Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A macska

A macska bizalmatlanul méregette a hétévesforma fiúcskát. Nem volt hozzászokva, hogy az emberek szeretettel közelítenek hozzá, bár a gyermek mérete, mozdulatai, hanglejtése nem utalt ellenségességre, sőt...
A legényke már órák óta gubbasztott a lépcsőházban. Néhány hete költöztek ide, ahol még minden idegen volt számára. Anyja küldte le a térre, ismerkedni az itteni gyerekekkel, de azokat csak a focizás érdekelte. Harsány csatakiáltásokkal, kívülálló számára agresszíven rúgták a labdát, meg néha egymást is. Nem foglalkoztak vele, átnéztek rajta miután kiderült, nem tud focizni és fél is kissé a többiektől.
A fiú párás szemmel próbálta magához édesgetni az alig nagyobb, mint kölyök állatot. Végre lenne valaki, aki csak vele, csak neki, ...
A költözés izgalmai, a család lehetséges szétesése, apja néha hónapokig tartó távolléte, anyja szokásainak megváltozását hozta magával, kevesebbet ért rá foglakozni vele, akkor sem olyan bensőségesen, mint régebben, hanem csak futólag, sietve, kapkodva...

A cica végül beadta a derekát és hangos dorombolással, égre meredő farkával integetve, kerülgette az emberke lábait, neki-neki dörgölődzve. A fiú boldogan guggolt le hozzá és simogatta szeretettel. Az állat megérezve a gyermek szándékát, szinte kínálta magát az ölbevételre. Kényelmesen elfészkelődött az időközben a lépcsőre ült ifjú lábain és bőszen dorombolva mutatta a hasát, itt tessék vakargatni!
Büszkén csillogó szemmel nézett ki az ablakon a téren játszó többiek felé, nézzétek nekem is van valamim, ez itt az én cicám! Nem törődtek vele. Észre sem vették.

Így hát, az állat puha-finom szőrét lapogatva, motyogott neki.
- Jól elleszünk majd mi itt. Hozok neked tejet, meg mindent. Kérek az anyutól majd egy rongyot, hogy legyen mire lefeküdnöd. A lakásba nem jöhetsz be, mert az anyu nem szereti a macskákat, meg a kutyát se, semmit se, lehet hogy már engem se... Tegnap is, mikor hazajöttem az isiből, elkezdtem mesélni, hogy a Véber Joci eltépte a Varga Jutka köpenyét és a tanító néni kiabált velük, nem is figyelt rám. Bezzeg a szomszéd néni egész délután beszélt valakikről, akiket nem is ismerünk, őt hallgatta. Nem baj. Cicus, majd te leszel a barátom. Jó lesz ugye?

Újra párásodó szemmel hajolt a már félálomban lévő macskára és arcát az állat fejéhez nyomta. Az boldogan mormogva, puha talpaival tapogatta a gyerek fejét.

A földszinti lakásból erősödő kiabálás és egy-egy ajtó csapódás hallatszott. Az ott lakó asszony veszekedett szinte naponta a lányával, már hallotta többször a fiú őket. Nagy lány volt, már nyolcadikos. Szinte feltépve az ajtót, rontott ki a lépcsőházba most is. Még kiabált, amikor belülről jó erősen rácsapták az ajtót.
A macska rémülten a zajtól kiugrott a gyerek öléből és eliszkolt ajtón át a térre. A fiú hangtalanul könnyezni kezdett.
- Cicus! Ne menj el!
A lány fújtatva a méregtől trappolt le a lépcsőn.
- Hát te mit bőgsz itt? Förmedt a gyerekre.
- Itt hagyott a cicám. Válaszolta a fiúcska, észre sem véve az ellenséges zöngét.
Megbánva a durva hangot, kedvesebben folytatta.
- Ti jöttetek az emeletre?
Bólogatva jegyezte meg.
- Te zavartad el a cicám.
- Én nem zavartam el senkit, engem zavartak ki! Háborgott a lány.
- Hát, engem is. Szipogta a fiú.
Zsebkendőt vett elő a lány és a fiú felé nyújtotta.
- Ne bőgj. Mondta párásodó szemmel és a fiú mellé telepedett a lépcsőre. Kisvártatva mégegy zsepi került elő és a saját szemét is törölgetni kezdte. Önmaga is meglepődött, hogy amikor a szipogó kisfiú a vállának dőlt, automatikusan átölelte védelmezőn.

- Majd, ha nekem is lesz... akkor én majd nem így... Kezdte, de nem folytatta.

Csendesen szipogtak mind a ketten.
Hasonló történetek
3917
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
4233
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Loverman ·
- Hát te mit bőgsz itt? Förmedt a gyerekre.
- Itt hagyott a cicám. Válaszolta a fiúcska, észre sem véve az ellenséges zöngét.
Durva stilisztikai hiba hogy nincs elválasztva az AMIT mondtak és aztán az AKI mondta... a két mondat közé gondolatjelet illett volna rakni.
És a lány megszólalt:"Hát te mit bőgsz itt? Förmedt a gyerekre!"
LOL
DREAMER ·
Örülök neked!
Remélem jól megy sorod.
Arikon ·
elégedett vagyok és talán kicsit bölcsebb (
DREAMER ·
Ezer örömmel locsognék, de ez a fórum nem alkalmas erre,vénember létemre meg nem merek kérni privát lehetőséget.
Természetesen igaziból örülök neked ha jól érzed magad a bőrödben és úgy általában. A világ és benne önmagad változásai pedig az élet részei. Vívd meg a saját harcaid, edződj meg bennük és találd meg azt a fiút, aki méltó a szeretetedre!

AniMatriX ·
Ez komolyan meghatott... tudom milyen érzés amikor a magányt csak egy cica dorombolása töri meg időnként... Gratula!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: