Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Budapesti éjszaka volt...

Budapesti éjszaka volt, mikor felnéztem az égre. Felhők takarták ugyan, de tisztán lehetett látni. Fénysugárként ragyogott szemembe, mintha lámpával figyelnének. Eszembe jutatta a veled töltött napokat. Feltörtek lelkem mélyéről az emlékek, melyek szívemet mélyen mardosva, lassan fakulnak. Tegnap jobban fájt, nem tagadom, de mára ürességet érzek. Késő délután volt, mindenre emlékszem. A szemedre, a testedre, a csókra és a lelkemre. Kimondtad azt a szót, mitől mindig is féltem: Sajnálom, de legyen vége! Egy világ dőlt össze bennem! Könnyek szöktek szemembe. Nehezen, de meghallgattalak. Végül nem bírtam, s magadra hagytalak. Siettem haza, futottam, ahogy a lábam bírta, nem akartam, hogy bárki lássa; mekkora a fájdalmam! Ahogy haza értem, nem bírtam tovább. Záporoztak a könnyek szememből. Fuldokolva sírtam és már akkor tudtam; tényleg vége. Bánatomban sms-t írtam. Se válasz, csak a kínos felelet. Nem tudtam, mit tegyek! Hogy felejtselek el? Jöttek a kérdések: Mért? Mért pont most? Mért pont Ő? Hisz úgy szerettelek! Kicsim mért teszed ezt velem? Választ nem kaptam, de már nem is várok. Talán az idő majd begyógyítja e sebeket is! Talán..... De addig marad a bánat és a magány! Nem volt hosszú kapcsolat, de szép volt, egészen tegnapig! És ma? Csak az üresség maradt. Feledni soha nem tudlak, de majd jő egy újabb szerelem, mi talán szerencsésebb lesz...!

A holdat láttam ragyogni!

Eveee

2006.07. 11. kedd
Hasonló történetek
4491
Jelenleg 13 éves vagyok.
4071
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Violence ·
Hát a címét elolvasva én egy erotikus történetre tippeltem de kellemesen csalódtam..:D Mennek a tizesek :heart_eyes: :innocent: Szép munka!

tsk ·
Úgyszintén.. tetszik. :)! Bár szerintem az sms szó nem illik bele. Nem tudom milyért, engem egy kicsit zavar. De jó lett. Csak így tovább.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: