Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anyák napjára

Engedd meg kedves olvasóm, hogy megosszak veled egy történetet. Egy történetem, mely 2003.01.23.-án 03.45-kor kezdődött.
Aludtam, de édesapa bejött és felkeltett. Egy szót suttogott a fülembe, ami igazából nem is volt hang, csak egy érzés. Értelmezni csak 3 ember tudta a világon: a bátyám, a nővérem és én. Másnap nem mentem iskolába. Édesapával maradtam otthon. Aznap vártam édesanyát haza, de nem jött. Másnap, amikor mentem iskolába elmondtam a szót az egyik barátomnak és osztálytársamnak. Ő rögtön segítséget ajánlott fel. Pár órával később ráborította egy másik osztálytársamra a padot, mert azt feltételezte, hogy előző nap lógtam. Az egész hétvége rendelkezésemre állt és én azt gondolataimmal töltöttem. Iskolás gyerek lévén nem kellett a holnap miatt, aggódnom, mert azt megtették helyettem a szüleim. De ott és akkor tudtam, hogy hamarosan eljön az idő, amikor már nekem kell terveznem a jövőmet, 17 éves voltam akkor.

Gondolataimban sorra vettem szüleim példáját. Nem éltünk jómódban, de nekünk gyerekeknek mindenünk megvolt. Erre csak később jöttem rá, amikor – immár én is apaként- megtapasztaltam milyen nehéz ezt megteremteni és inkább éhezem fázom, minthogy azt mondjam a fiamnak, hogy nincs. Én mindig jóllakottan álltam fel az asztal mellől, míg édesanyám csak köretet evett, mondván neki az is elég. Csak a jó oldalát tapasztaltam a szülői gondviselésnek és hálát adtam a mindenhatónak, hogy ők az én szüleim. Már akkor törtem a fejem minként tudnám ezt meghálálni nekik. Munkámból hazaadtam, de ez nem hála volt, hanem természetes segítség. Édesanyámnak két nagy álma volt, mint anya. Unokát szeretett volna és mindhárom gyermekének szép nagy templomi esküvőt. Akkor döntöttem el, hogy amint tudom teljesítem mindkét álmát. Én vagyok a legfiatalabb a családban, mégis 2006.02.11-én megszületett a fiam. Az első unoka. Tudtam mennyire boldoggá tenné édesanyát, ha látna, de azóta se jött haza, pedig minden nap várom. Esküvőm nem volt még, mert nem futná a keretből. Csak és kizárólag nagy templomi esküvő keretén belül vagyok hajlandó elvenni a páromat.

Célom nem tudom feledni, mert az ágyam fölé raktam egy fényképet róla és amikor belépek a szobába rögtön azt látom. Anyák napjára én nem tudok virágot adni, vagy verset mondani, mert elment és bár tudom hol van nem érthetné szándékaim. Csak az álmainak megvalósításán keresztül tudom méltóképp kifejezni hálámat felé és soha egy percre sem tudom, vagy akarom feledni nevelését, tanítását az életről.
Édesanyám 2003.01.23-án 03.45-kor meghalt.
Hasonló történetek
4181
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
4166
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ati g ·
Veled érzek.

melanie77 ·
Nagyon szépen leírtad,tetszik.Néha ki kell adnunk magunkból,ami fáj...és az élet megy tovább...csak a tényt kell elfogadnunk,hogy a szeretteink nélkül.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: