaláljuk azt, akit csak a nagy Ő-nek hívunk. Mert bár nem az, kit megálmodtunk és pontosan úgy néz ki, mint álmunkban, mégis van benne valami, ami megfog és rájövünk, hogy vele szeretnénk leélni hátralevő életünket. A csalódások csak megerősítettek minket, hogy készen álljunk a nagy szerelemre.

És egyvalamit ne felejtsünk el: ha vége lesz egy kapcsolatnak-akármelyik fél is szakított-, emelt fővel viseljük el a vereséget és csak a szép pillanatokra emlékezzünk. És talán mégis létezik szerelem első látásra és a nagy Ő is, csak épp nem az álmainkban kell keresnünk, hanem nyitott szemmel járva a nagyvilágban.
Hasonló történetek
5421
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3120
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Toboz ·
Ezt én sem értem,mármint azt,hogy ami egyértelmű azt miért kell fejtegetni...és ezt miért kell fölpontozni...
Hol vannak a jó kis történetek?
BURGONYA ·
HAMARAUCHAN JÖNNEK EHE EHEHE :angry: :rage: :angry:
Toboz ·
Ez lesz a sci-fi?

BURGONYA ·
AHA! SCIFI HORROR BASZÁS ! :angry:
Toboz ·
Az itteni scifiket nem nagyon szeretem.Remélem a tied jobb lesz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: