Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A goblin sziklák I - (a szerző visszatér)

Napos idő volt. Az égen csak néhány felhő volt látható és a hőmérséklet is 30 fok felett volt. Csendes volt a rét, csak az apró kis rágcsálók halk léptei hallatszottak, amint élelmet kerestek a fűszálak között. Aztán hirtelen egy hatalmas rengés rázta meg a talajt. A kisebb állatok visszabújtak üregeikbe, hogy elrejtőzzenek a fenyegetés elől. A nagyobb állatok például a rókák és a farkasok a fák árnyékaiba futottak. A horizonton egy hatalmas zöld lény jelent meg. Legalább 3 méter magas volt, kezében pedig egy nagy fejszét fogott. Lassan lépkedett a sziklaképződmény felé, amiről úgy gondolták, hogy varázserővel bír. Amikor a teremtmény odaért a kövekhez, mormogott valamit az orra alatt. Ettől a sziklák felragyogtak és egy földalatti folyosó nyílt meg a lába előtt. Besétált rajta, majd a föld összezárult és a kövek már nem ragyogtak többet. Minden olyan volt, mint azelőtt.

Egy csigalépcső vezetett le az alagút aljáig. A trollnak nehéz dolga volt, ugyanis magassága miatt folyton le kellett hajolnia. A fal nyálkás volt és néhol egy-két denevér is elrepült a feje felett. Fáklya nem volt nála, így sötétben kellett megtennie kétszáz lépcsőfokot lefele. Az alagút végén egy vasajtó várta, amihez nem volt kulcslyuk. A kulcs a varázslat volt. Megint mondott pár értelmetlennek tűnő szót mély hangon és halkan, aztán az ajtó zöld fényben úszott és lassan kinyílt. Fémes csikorgás hangja töltötte be a teret. Ideje lenne már megolajozni, hiszen már 50 éve használták utoljára. A troll belépett a terembe. Úgy nézett ki, mint egy titkos laboratórium. Valójában az is volt, de nem vegyszerekkel kísérleteztek, hanem alkímiával. Azzal a részével, amit embernek, sőt bármilyen teremtménynek tilos volt használnia. Egy fél évszázaddal ezelőtt záratta be a király, és azóta nem járt itt senki.
Körbenézett és megtalálta, amit keresett. Egy csontváz ült egy székben a terem közepén. Poros volt már, a bordák között pókhálókat készítettek a pókok. A zöld lény odalépett egy szekrényhez és elkezdett keresgetni a könyvek között. Pár perc múlva előhúzott egy piros borítós vastag könyvet, aminek a gerincére ennyit írtak: Nekromancia haladóknak. Nekromancia. Az élőholtak tudománya, amivel ez a hely kísérletezett. A holtak feltámasztása. A troll most pont erre készült. Kinyitotta a közepénél és rámutatott az ujjával az egyik bekezdésre, majd felolvasta úgy, hogy a csontvázra tekintett. Amint befejezte a varázsige elmondását, becsukta a könyvet és felnézett. A csontok megmozdultak...

Folyt. köv.
Hasonló történetek
3434
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
3324
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Nitroviking ·
1.Nos ha jól tudom a fantasy NEM a valóság. Tehát olyan dolgok történhetnek benne ami a valóságban NEM.
2.Shrek nem troll hanem ogre és honnan jött a radioaktivitás?
3.Ha már nekromanta segéd, akkor miért ne tudna teleportálni vagy valami hasonló? Mondtam, hogy ez NEM a valóság.
4.Utoljára pedig: A troll honnan tudja, hogy hol van a csontváz és hogy kell újraéleszteni? Ez a következő rész témája.

UI: ez NEM a valóság!
Sztrájk ·
Na, Édesöcsém, hol az a következő rész amiből megtudjuk a lényeget?

geminigirl ·
Jaj, egy újabb kis egómanó.. :))

Sztrájk, látatlanban is imádom a pincéteket. :))
Nem is értem, hogy a VALÓSÁGBAN hogy nem jutott még eszedbe haladó szinten nekromancizni az egérkorpuszokkal.. :DDDD

Sztrájk ·
A hátulja nincs meg. Ha kicsit jobb idő lesz felmegyek majd és lefényképezem Neked. Azért nem most mert nyirkos a tető és azon kell keresztülmászni (nem kicsit kalandos) a padlásajtóhoz.

A hátulja hiányzik. Két padlódeszka között volt, amelyik része kilógott, az maradt meg. A másik felét felemésztette az idő. Kifejezetten száraz a padlás, nyáron dögmeleg, szerintem egyszerűen csak megszáradt.

Amikor először megláttam, azt hittem műanyag játék, tudod, az a fajta amire randa műszőrt ragasztanak ami aztán szépen lekopik. Remélem még megvan, amióta utoljára jártam fenn nagyanyám újrazsindelyeztette a tornyot (nem tetszettek neki az északon mohos cserepek) és nem tartom lehetetlennek, hogy kivágták Cirmit. Már ha megtalálták.
geminigirl ·
Remélem megvan még, így látatlanban is kár lenne érte. :)

Az északon mohos cserepekkel mi lett? Enyészet? :(
Sztrájk ·
Cserepek kuka, randa rózsaszín zsindely van a helyükön.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: