Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Apa neeeee... (1)

A vihar úgy tombolt, mintha a természet megharagudott volna a tájra, és most dühöngve törne, zúzna, míg el nem pusztít mindent. A kis tóparti házban Mr. Lloydman legalábbis ezt érezte. A lámpa fénye sejtelmesen pislákolt a sötét nappaliban, és minden árnyékot élővé tett a láng. Még csak fél kilenc volt, de már teljesen besötétedett, és ez várhatóan rosszabb lesz. A papírok nem akartak telni, pedig muszáj lett volna. Mr. Lloydman unottan nézegette a fehér halmot, közben a drága Westok szivart szívta, és arra gondolt, hogy talán hagynia kéne az egészet. Úgy sincs értelme, mert talán, talán máshogy is elrendeződhetnek még a dolgok. Hiszen nem történt, olyan nagy tragédia. Bárkivel előfordulhatnak ilyenek, nem? Kicsit veszekszik az asszonnyal, az kidobja, elmegy a nyaralójukba, ott tölt pár éjszakát, majd visszamegy, és szent a béke. Mint egy forgatókönyv, olyan szabályos az egész. De ez mégis valahogy más volt. Mintha mást is észrevett volna a nőn, nem csak a dühét. Csak nem undort látott a szemében? Nem, az kizárt. A felesége még soha sem utasította vissza a közeledését, de Mr. Lloydman mégis valami fajta ismeretlen érzést látott a nő szemében. Mindennek már két kibaszott napja. Azóta ki se mozdult innen, nem is nézett tévét, még a rádiót sem kapcsolta be. Muszáj volt gondolkodnia. A feleségével egy szót sem beszélt azóta, és megfogadta, hogy még vagy két napig nem is fog. Had érezze a férfi hiányát. De mi van, ha ő nem is hiányolja Mr. Lloydmant? Mi van akkor, ha már talált valaki mást? - Akkor megölöm-suttogta az üres szobának.
Egyszer csak valami koppanásra lett figyelmes, majd ablakcsörömpölésre. Hírtelen hatalmasat csörrent az emeleten valami, és hangos puffanással földet ért a felső szobában.
Ezután néma csend borult a világra.

Mr. Lloydman fölugrott, és felsandított a plafonra, bár tudta, hogy úgysem fog ott látni semmit. De tévedett. Egy nagy víztócsa szerű beázás kezdett növekedni a sarokrésznél, majd fokozatosan egyre szélesebb, egyre méretesebb lett.
Hirtelen csoszogó, clappogó hang törte át a csend pajzsát, és Mr. Drágaszivartszívok rémülten fülelt, mint egy egér aki tudja, hogy el akarják kapni, és ez csak idő kérdése. A westok szivar kiesett a szájából, és a dohányzóasztal üvegfelületére pottyant.
A folt a plafonon olyan vonalban nőt, amilyen vonalban a fenti valami haladhatott, mert nem körkörös volt, hanem hosszan vezetett egyenesen az... egyenesen a fenti hálószoba ajtajához.
Mr. Lloydman hátrébblépet, majd odasietett az íróasztalához, és elővett a fiókjából egy negyvenötös Magnumot, ellenőrizte, majd odafordult a lépcsőhöz. A hang egyre közelebbről hallatszott. A félrerakott iratok elkezdtek füstölni, a férfi bosszúsan odament, és elnyomta a szivarcsikket a hamutálban.
Hatalmas robajjal kivágódott a hálószoba ajtaja, és a valami kilépett a felső folyosó padlójára.
- Jézus Mária - reszkető hangokkal az ajtó felé hátrált, majd egy hang azt mondta bent a fejében - Már késő-, de ő nem akart hinni neki.
A lépcső felső foka hangosan felrecsegett, ahogy súly nehezedett rá, és a dolog elkezdett lefelé araszolni a lépcsőn...

- Lisa! Hé, Lisa! Jól vagy? Mi van veled? - Lisa felriadt a mély álomból, és megborzongott. Kezei reszkettek.
- Már megint az az álom?
- Aha, borzalmas volt!
- Mi történt?
- Ugyanaz ami máskor is. De most még szörnyűbb, mint eddig volt. Most megláttam, érted? MEGLÁTTAM.- Debit ez egyáltalán nem nyugtatta meg, sőt, ideges lett tőle. A héten már harmadjára álmodja meg az apja állítólagos halálát.
- És mit láttál pontosan, Lisa?
- Hát ez az, hogy nem tudom.
- Hogyhogy nem tudod? Olyan nincs.
- De van, mondom. Csak annyit tudok, hogy láttam valamit, de hogy mit azt nem tudom. Fel kell hívnom apát!- Odament a telefonhoz, és tárcsázta az oklahomai számot. Hosszú kicsöngés jelezte, hogy a házban éppen az igazak álmát alusszák, de valaki csak felvette a kagylót.
- Haló!- Szólt bele egy mogorva hang.
- Szia apa, én vagyok az Lis! Csak megint álmodtam, és meg akartam tudni, hogy jól vagy-e?
- Persze szívem, de ezért kellett hajnali háromkor idecsörögnöd?
- Nézd apa, most láttam is valamit. És
- Figyelj Lisi! Nem fog megtörténni, érted? Anyád és én nem szoktunk veszekedni, és még csak nem is szivarozom. Úgyhogy feleslegesen aggódsz.
- De ez annyira valóságos volt, hát nem érted? Minden úgy volt, ahogy igazából.
- Figyelj kicsim! Szerintem túl sokat tanulsz mostanában. Alszol te eleget egyáltalán? Lehet, hogy csak pihenned kellene.
- Lehet, hogy igazad van. Anya hogy van?
- Alszik mint a tej, és ha nem haragszol mostmár én is
- Nem, persze, bocs hogy felkeltettelek.
- Semmi baj kicsim. De fogadd meg a tanácsom.
- Ok apa. Jó ét!
- Neked is!- Azzal egy bip-bip hang jelezte, hogy a hívás megszakadt.
- Na mivan?- Kérdezte Debi kisé érdektelenebbül, mint szerette volna. Remélte, hogy Lisa nem sértődik meg érte.
- Semmi különös. Jól van mindenki, ennyi.
- Akkor jó. Inkább aludjunk!
- Igazad van.- Bebújt, a takarója alá, de sejtette, hogy ma már úgysem tud elaludni.

Másnap Lloydman furcsán ingerült volt, még a reggeli tejet sem itta meg. Mindenért morgott, és sajnos a felesége sem volt valami jó kedvében.
- Mi bajod van?- Kérdezte a nő.
- Semmi. Mi bajom lenne? Légy szíves, ne piszkálj!
- Én nem piszkállak, csak érdeklődtem. Miért vagy most ilyen?
- Nem vagyok semmilyen, hagyj végre békén!- Az asszony sértődötten kiment a konyhából, és hangosan becsapta maga után az ajtót. Lloydman dühös volt rá is, meg magára is, de ő sem tudta, hogy mi van vele. Olyan nyűgös ma.

Lisa a reggeli kávéját szürcsölte, mikor meglátta az újságot. Nagy betűk hirdették, hogy tegnap este meghalt valaki a Gerion tó partján, egy nyaralóházban. Részletek a 3. oldalon. Lis egyre feszültebben kereste ki a harmadik oldalt, és közben már szinte maga előtt látta az egész cikket.
"Egy férfit találtak holtan a Gerion tó pratján a nyaralójában. A nyomozás érdekében semmit nem hoztak nyilvánosságra, de a szemtanú szerint, a férfi teljesen megőszült, pedig még csak 28 éves volt, és hiányzott a jobb füle meg a bal mutatóujja. Eddig még nem bizonyított, hogy betörésről lenne szó, de a plafonon egy jókora beázásfolt van, és az emelet úgy néz ki, mintha valakik összetörtek volna mindent. A nyomozás vezetője szerint..." Elisabeth nem bírta tovább olvasni, és félrelökte remegő kezéből a papírt.

Ez lehetetlen, ilyen nem létezik. Hogy történhetett ez? Mi van velem? Ezek a gondolatok jártak a fejében egész nap, még a szakmaismeretek órán is, ahol mindig csak Jerry Knightról szokott ábrándozni, de most csak a cikk járt az eszében.

Lloydman teljesen kikelt magából, egész nap olyan volt mintha megszállták volna. A felesége már nem bírhatta szó nélkül, és ekkor elkezdtek veszekedni. Mindenféle dolgot egymás fejéhez vágtak, ami a múltban történt, vagy ami majdnem megtörtént, és a végén, már odáig fajult, hogy Lloydman inkább elmenekült, hogy elkerülje az erőszakot. Elment a kis tóparti nyaralójukba.
Fél kilenckor már tombolt a vihar, és Lloydman elővett egy Westok szivart, hogy ellazuljon...
Hasonló történetek
7248
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
10214
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: