Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kérdés

Kapcsolat, ahol felvettem az alárendelt szerepet. Talán mégsem így igaz. Megtettem mindent, az igaz, ami neki fontos, de csak akkor, ha magam is akartam. Vagy akartam akarni miatta, magamért – zavaros az egész.
A tavaszi versenyláz zökkentett talán ki. Nem figyeltem rá. Őrá. Túl sok másra kellett.

- Igyekezz már! Elkésünk.
- Nem megyek. – félvállaztam és tényleg nem is tartottam lényegesnek, ami teljességgel az volt.
- Tessék?
- Fáradt vagyok.
Nem érdekelt a folytatás, nem is emlékszem rá, csak a durr-ra, az ajtóra, ami becsapódott.

Éjjel ébresztett alkoholszagú csókokkal. Eltoltam a fejét, az órára pillantottam. Hajnali kettő?! Ötkor kell kelnem, napok óta nem aludtam ki magam az előre hozott vizsgák miatt, a leadandó munkaanyag miatt, sok minden miatt. Belsőt égető düh kapott el, legszívesebben lerúgtam volna az ágyról, mert csak azért is próbálkozott, piától tompult agya fel sem fogta a testbeszéd üzenetét. Gyűlöltem.
Éreztem a máskor bizsergető illatot, túlkoncentráltan szívtam be mellé a dohányfüstös másikat. Pengeélessé vált gondolatok váltották az álmosat. - Nem rúgom le, én kelek fel…hagyom magam zsupsz, aztán kész… csak őt intézem el és megint kész. - Döbbentem ugrottam ki az ágyból, ez nem én vagyok! Ő ugyanígy lehetett ezzel, hirtelenhez méltó lámpafényben nézett rám hunyorogva, értetlenül, nagyon józanul.
Ott hagytam, ezzel együtt.

A konyhában egy pohár tejjel szemezve talált rám a vágy. Vágy, vagy útkeresés vissza a rendezett életünkbe, amit teremtettem, mert én voltam. Más lett minden, pusztán attól, hogy a kezdeményezést megelőzte egy megállj. Le kellett volna állítania. Tiszteltem volna újra érte. De nem tette. A testek kapkodó játékában elveszett mindezek jelentősége, hogy a röpke örömtől áltatva merüljünk tisztának hitt álomba.

Ez a fájó édes furcsa játék…

Eljött a kérdések ideje, ha figyeltem volna felismerem, jól ismert koreográfiát sejttettek. Kérés volt csupán, nem önhittség, szokatlan önmaga mondta: - Ma gyere el! Szükségem van rád.

Hé Bamba nő! Ha valamit nem értesz, de azt mondod: lehet, hogy bennem van a hiba – már megértetted. Nem az élet mindenáron, hanem a minősége a fontos. Egy tánc az egész. A tánchoz kell, hogy igazán nő legyél, kell a férfi érintése, kell az orgazmus mélysége és kell az önzetlen fájdalom élménye, az életadásé. Így teljes. Te csak tehetséges vagy! Ez a tánc az élet tánca, benne van minden, te és a világ körülötted. El kell döntened, játszod a szépséget, vagy éled. Mert ez a különbség egy ügyes nő tánca, és a valódi nő tánca között.
- Kérsz egy sört? – zárja a monológot ezzel a szép, természetes kérdéssel.
- Inkább egy bárpultot, a pultos nem fontos, elég a készlete.
- Önző vagy. Az anyaság nem az, ezért félsz tőle. Ismerd meg és én benned szeretném. Ahogy az ösztönben hiszel, úgy.
- Ez jó. Ez az ösztön-duma. - fordulok mélyről jövő gúnyba - Ami az enyém. Most biztos nem ezt súgja, ahogy az is biztos ez nem a legjobb előjáték, ha annak szánod.

A mozgás öröme, ugyan, több annál. A zene átjár, simogat, működtet, érzem az érintését. A varázslatba, mely elsősorban magamnak szólt és rajtam keresztül látta csak a világ, nem akarom szavak zuhantak metsző sebet ejtő szilánkként.
- Menj, táncolj még – duruzsolja a fülembe, ha csupa májszövetként léteznék, az sem lenne elég a méregtelenítéshez, ahogy és amit ez jelent tőle. – Énekelj is hozzá: hé emberiség a tiétek vagyok, egyszer már összetörtek most inkább mindenkié leszek, nem ám csak egyé, mert az veszélyes.
Hazamegyek. Döntöm el. Pohár borul, lábakra lépek, tehetetlen tömegtárgyak között verekszem vakon, amerre a kijáratot sejtem.
- Feleségül foglak venni! – ér utol a hang, túl mindenen, túl az üvöltő zenén, túl a határaimon.
Tudom, hogy vége.

Sebeket karcolok a tökéletes éjszakába. Szempár villan a reflektorok fényében. Csikorognak a kerekek, égett gumiszag. Az őzike arra rémül tovább, amerre az úton keresztbe fordult autó világít. Se apám, se anyám, csak tartozni akartam valakihez, nyugtatom magam és egyben bőghetek ezeken a fennkölt szavakon a sötéttől is elbújva, a kormányra hasalva. Se istenem, se hazám - ugrik be a költő. Sehol vagyok, a semmi felé, jöhetne egy kamion. Például.
Nem szégyelled magad! Hogy így sajnálod? Annyi másnak, annyi más Igazi oka van rá. Beleröhögök az éjszakába – kit érdekel, ha jólesik! Meg se rezzenek a dudaszóra. Elegáns lassúsággal eresztem el az alakításomtól méltán felbőszültet és egy ipszilon után újra indulok. Valahova. A zenegép cédét talál – véletlenszerűen pontosat, bele a fülemen át a szívembe. Tízpontos – bólintok rá elismerően. Egy mozdulat lenne csak, de nem állítom le. A Férfi zenél Nekem. Énekelek rá könnyeset. Ha egy filmen műveltetné ezt a rendező, visítanék. Szavak, dallam, érintések, illatok, tánc. Az élet.

Lassan ringó női csípő, a férfi kezei között oszlásnak induló tetem. Ha megadod magad, ha hagyod, ha engeded, hogy az élet vigyen akkor ez vagy. Boldog halott. Börtönbe zárt test szabadul ruhától és a lélek rejtett terheitől egyaránt, hogy a másikkal egyet alkotva ne csak egy-egy rövid pillanatra, végre vele, önmaga legyen. Önzetlen. Börtönből börtönbe vezetnek a lépcsők, mindegyikhez van kulcsunk, hogy magunkra zárjuk. Azok az őrjítő illatok, amit az agy elraktároz egy élménnyel kísérve, hogy az ilyen pillanatokban összekösse az élőképpel és ne számítson semmi, csak az, hogy vele akarsz lenni, aki ezeket a jeleket a lélekbe égette, csak az ő érintése a fontos. Reszkető lélegzetek ütközete, szaggatott érintések, fázókon csillogó verítékcseppek. Gyönyörű kép. Emlékből táplálkozik, erősödik, hogy újra és újra átírd. A biztos alap, amit a megszokott jelent, amihez ritkán érhet fel az újdonság varázsa. Megértem, de még nem tudok róla. Teszem – hagyom. Simogat a kérdés, beleborzongok.
- Akarom.
Hasonló történetek
5262
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
7188
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lököttyúk ·
Hej lányok a klubból, kedvesek vagytok.
Miaszöszke lány, szebben radíroz az agy ha lepedő gyűrte. Gyémánt lány pedig olyan szépen beszél, hogy elhiszem magamról a sohát is.
Hétköznapok nője szerintem igazad van :) bár gőzöm se soha mit akarok, tehát Pilkének pláne. Az ismerősben is...
Manilalány közösen hozzuk zavarba egymást oda-vissza jaja - node! hogy tőlem tanácsot??? ajaj... tényleg össze kellene ismerkednünk.
Dreami fiú várgyá má te, egyszer elkaplak (esés közben akár)
libido, miért lenne más, mint másé, ember vagyok én is innen ni, a tömegből.
Köszönöm szépen a figyelmet, nagyon jólesett Tőletek.
libido ·
Nem arra gondoltam, hogy ugyanolyan, mint másoké, hanem hogy ugyanolyan, mint a többi írásod. Írhatnál egyszer másról is, mint az ilyen pszeudo-feminista vergődésekről. Legalábbis én örülnék neki.
lököttyúk ·
Van benne valami de nemáár, volt más is (remélem). Mérleg is kibírja. Írtam parancsra, pihennék, ez van bennem éppen, lehet többségben és néha nekem is kell olyan pszicho-dolog, aminek a formáját te másképp megoldod.
A feminizmus mint zászlócímer pedig humbug. Pszeudo, ja.
Az ilyen lobogókra írt történetembe beleférne mondjuk egy nőalak, aki harcos és páncélos, robotlovon halad, ami programozható, szelídnek nem mondható, tagad minden simulékonyt, melyben egyetlen pillanatra is magát meg-, vagy odaadja, és antikrisztusként kettémetszi a világot. Közben elfelejti, hogy kecses nyakát éppen a felezővonalra hajtotta. Most látom, ez is inkább ellenzéki summa. Avagy ál.
Vívódom no.
De hogy örülnél, az több mint kedves :) köszi.

Tűzmadár ·
Hmmm… Igen…
Az Istennő újra megjelent. Imádom? Gyűlölöm? Oly mindegy. Olvasom, s hódolok, mert megérint.
Iszonyatosan fáj, hogy érzem. Ahogyan érzem. Amiért érzem. S mégis… kell ez a fájdalom. Nélküle kevesebb vagyok. Félek. Ha ismerném megölném, mint Dosztojevszkij Rogozsinja Nasztaszja Filippovnát, hogy csak az enyém legyen, majd könnyeimben fuldokolva melengetném jéghideg testét. De nem az vagyok. Sajnos. Vagy mégsem. Nem tudom. Csak érzek. Mint mindig, ha olvasom…
Bravo.
libido ·
Te főállásban kritikusként funkcionálsz?

Rizsában verhetetlen vagy, az tény.

lököttyúk ·
Más egy történetet leírni, megint más az érzelmeimről, a személyiségemről, vagy éppenséggel az életemről beszélgetni. Nem azért, mert különösebben titkos, vagy érdekes lenne, csupán mert nem itt van a helye. Ez csak egy mese a meséimből, persze minden írásban benne van valahol az azt író személyisége. Az enyéim némelyikében olykor több. Némelyikében (hangsúlyszó).
Magamból kiindulva mások meséiből sem vonok le túlzott következtetéseket, részleteset pláne nem.
Megleptek a gondolataid, mert szerintem én ilyen mélyenszántót ebben nem írtam és mégis...
Szeretsz figyelni az emberekre, ez jó. Figyeltél rám is, kinek ne lenne ez kellemes érzés tele pozitív hangsúllyal? Persze hogy az.
De, az istennő az borzasztó. Hogy megölnél, az viszont hízelgő. Az érzésváltás szintén, hogy fáj, az megint nem. Érted? Túlzások...hej, ennyit ez itt ni nem érdemel.
Ismét köszönöm.
Te hirtelen harag - ezen jót mosolyogtam.
Tűzmadár ·
Nos, miután egyes szám első személyben írtad a novelládat, -novella, nagy szó, nem mindenki írását nevezem így, az enyémeket sem,- én is csak így fogalmazhattam meg a véleményem. Ha nem magadról formáztad a főszereplőt, nyilván az én véleményem se a te személyiségedről szól, hanem a főszereplőről. Más kérdés, hogy jól érzékeltem az illető karakterét, vagy sem. Emberből vagyok, főleg férfiből, tehát hibázhatok.
Nem jó megközelítés, hogy szeretek figyelni az emberekre, mert rám vonatkoztatva nem általánosítható. Van, akire érdemesnek látom odafigyelni, van, akire nem. Mivel önző dög vagyok, mint sok férfi, meglehetősen szubjektív a szelekcióm, tehát nem jelenti azt, hogy akikkel kevésbé foglalkozom, valóban kevesebbet érnének, mint a többiek. De azt sem, hogy akikkel foglakozom, többet érnének. Én vagyok a bűnös lélek.
Hidd el, a jég is képes a dührohamokra. Tanúskodik róla, pl. összetört videó lejátszó, sérülés a zongora oldalán. Ilyekor csak egy dologra nem képes, hogy gyermeket, nőt, nála gyengébb embert üssön meg. Ha már itt tartunk, had említsek meg valamit, hátha más is olvassa, akinek hasznára lehet. Amikor a lányom megy az idegeimre, -mert hiába magatehetetlen fogyatékos, előfordul,- van egy csodálatos módszerem a dühöm oldására, vagy levezetésére, ahogy tetszik. Eltorzult fejjel, szikrázó szemekkel odahajolok hozzá, és…. megpuszilom. Legalább tízszer. Ötödiknél elszáll a mérgem. Nyolcadiknál, belátom, hogy én vagyok a hibás. Tizediknél, repetát akarok adni neki…

Az előző hozzászólásom utolsó mondta viszont bizton, a tiéd.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: