Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyílt levél Zuschlag Jánosnak

Kedvös  körösztfijam, Jancsi!
Vótam benn mútt hétön a városba, meer a nagy limányba mán evásott a gummicsezmám, oszt újj köllötött vón. No, oszt ottan mondták a népök, hogy tégödet bézártak a záristomba. Édös egy körösztfijam, há micsinyátá?
Tudod mink a Marisomma ölég magunkba élünk itten a tanyán, nem óvasunk ússágot, tévénk se niccsen (minek es, ha villany hijján uccse műkszik), a kis Sokol rádijónkat meg ami vót, aztat ellopta muttkó a za füstös lókupec, aki állítólag a Pejkót gyütt mögnézni. Ígyhá  semmitsenem tuttunk mink arrú, hogy te mán nem vagy benne abba a fene nagy politikás izébe, amibe vótá.
Há hun van ilyenkó a bajba, a za  kapkodósfejű Gyurcsányik pajtásod, mög a nagybajuszú Jánosik ettársad? Mostan méé nem húznak ki a csávábú ahogy szokás?
Nem értöm én mán eztet a világot, régön nékünk a zettársak mindég segéltek,... akkó es mikó mögkaptuk a szomszéd kulák tanyáját, akkó es mikó kipletykáták rossznyelvek, hogy a Marisom véletlenű hazahozott a téeszbű nyócszáz naposcsibét a rokolyájába, mög akkó es, mikó én tévedésbű a  szomszéd főggyirű hortam haza a lucernát.
A megyeji titkár ettárs (aki annak a  bótos zsidónak vót a fija, aki két tehent adott, hogy nálunk bújhasson mög a faszistaták elű a góréba) csak fölemelte e telefonnyát, oszt  a téeszelnök ettárssa mindég elintézte a dógot ekkét jó szóval.
No, mindönesetre emöntem a bíróságra mögkérdeni, hogy akkó most mi es van vélöd, oszt ottan aszonta egy ilyen őttönyös embör, hogy tárgyajják még a zügyedet, oszt addig senkise beszéhet véled, úgyhogy nem möhetek bé tégödet möglátogatni, hanem aztat mögígérte, hogy odaszól, hogy a töpörtyűt béküldhetöm néköd. Remélöm mögkaptad, oszt ízlett, meer ebbizony kukuricán hízlalt ártány hasaajjábú van, ennek a desznyónak ollyan a töpörtyűje, hogy úgy elóvad a szádba mint a libafos a zessőn.
No, oszt ottan vót egy jóindulatú embör,(ösmertem es még abbú a zidőbű amikó a  Kacsintós Ábrisná vótam ottan látogatóba, aki azé vót benn, meer mögpocsékúta a zasszonyát a szőlőkaróva mikó az nagyon szájalt véle), csak akkó még amolyan szalaggyide őrmester ettárs vót, mosmeg  váltásparancsnok úrnak szólították,…no ű monta néköm titokba súgva, hogy mive a porkolábok elóvassák  a magánleveleköt, oszt továbbíccsák a bíró úrnak, ezé ha bizalmatos dologrú akarok írnyi néköd, akkó írgyak nyílt levelet, mer azokat uccse óvassa el sose senki, oszt tetessem bé a zusságba, oszt így a züzenet es eljut hozzád, de mégse lössz föltünő. Nem mondom, azé tik ottan a kommenyistákná jó kitanútátok a konspirácijót még Horthy idejibe,… lám, még mindég értitek a csízijóját.
No, szóva arrú a dologrú lenne szó, amirű tavalyiba beszégettünk, amikó itten vótá azokka a  képvisellő embörökke akik főfaltak egy vájling kokaspörkűttet, oszt a zegyik  úgy mög vót mán ittasodva a pusztamérgesi rizlingtű, hogy mikó hányni mönt, béesett a ganyédomb tövibe, oszt arra se ébredött mög, mikó a Bimbó tehen nyalta a képit, mög a bundáskutyi lepisáta a lakkcipőjit.
Akkó beszété arrú, hogy alakíccsunk itten ifjúsági népdalkört, oszt te majd kűdő péézt hozzája, hogy mögvehessük rajta aztat a legelőt, mög birkanyájat amit kinézté magadnak. Háá sajna itten ifjúság mán niccsen a pusztába, de azé mink mögalakítottuk a dalárdát, benne vagyunk  ugyi  mink a Marisomma, mög a szomszédbú a Pösze kondás, aki tilinkózni es tud, mög a rezesorrú Marci koma, aki ha bévesz egy csatosüvegnyi  papramorgót, akkó igön szépen bírja üvőtöznyi azatatat, hogyaszongya: „zakáácos útt, ha vééégigmegyök rajtad ééén”.
No, mög belépne még a Lajos báttya habókos fija es, de annak nem szabanna mögszóllani se, ollyan repettfazék hangja van szegénnek, igazán nem tudom mi lössz ha énekelni kezd, meer az ollyan rémísztő hangokat bír kianni magábú , hogy akkó hallottam illyen vonyítást utojjára, mikó a tarkamacska farkára rájaesött a szekérrű a boronavas. Próbátam szóni a zalvégi tanyán levő Mihálnak es, de ű aztat monta, nem ér rája ilyesmi nótázásokra, meer mostan valami vijetnámijaknak termeli a mákot, mög valami csudiságos fűszernövént, ami olyan magasra megnő, hogy nagyobb a kukuricáná es. Pedig nem ollyan sok dóga van véle, meer zőőden arassák vagy mifene. Igazán nem tudom mire jó, meer mikó szettem belülle egy marokravalót, oszt a Marisom rájatette a sűtt kácsára, háá olyan semmilyen íze se vót tülle, ..no, nevettünk es ezen olyan sokat ebédeléskó, hogy még órák múva es kacarásztunk.
Szóva Jancsi fijam, mi lössz akkó mostan a pézze? Meer a tanya eladó vóna, mög a birkanyáj es, az csak jó vón néköd es öregségödre, hogy vóna egy biztos heled nyugdíjas korodra, itten a jó levegőn. Vagy mostan, hogy tégödet bekasztliztak, mán niccsen senki barátod, aki hozzájaférne azokhó a pályázós pénzekhő? Meer itten a népi dalkör mán üzemel tejjes erőve, mögtanútuk mán a „Mögismerni a kanászt, piros Moszkvicsárú” kezdetű nótát, mög a „Kútágasra szállt a zöcsém a zéjjel”-t a Markosnádas úrtú, mög fabrikátam én es egy nótát, hogyaszongya: ”Tehen seggin tarka fót, öreganyád kurva vót, mikó békapta a legyet, rögtön kivette a gyes-et”,….no hogy teccik? Lehet, hogy föllépünk a kuttúrházba es véle a nyugdíjastanákozón.
Nem tudom, hogyha mostan niccsen pééz, akkó érdemös e néköm még pocsékúni a jó pájinkámat ezekre danolászásokra, meer a Marci koma mögiszik mindön énekléskó fél üvegge kezdetnek, oszt nem várhatod el, hogy ennyit veszíccsek ezen a dalkör bóton. Szóva döncsed el fijam, kűdöd e é a pééztet, meer ha nem ér ide a za nyócmillijó hamarost, akkó elkommunizájja előllünk más a tanyát, ...meer aszongya e za  sánta Kubikosné, hogy vót mán itten nála egy olyan ződtulipános kalapú Ibolyka nagyságos asszon, valami Heronyányi Karcsiva egyetembe, oszt űk es mögvennék a Lakóstelki alapíttvány pénzibű maguknak. Üzennyé ki valakinek te es nyítt levélbe, hogy hozzák a péézt, oszt aggyák a népdalkörnek ide  támogatásilag, meer különben sose lössz tanyád!
No, egyébkint mög ne vajjá bé sömmit, akkó se ha vernének, bár ezök mán nem értik úgy a vallatást, mint a ZÁVÓ-nál ahogy a körmös Bauer csinyáta. A Marisom mög aztat üzennye, gyakran váccsá ingöt, meg ne tetveseggyé, meer az könnyen gyün mindég a börtönybe.
No, csókul körösztapád:
Hitvány Zótány
No, vóna itt mégvalami! A Marisom kérdi, hogy akkó mostan még mindég a Zemeszpére szavazzunk? Meer hallotta a múttkó a Szaladósszájú Kati nénétű, hogy járnak mostan valami magyari garádisták, oszt azok aztat mongyák etakaríccsák a lopóscigánokat,…hogy ha mán téged a sajáttyajid ilyen csúfúl bézártak,.... akkó nem szavazhatna e é inkább azokra a garádásokra????
Hasonló történetek
4232
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
3824
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Humor kategóriába illik, mert az egész ügy egy bohózat, ráadásul úgy meg tudtad írni, hogy nem sírva vigadunk olvasás közben - függetlenül a politikai szinezettől...
Tetszett!
zoliapunk ·
már régen mondom, hogy szükség lenne itt egy "humor" kategóriára,...de sajna nincs.

hörcsög00 ·
Tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: