Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Babos lecsó

No, drága kishőőgyejim !
Ma aztán igazán tettem valamit a zemberiség érdekiben, meer kreáltam egy teljessen új ételcsodát!
Elössző es, az a nagy helyzet, hogy ma elmentek a kölkejim pár napra nagymamázni, idösanyám fantasztikus tőtöttkáposztája közelibe...így oszt nem vót beleszólásuk a mai menübe. Meerhogy ha lett vóna, akkó bizonyos, hogy minden másképpen alakú, oszt a világ méltatlanú lemaratt vón egy kisebb csudiságrú....teccenekértenyi?
Nézem:
- Mit es kőne főzni máma?
Vót a hüttőbe egy adagnyi darátt desznyóhús, amit a leánykám vasárnap vett ki a fagyasztóbú és óvasztott ki abbú a célbú, hogy fasírtot csinyál belülle,...de ez (ne firtassuk millen okokbú) elmaratt. Azonkévül akadt ottan némi maradék gomba es, -ami ugyanúgy nem firtatva (de szoros összefüggésbe két barátnő és egy üveg veresbor megjelenésivel, valamint a CSÍK zenakar esti koncertjivel ), szintén nem rántódott ki mán aznap vacsorára.
No, mármostan, ha netántán még itthun vannak a csemetéjim amikó agyalgatok a főzésen, és tiszta véletlenségbű, a zén szokott naív jóindulatomma megkérdezem üket, hogyaszongya:
- Micsinyájjak ebbű?
Akkó csemetéjim a legnagyobb természetességge vágják rája a választot:
- Spagettit, "ahogy csak apa tuggya" módon!
Meerhogy tejjesen mindeggy nekijük, hogy mikó és hányszó kérdem meg, a válasz mindég a spagetti,... a másik varijáció meg a sűttkrumpli,...teccenekértenyi?
No, aztat egybű főfogtam mikó fejvakarva benéztem a hüttőbe, hogy a darátt húst és a gombát mindenképpen el köll használnyi, meer különben megromlik.... oszt ahogy vizitálgatok ottan, tanátam még ekkis maradék tarhonyát es, amit a jókedvű asztalosbarátom nem bírt mán magába tömkönni a csülökpörkűtt mellé. Ugyanes e za régi jó emberem nem olyan, mint minden más nórmális pógár, meer ű a faramuci ízlésive nem szereti főtt kolompérra a pörkűttet,...oszt mive itten dógozott kalákamunkába nálam, hogy épíccsük a terasztetőt, háá a zasszonkám kedveskedett, oszt főzött néki tarhonyát kisérőleg, hadd rakja mög jóétvággya a degeszt....teccenekértenyi? Depersze felit se bírta menni, ...igaz a csülökpörkűttet úgy falta, hogy zsíros vót mindkét füle tülle.
No, feszűtek egymásnak a fogaskerekek a zagyamba, mit lehet darátt húsbú, gombábú és tarhonyábú összehozni,...átalnéztem a hüttőbe a zőccségesdobozt es, a spejzpóc elött es spekulálgattam egy darab időt,... oszt végre valami halvány terv kezdett fogalmazódnyi bennem, így nekiállottam nagy merészen a zalkotóji folyamatnak.
Mivel a kreatív főzés nálam mindég azza kezdődik, hogy a nagyteflon serpenyő ajjára füstűtt szalonnát kockázok (ami jelen esetbe a sonka kövérje vót, de azé beleficcent ekkis húsos része es), pirítom ekkicsit magába, oszt rajádobok vagy két jó fej aprított hagymát,....és ez biza mostan se vót másképp. Szórtam ekkis sót es rája, hadd eneggye a hajma a levit, oszt beletettem a darátt hús, kavargattam amég szépen mögbarnútt. Tettem rája őrölt borsot bőven, ekkis szójaszószt es csurgattam bele, a színe mijatt. Főkarikáztam a gombát, apró kockára vágtam két nagy, sárga, tőttenivaló paprikát meg egy bitangmód erős hegyes zőődet, ...hat szem nagy pirosparadicsumot vastag karikára, oszt eztet mind bele a zedénybe,...aztán még hozzája egy nagy doboz előfőzött, aprószemű fehér konzervbabot, amit igön szeretek, meer nagyon óccsón lehet kapni a Zaldiba.
Igazán ne keressük mi okbú, de egy negyed cukkini es akatt még ottan, ahun a többi maradék vót, háá eztet es meghámoztam, kimagoztam és belekockáltam a zétökbe. Rájaöntöttem vagy fél liternyi paradicsumivólét, tettem belé egy kiskanálka cukrot, hogy elvegye a paradicsum savasságát, oszt összepárógattam. Fűszereztem ekkis oregánóva, meg bazsalikumma, csak úgy a pikantérija kedviért, ...meg szórtam rája egy kiskanálnyi rómaji köményt es, de aztat mán igazán csak azé, meer aztat mindenbe szoktam tenni. Amikó összerottyant jól, akkó belekevertem a maradék tarhonyát es, így oszt mosmán arrú es levan a gond, hogy mi legyen vele.
No, mondhatom, igön parádés étekre sikeredett, kellően fűszeres, és kellemetesen csípősen simul el a szájba, a sokféle alkatrész pediglen néha meglepően egzotikás ízbombákat robbant az ínyen, attó függőjen mit harap éppen a zembörfija... mán két csurigtányérra bézabáltam belülle.
Még jó, hogy niccsenek itthun a kölkök, így csak a zasszonkámma köll majd megosztanom....teccenekértenyi?
Nevet tanálni ennek a zúj éteknek,...no az vót a legnehezebb a zegészbe,... meer a főzés folyamata, mintha a zihletett kegyelem állapotába, magátú zajlott vóna, de itten mán erőst gondúkodásba köllötött essek,...teccenekértenyi?
Mivel körülbelül a tarhonyás lecsó és a mekcikóji csilisbab jellemzőit ötvöző hibridrű van szó, kézenfekvő lett vóna a Mekcióji babos lecsó elnevezés,... de mive én ebbe es makcimalistán kreatív vagyok, elvetettem ezt a variácijót, mint túl fantáziátlanú kézenfekvőt. Helyette inkább a régi mesterem móccere szerént rájanéztem a térképre (Papp Endre, a legendás Mátyás pince séfje is így talált nevet, a térképre bökve, a brassói aprópecsenye és a dorozsmai molnárpoty étöknek), hogy keressek valami jó magyaros nevű helységnevet,...tanáltam es, oszt így fog ez a zétök mosmán végképpen bévonulni a gasztrómija világtörténelmébe, hogyaszongya:
PUSZTASZERI NOMÁD LECSÓ, GAZDAGON,... teccenekértenyi?
Hasonló történetek
4233
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
3873
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Avar-ánusz ·
Bagatell.
AMADEUS ·
Érted magad?
"Bagatell, csekélység; rövid, könnyed hangszeres zenemû, többnyire
zongoradarab. Mûfaji megjelölésként Beethoven használta először", akiről tudjuk, hogy "a zene Mozartja".
Üdvözöl: Amadeus
zoliapunk ·
köszönet a definícióért :grinning:

nagyaniko ·
:heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: