Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az Univerzum utolsó háborúja (1.rész)



Az univerzum többi népe még csak nem is sejtette, hogy mit találtak ki a kertaniak. Titokban tartották mindenki előtt, mert tudták ez a fegyver valami egész más jövőnek a kezdetét jelentheti, és azt is, hogy a többi élőlény ezt nem engedné. Ők maguk is féltek tőle, de oly régóta dolgoztak rajta, hogy senki nem merte kimondani, amit gondolt, hogy talán el kéne pusztítani! Mind a több milliárdot, mind, hogy nehogy rájuk is veszélyt jelentsen...
- Mégis mi lenne, ha egyszer vége lenne a harcnak? - kérdezte Zeg az ifjú,  a Kertan bolygó hadvezérének legkisebb fia.
- Ezt nem tudhatjuk...  - mondta lassan , egyenként formálva a szavakat apja, és látni lehetett, hogy gondolatai már messze járnak. Aztán mégiscsak folytatta:
-  Háború mindig is volt az univerzumban, lehet, hogy ez így is van jól. A fegyver, melyet több ezer éve kezdtünk fejleszteni, úgy tűnik készen áll, de hogy mi lesz ha bevetjük, mi magunk sem tudjuk pontosan. - Ezt persze csak itt, távol a parancsnokság többi vezetőjétől merte kimondani.
Sietve lépett a nano-kabinba, ahol pár pillanat alatt felépítette a rendszer az univerzális egyenruhát. Egy pillanatot várt, majd a fali konzolon átállított egy szabályzót és az egyenruha színe mély vörösre változott.  - Ez igen!  - gondolta. - Egy ilyen fontos naphoz mindenképpen ez illik. - A töprengést a vízor figyelmeztetése szakította félbe. "Utolsó jelzés" vetítette közvetlenül a szeméhez a testébe épített inteligens számítógép, mely a beültetése óta inkább már társa lett, mint pusztán egy eszköz. Nem volt mit tenni, indulni kellett. Ahogy megindult a vizikapszula állomás felé, még elgondolkodott rajta, miért lehet az, hogy ez a tépelődés csak oly kevés bolygón fejlődött ki. Fura lehet mindig tudni, hogy mit tegyenek. Persze mégiscsak van abban valami jó, ha  magunk dönthetünk bizonyos dolgokról. Hatalmas robajt hallott, de nem is riadt fel rá. Jól ismert hang volt már ez, az állomás elképesztő méretű tartályainak hangja.
A Kerta, ez az Univerzum léptékével mérve kicsiny bolygó egy szokatlanul nagy holddal alkotott párost, melynek következtében az apály-dagály rendkívül erős volt. Az állomás tartályai tárolják dagálykor a vizet, majd az utasokat szállító, kapszulákkal teli csővezetékekbe engedik tovább. Régóta így megy ez, hiszen a bolygón betiltottak minden más hajtóanyagot, ami felboríthatná az érzékeny természeti egyensúlyt. Zad, mert így hívták a hadvezért, gépiesen feküdt a kapszulába. Elmerengett az elé vetített holografikus képen, mely a bezártság érzetét próbálta csökkenteni. Nem mintha szüksége lett volna rá, hiszen a csatacirkálókon sincs nagyobb hely. Legalábbis azokon nem, amit maguknak építettek, de ez most egy csapásra megváltozott.
Az új fegyverek elhelyezéséhez majd háromszor annyi helyre van szükség. A BIH vagy teljes  nevén Biomotoros Inteligens Harcvezérlő, egy élő organizmus. Rendkívül intelligens, gyors helyzetfelismeréssel rendelkezik, képes a rá bízott feladatot önállóan módosítani a cél érdekében, és rendkívül agresszív... Ez az utóbbi tulajdonság okozta a legtöbb fejtörést a kertaniaknak. A fejlesztés első fázisától fogva hatalmas veszteségek érték az állományt, mert folyton egymásra támadtak az egyedek. Ezt ideiglenes módszerrel, az agy kapacitásának 5%-ra csökkentésével megoldották ugyan, de teljesen így sem sikerült nullára csökkenteni a veszteségeket. Ez volt hát az ő titkos fegyverük, egy lény, aki a csata hevében nem érez félelmet, az agresszió és a gyűlölet mindent felülír az agyában, és csak egyet akar: Elpusztítani az ellenséget mindenáron. Egyetlen ehhez hasonló teremtmény sincs az Univerzumban. Vannak persze más agresszív élőlények is, hiszen ezért folyik örök idők óta a harc, de ilyen egy sem. Egyszerűen nem fejlődhetett ki. Az ilyen lények ugyanis elpusztítják magukat, még mielőtt felfedezhetnék, hogyan lehet pár pillanat alatt az Univerzum egyik végéből a másikba jutni. Látták ezt már elégszer létezésük óta. Mégis a kertaniak most arra készülnek, hogy ilyen lényeket ültessenek a legmodernebb csatacirkálóikba, bízva abban, hogy egyszer és mindenkorra véget vethetnek a háborúknak.
Hasonló történetek
3097
- Ugyan, ugyan tábornok! Ön túlságosan is elhamarkodott. Elfelejtette azt az apró tényt, hogy mind a romulán mind a klingon hajók el vannak látva álcázó pajzsokkal. A hajónk álcázópajzsa egy véletlen meghibásodás miatt már jóval előtte aktivizálódott. És mivel a vezérlőrendszere tönkrement a legénység nem tudta lekapcsolni azt.
- Véletlenül mi! – jegyezte meg Ke’Bokk parancsnok inkább csak magának, mint sem a jelen lévőknek...
3240
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Lehet belőle valami, biztosan lesz is majd, de eddig olyan langyosvíz-forma: inni meleg, fürdéshez hideg.

lasliehill ·
Köszönöm a véleményeket, üdítő, hogy építő jellegűek, nem leoltósak :) Remélem a folytatás jobban sikerül.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: