Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hetes körzet

Attól a perctől kezdve, hogy a sárkányok űrhajója megjelent Anglia felett, a világ megváltozott. Sárkányok. Így hívták az emberek azokat a látogatókat, akik a Vega egyik bolygórendszeréből érkeztek. Valójában nem állt szándékukban itt maradni. Hajójuk váratlanul lerobbant és már három hónapja lebegett Sussex megye felett. Mindez csak akkor derült ki, miután az utolsó hónapban a hajó elvesztette álcázó képességét is. Addig ugyanis láthatatlan volt, senki nem látta, még a radarok se észlelték. Átmehetett rajta egy utasszállító is, mert olyan technológiát használt az álcázáshoz, melynek során a hajó teste és vele minden fél-anyaggá alakult. Egy nap aztán hirtelen láthatóvá vált. Ha tovább marad láthatatlan, ki tudja még mennyi ideig lebegett volna ott. Attól a perctől kezdve, hogy az égen hirtelen megjelent a hajó, már nem számított, mennyire csökkennek a részvények a tőzsdén, mennyi pénz jut fegyverkezésre, melyik országnak mennyi kőolaj jut. Sokkal nagyobb kérdések vetültek fel. A sárkányok, akik a történelmi időben fontos szerepet játszottak a bolygó emberekkel való benépesítésében, és szabályos időközönként visszatérnek a Földre, hogy megtapasztalják, az emberiség milyen hatékonysággal használja fel szülőbolygója erőforrásait. Ezúttal azonban nem tudtak nyom nélkül távozni.

A sárkányok megjelenése az emberekből vegyes érzelmeket váltott ki. Voltak akik támogatták, hogy itt vannak, voltak akik ellenezték. Az emberiség nagy része azonban azon az általános véleményen volt, hogy a sárkányok által majd rengeteg szellemi és technológiai sok újdonságokhoz jutunk és sikerül majd elkerülnünk a Föld elpusztulását az egyre növekvő globális környezetszennyezéstől.

Új remény csillant fel az alternatív energiafelhasználás, és a társadalmi konfliktusok megszűnésével kapcsolatban is. Türelmetlenül vártuk az új ismeretek átadását. Egyesek szerint hamarosan sikerül majd megoldanunk a teleportálást, a tér-idő ugrást, féreglyukak generálását, antigravitációs energia létrehozását, és még sok más új technológiát. Azt várták sokan, hogy mostantól fogva gyökeresen megváltozik a mindennapi életünk. Kijuthatunk az űrbe, betelepíthetjük a Marsot, birtokba vehetjük a Naprendszert vagy meghódíthatunk távolabbi bolygókat.

A helyett azonban, hogy az emberek rájöttek volna, hogy az értelmetlen egymás közti versengésnél van fontosabb dolog is, mint például a környezetünk, a világegyetem megismerése, a helyzet csak rosszabbodott.

A sárkányok űrhajója épp akkor érkezett a Földre, amikor javában zajlottak a háborúk. Mialatt a Közel-Keleti kőolajválság miatt Amerika lerohanta a Irakot, Iránt és Szaúd Arábiát is, kezdett kiéleződni a helyzete Oroszországgal is. Kínával együtt rakétákat irányítottak az Egyesült Államok több nagyvárosára. A sárkányok jelenléte azonban egy pillanatra lecsillapította a helyzetet, hiszen az a tény hogy itt vannak, árnyékot vetett mindenre. A sárkányok ittléte kevesebb változást hozott az emberek életébe, mint várni lehetett volna.

Bár alig akadt nagyváros a Földön, amelynek lakói ne látták volna nap mint nap a TV-ben és az Interneten az óriási korong alakú UFO-t, az emberek idővel már olyan természetesnek vették, hogy ott van, mint a napot, a holdat vagy a felhőket. A hajó maga akkora volt mint egész London és Southamptontól északnyugat felett lebegett. Sokan el is költöztek onnan, mert a hajó eltakarta a napot és mindent beárnyékolt. Amikor az ember egy megállt, hogy végiggondolja a dolgot - ami ritkán fordult elő -, rádöbbentek, hogy e néma hajók a történelem során nagyobb zavarodottságot hoztak okoztak világnak mint a történele során bármi más. A hajó semmiféle életjelet nem adott magáról, rejtély volt, hogy kik vagy mik lehetnek benne. A kormányok hiába próbáltak kapcsolatba lépni a hajóval, sorra kudarcba fulladt a rádiós üzenetküldés és a fényjelzés is.

De aztán egy nap változás történt. Amerika és az Európai Unió úgy döntött, hogy mesterséges bejáratot vág a hajón. Aznap az egész világ Angliát figyelte. Óriási volt a kíváncsiság, még több volt a kérdés és a találgatás. Speciális katonai osztagot küldtek a hajóba, akiket minden eshetőségre felkészítettek. Még arra is esküt tettek, ha netán ismeretlen vírussal fertőződnének majd meg, akkor akár soha többé nem láthatják családjukat és karanténban kell élniük mindvégig. Rengeteg elmélet született arról, hogy vajon mit fognak a hajó belsejében találni. Voltak akik úgy gondolták, hogy a szürke nagy szemű idegeneket, de voltak akik parazita élősködőket véltek gondolni odabent. Folytatás következik...
Hasonló történetek
3140
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
3726
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
"és technológiai sok újdonságokhoz"... Mond, mi az anyanyelved?

rozsomák ·
A District 9 című film nem igy kezdődik véletlenül?
Remélem a folytatás már nem az lesz :yum:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: