Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Árnyékok titka

Adam újonc létére jól teljesítette a küldetéseit. Az ő feladata az volt, hogy veszélyes bűnözőket kapjon el és adja át az Őrzőknek, tehát fejvadász volt. Az Őrzők az ország igazságügyi szervezete volt, akik mindennél nagyobb hatalommal rendelkeztek és nem lehetett ellenszegülni. Adamet könnyen fel lehetett ismerni, mivel 190 cm magas volt és folyton egy fekete bőrkabátban járt. Kabátjában tartotta az összes fegyverét és egy másodperc alatt elő tudta venni onnan bármilyen helyzetben. Ennek oka talán az lehetett, hogy árva lett kiskorában és elhatározta, hogy egyszer elkapja szülei gyilkosát, így harcművészeteket kezdett el tanulni, majd egy templomban tanult harcos szerzetesek mellett. 8 év képzés után jelentkezett fejvadásznak és alkalmazták is.

Egyik küldetése az volt, hogy egy klán fejét kell megölnie. A Shira klán tagjai bérgyilkosok voltak és több száz embert tettek már el láb alól, így az Őrzők elrendelték a klán megsemmisítését. Próbálták már megölni a vezért, de még sosem sikerült azelőtt.
Adam éppen a szobájában öltözött. Elővette a szekrényből a késeket és a shurikeneket, majd beletette a kabátjába és felvette. Magára húzta a csizmáját és nyakába akasztotta az arany nyakláncát, amit a szüleitől kapott. Utoljára megszorította, mielőtt elindult és könny csordult a szemébe. Letörölte ujjaival és elindult a klán épülete felé. A város másik felében volt, de nem volt hátasa, így elgyalogolt oda. Könnyen észre lehetett venni az épületet, ugyanis messziről kitűnt az 5 szintjével, a hatalmas ablakokkal és az aranyozott kapuval.

A főbejárat mellett két klántag állt. Könnyű páncélzatban voltak, így könnyen és gyorsan tudtak mozogni. Öveiken tőrök és méregfiolák lógtak. Ha ezt a kettőt megölné most, akkor a tetőn lévő őrszem értesítette volna a többi klántagot és halott lenne. Így inkább vendégnek adta ki magát, aki fel akarja őket bérelni.
Az őrök egymásra néztek gyanakvóan, de végül beengedték és elkísérték a vezérhez. Az épület belül hatalmasabb volt, mint ahogy kívülről látszott. A falon mindenhol képen lógtak, a lépcsőkorlát aranyból volt, a padlóba gyémántdarabokat ágyaztak be. Szemben egy hatalmas tölgyfaajtó volt, két oldalról lépcső vezetett fel oda. Felmentek az ajtóhoz, miközben az ott dolgozó alkalmazottak és bérgyilkosok furcsán néztek rá. Majd a két őr, akik eddig követték, előreléptek és kinyitották az óriás méretű ajtót és megálltak annak a két oldalán, mivel ők ennél tovább nem jöhettek. A szoba japán stílusban épült, további szobákba tolóajtó vezetett. A padló itt fából volt. A terem közepén ott ült a klán feje egy nagy, piros párnán. Mellette két őr állt, valószínűleg a két legjobb tag.

Az ajtó hirtelen becsukódott mögötte, és a testőrök tőröket kezdtek el dobálni felé. Adam elvetődött, de nem volt elég gyors, így egy eltalálta. Nem volt fedezéke. Kihúzta a tőrt, elővett egy tekercs kötszert és bekötözte vele a lábát, miközben a támadók megindultak felé katonákkal. Egy suhintás, de a fejvadász kikerülte és ellentámadásként előhúzott egy tőrt és az őr térdébe szúrta, majd fordulásból kigáncsolta. A másik is lecsapott, amit Adam blokkolt egy kicsit nagyobb méretű késsel. Aztán habozás nélkül elővett egy másikat a bal kezével és arra készült, hogy nyakon szúrja a testőrt, de hallotta hogy a másik, akit előbb térden szúrt, már felkelt és meg akarja támadni, ezért ellökte azt, akivel harcolt és megfordult. Ám nem volt elég gyors, hogy elkerülje.

Egy kés egyenesen a mellkasában állt. Adam azonnal kihúzta, de pár másodperc múlva összeesett. A vezér kivitette a testet a testőrökkel, hogy dobják bele a kútba. Mikor épp dobták be a kútba, megmozdult a karja....
Hasonló történetek
3137
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
3724
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: