Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

zoliapunk beküldött történetei

2241
- Na, szóval négyen voltak ilyen lottózók nálunk a brigádba, köztük a Karcsi. Ő volt a legjobban belegajdulva a dologba, mindenről a pénz jutott eszébe, meg hogy mire költené, meg ilyesmi. Állandóan erről pofázott, minden második mondata az volt, hogy ha egyszer ötöst nyernének, milyen kocsit venne, meg hová menne nyaralni. Minden héten pontosan tudta mennyi a nyeremény, és gondolatban már elosztotta négyfelé, hogy mennyi jutna rá. A többieket már kezdte idegesíteni a dolog, de azért senki...
2194
- No, érted öcsém, én es három disznót vágok mindég, mink nem vesszük a bótba a húst. Kettőt főfüstülünk, de a harmadik mén a hüttőládába. Te, a zasszony olyan rántott húst csinyát vasárnap a karajbú, olyan puha vót, hogy úgy ólvatt szét a számba mint a szar!
Szamóca rögtön lecsap a poénra:
- Mint a szar? Te Ferkó! Nem is kellene disznót vágnod, ehetnél egyenesen a ganyédombról!
Ezen Tyufkin akkorát röhög, hogy majd' az orrán folyik ki a piros fröccs, Szamóca pedig...
2299
Tyufkin egy igazi túlélőművész. Mindig valahogy túléli a telet, hogy hogyan, az mindenki előtt rejtély, még saját maga előtt is,... de talán még maga az Úristen is erősen csodálkozik rajta, ha azt látja tavaszonként, hogy Tyufkin még mindig megvan. Magas, borzas hajú fickó, olyan sovány, hogy a bordáit számolni lehetne, arca sárgás és állandóan szőrös, orra mellett a gyomorbajosokra oly jellemző, két mélyen bevésődött függőleges ránc.
2472
Oszt én közbe nyögdécselgettem, de csak finommód, úgyhogy megkérdi a dottornő:
- Fáj nagyon???
- Ááá, dehogy. Csak gondútam illik ekkicsit nyüszűni, meer úgy szép a beteg ha nyög!
No, erre ű nagyobb bátorságra kapott, oszt akkó nekijeállt a fogóval csavargatnyi, a zasszisztencijás kishőőgy meg fogta közbe a fejem, de erőst átkarúva ám a két kezivel, oszt biztatott, hogyaszongya:
- Jóvan Zoli,... ügyes vagy,.... tarcsá ki!
Hogy vajon mitű vótam én ott ügyes?...
2429
No, feszűtek egymásnak a fogaskerekek a zagyamba, mit lehet darátt húsbú, gombábú és tarhonyábú összehozni,...átalnéztem a hüttőbe a zőccségesdobozt es, a spejzpóc elött es spekulálgattam egy darab időt,... oszt végre valami halvány terv kezdett fogalmazódnyi bennem, így nekiállottam nagy merészen a zalkotóji folyamatnak.
2266
Szóva Jancsi fijam, mi lössz akkó mostan a pézze? Meer a tanya eladó vóna, mög a birkanyáj es, az csak jó vón néköd es öregségödre, hogy vóna egy biztos heled nyugdíjas korodra, itten a jó levegőn. Vagy mostan, hogy tégödet bekasztliztak, mán niccsen senki barátod, aki hozzájaférne azokhó a pályázós pénzekhő? Meer itten a népi dalkör mán üzemel tejjes erőve, mögtanútuk mán a „Mögismerni a kanászt, piros Moszkvicsárú” kezdetű nótát, mög a „Kútágasra szállt a zöcsém a zéjjel”-t a Markosnádas...
1885
Ma már fák se nagyon vannak, nemhogy gyümölcsök. Csak por, és szürkeség, és foghíjas házak, és kidőlt kerítések, és köd, és büdös. Mindenhol az a büdös, ami a felégetett falak savanyú koromszagából, és a patkányfészkek rothadt kartonpapír elegyéből áll össze.
2736
Pedig a Miska szelíd állat bika létire, de mán eztet a csúfságot mégse tűrte, hanem hátrarúgott néki, oszt a Mehemed pajtás mög ettű igen szép gurulással bébucskázott a zárokba, oszt onnétrú nyivákút kifelé mint a macskakölök a zannya után.
No, mondom magamba, ha ilyen hangerőve jajgacc, akkó nagy bajod niccsen, elpockorászhacc még ottan ekkicsit magadba, meer én mán addigra férepiszkágattam azt a fehér selyembugyit a Barbika kisasszonka kerekségirű, lenyomtam a fűre, oszt,...teccikértenyi?...
2144
- Na, szóval,... talán emlékeztek még, amikor én kezdő vegyészként a TVK-hoz kerültem a 70-es években, akkoriban kezdődött az Olefin program. Ott jöttem össze Eszterkével, a művezető feleségével,... azóta se volt olyan hetyke mellű, feszes seggű szeretőm,... és az a forró szája...haj, régi szép idők...
Erre már Zalán, az egykötetes költő és vidéki jellemszínész is beleszólt:
- Béluskám, ne térjünk el a genitális szerelem irányába, mert ha minden egyes nőm seggéről csak egy...
2386
Ha viszont egyéni Játékos ért fel mondjuk az Alfa csapatból, és a Bétából senki,...na akkor állt elő az a helyzet, mint a ruletten a nulla! Senki sem nyert, csak a bank, vagyis a Szolgáltatók. Egy mesterlövész egyszerűen szétlőtte az egyetlen feljutó Játékos fejét, és besöpörtek minden tétet. Erre persze nem túl sűrűn került sor, elvégre ha az ilyen esetek gyakoriak, akkor nagyon lecsökkentették volna a fogadási kedvet.
Bonyolult koreográfia, egyszerű gladiátorviadalhoz. Ezért zabálta...