Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Buli I.

Kijövök a fürdőből, még mindig zselézem a hajam. Beérek a szobámba, a nagy tükör előtt igazgatom a hajam. Fogom az új inget, amit a barátnőm vett névnapomra és belebújok. Főlé veszem a bőrkabátot, stílusomnak megfelelően.  Cseng a telefon.
- Halló!
- Készen vagy, BB? - szólt Dani hangja
- Ja egy 5 perc.
- Ok. Addigra szerintem oda is érünk.
- Elhozzuk Szilvit? - szólt a háttérből Kitty hangja.
- Ja, légyszíves. Amúgy hova megyünk??
- Meglepetés - vette át a telefont Tomy.
- Ok. Gyertek. Lerakom, mert még van egy kis dolgom.
- Oks. Csövi.
- Hali.
Leraktam a telefont, levettem az Axe-ot a polcról, befújtam magam. Újra a tükör elé álltam.
- Tökéletes... - dicsértem magam. - Várjunk csak. Valami nem jó. Haj, ing, dzseki - soroltam a dolgokat. -, bokszer, zokni... Állj! Nadrág! Ez az! Ezt felejtettem el.
Rohantam a szekrényhez, kivettem a legjobbik nadrágomat, (ami mellesleg bőrnadrág volt, amit Szilvitől kaptam...) felkaptam és azon nyomban dudáltak a ház előtt!
- Oh! Tomy! Mindig pontosan a legjobb időben jössz - nevettem el magam. Fogtam a kulcsom, bezártam a lakást, a kaput és bepattantam a kocsiba, Szilvi és Kitty közé.
Szilvi az én barátnőm volt, bár Dany is hajtott rá. Kitty, Tomy barátnője volt. Tomy 18, Kitty és én 17, Dany és Szilvi 16. Így ment szépen lefelé az életkori ranglétra.
Szilvin egy tökéletesen feszülő fekete topp volt ami jól kiemelte, karcsú testét és telt kebleit. Fölötte egy rövidke farmerdzseki. Nadrág gyanánt egy szép kis farmer miniszoknya.
Kitty-n egy lenge, rövidke, fehér, szintén feszülős póló, amiben jól látszott a bikini felső, ami rajta volt. Egy szűk farmernadrág volt rajta, amiben látszottak kerek fenekének vonalai. Bár a fölső kicsit túlzás volt jól nézet ki.
- Szia Szilva! - csókoltam meg őt.
- Szevasz Öcsi - ölelt meg Kitty. Kitty mindig is úgy tekintett rám mint az öccsére - Na, meg volt már? - kérdezte suttogva.
- Még nem. Nem szeretné, és én nem is erőltetem - szóltam vissza.



Megígértette velem Kitty, hogy még mielőtt betöltetné a 18-at, elveszítsem a szüzességem. Megígértem. Nem volt túl tág a határidő. 2 hónap. Ez aznap volt mikor összejöttem Szilvivel. Azóta másfél hónap eltelt. És én még mindig szűz voltam, Szilvával együtt. Többek közt ezért nem akart még lefeküdni velem. De, azért az első orál megvolt. Eközben elindultunk és pár pillanat alatt a Wilkinson Bárnál teremtünk. Ez volt a legmenőbb hely a környéken. Bementünk, és rendeltük a szokásosat:Szilvinek egy mojito-t; Dany-nak egy jó erős felest; Tomy-nak (mivel ő volt a sofőr), egy alkoholmentes narancskoktélt; nekem és Kitty -nek egy pohár radler. (Egy pohárban, csak így megszokásból..)
Szóval iszogattunk dumálgattunk, biliárdoztunk és dartsoztunk egyet. Mikor Szilvi és Kitty elkezdték inni a feleseket, tudtam, most jött el az én időm. Mivel nem voltam teljesen józan, odamentem az egyikhez, és gyengéden megcsókoltam, mire Ő visszacsókolt. Eléggé el voltunk alélva és Dany-ék is kezdtek fáradni, úgyhogy mindenkit hazavitt. Szilva, Kitty és én nagyon be voltunk rúgva. Egész úton csókolgattam valakit, bevallom nem tudom melyiküket, mert nem tudtam megkülönböztetni őket. Józanon is csak egy egy szőke hajtincsről ismertem fel Szilvit. De így megkülönböztethetetlen volt a két lány. Nálam kiszálltunk ketten, én és az egyik lány. Negyed óra cseszegetés után kinyitottam a kaput, újabb negyed óra cseszegetés után kinyitottam a lakást is és bementünk a lánnyal a szobámba és elnyúltunk az ágyon...

To be continued...
Hasonló történetek
4139
Jelenleg 13 éves vagyok.
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
szerenella ·
A páleszreklám jó, mennyi kaptál érte? :innocent:
LBB ·
Egy üveg :D :D :D

Marokfegyver ·
A jelenidős fogalmazásokkal szemben mindig előítéleteim vannak. Egy különleges, modern stílus lehet a jelenidős, de csak egy eszköz, ahhoz ÚGY kellene írni, s ez a részlet (apróság) hiányzott.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: