Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Viking temetés

-És most, meg kell kérdeznem, hogy melyikőtök vállalkozik arra, hogy elkísérje útján? - mondta Eric az összegyülteknek, miközben szeme a fiatal nők előtte álló csoportján járt.

Egy kis csend után az egyik lány kilépett a többi közül.

-Én elkísérem. - mondta hangosan és minden tekintet felé fordult.

-Nagyon jó. Gyere előre gyermekem. Inga a neved ugye? -kérdezte Eric.

A lány lesütött szemmel bólintott. A férfi szélesen mosolygott és kezét a lány vállára téve azt mondta:

-Hadd lássunk!

A lány újra bólintott, majd megoldotta a pántot a vállain és hagyta, hogy egyszerű ruhája lecsússzon róla. Ezután meztelenül lassan körbefordult úgy, ahogy elvárták tőle. Hosszú sötét haj, kicsi száj és orr, karcsú, hosszú nyak és határozott, de nem túl nagy keblek. A férfi arany karkötőket nyújtott neki és azt mondta:

-Ezeket fogod viselni.

Az összes férfi a lány testét bámulta, miközben az feltette a karpereceket: egyet-egyet a csuklóira és egyet-egyet karcsú bokáira.

-Most pedig következzen a tiszteletadásunk! Te és te! - mondta Eric a lányokra nézve és kettőre rámutatva.

-Ti ketten lesztek Inga szolgái a hátralevő életében. Maradjatok mindig mellette és teljesítsétek kívánságait! -mondta a férfi, majd sarkon fordult és távozott.

A három lány követte. A két kijelölt szolgáló közrefogta Inga-t és egymás közt nevetgélve beszélgettek, miközben a központi sátor felé haladtak. A temetési szertartás az elhunyt kísérőjének kiválasztását leszámítva már elő volt készítve. Inga lassan a fából készített H alakú építmény elé lépett. A vízszintes keresztgerenda nyolc láb magasan lehetett. A lány már látott ilyet és tudta mit kell tennie. A férfiak felé fordult és mosolyogva megkérdezte:

-Készen álltok?

Válaszként ketten hozzáléptek és mellette letérdelve megfogták a lábikráját és a selymes combját. Azután magasra emelték. Valaki egy csirkét adott a lánynak, ő pedig puszta kézzel letépte az állat fejét. A vergődő, vérző testet elengedte a fejet pedig átdobta a keresztgerenda felett. A gerenda felett bámult előre, miközben vér fröccsent a testére.

-Látom őket és hallom ahogy hívnak! Oh..közéjük akarok menni! Gyönyörű hely! Olyan sok ősömet és régi barátomat látom. Küldjetek közéjük!- kiáltotta.

A lányt ezután lassan leengedték. Amikor újra a talajon állt, Eric mellé lépett és azt mondta Inga szolgálóinak:

-Vigyétek és segítsetek neki megtisztálkodni! - a lányhoz fodulva folytatta -Igyekezz! Sven és a többiek várni fognak, amikor végeztetek.

-Igen! Legyen meg minél gyorsabban! - értett egyet vele lelkesen Inga.

A tisztálkodás után a három lány vidáman társalogva indult a céljuk felé. Amikor elérték az egyik sátrat egy nagydarab, vörös szakállú férfi üdvözölte őket. A férfi bevezette a lányokat a sátorba, ahol szétszórt holmik közt az ifjú felesége figyelte szigorúan a jövevényeket. A vörös szakállas nem foglalkozott vele, hanem csak Inga meztelen testén járatta tekintetét.

-Mondd meg a gazdádnak, hogy az iránta érzett tiszteletből teszem. - mondta a férfi és vetkőzni kezdett.

Inga szemérmesen elmosolyodott és lágyan azt mondta:

-Nem felejtem majd el.

A férfi a lány vállára tette a kezét és Inga letérdelt. A férfi pénisze félig merev volt, de ahogy a szájába vette, azonnal duzzadni kezdett. A lány pár pillanatig térdelve maradt és ajkai a merev hímtagon jártak, miközben a férfi a mellbimbóit simogatta. Azután a férfi elkezdte hátranyomni. A lány a hátára feküdt. A két szolgálója segítőkészen széthúzta a szeméremajkait. A férfi elvigyorodott és beléhatolt.

-Ma este már vele leszel. - motyogta, miközben keményen dugta a lányt.

-Igen…ma este…alig várom! - suttogta Inga.

A férfit láthatóan felizgatták a lány szavai és nemsokára felnyögött az orgazmusa miatt. Lassan kihúzta magát a lányból. A szolgálói segítettek felállni Inga-nak, akinek a combján sperma csorgott le. A lány röviden megölelte a vörös szakállast és hagyta, hogy szolgái kivezessék a sátorból. Egyenesen egy másikba, ahol egy fiatal szőke férfi várta. A kezdet ugyanaz volt, mint korábban: Inga letérdelt és szájával teljes merevedést okozott. A férfi azonban nem a hátára fektette a lányt, hanem ő maga feküdt le az egyik kikészített prémre úgy, hogy pénisze a sátor teteje felé meredt. Inga mosolyogva fölé lépett és lassan leereszkedett rá. Az egyik szolgálója megragadta a férfi hímtagját és a lányba vezette.

-Félsz az utad elkezdésétől? -kérdezte a férfi, amikor Inga teljesen magába fogadta.

-Dehogy félek! Alig várom! - felelte a lány.

-Tudod hogyan fogják csinálni?

A lány a férfira hajolt és megremegve azt mondta:

-Igen. Tudom.

A férfi gyengéden megsimogatta a lány mellbimbóját, majd az ujját a mell alá két borda közé helyezve azt mondta:

-Itt. Pont itt.

-Mmmm…igen… a mellkasom.. - zihálta a lány.

-Láttam egyszer, amikor megtörtént.

-Tényleg? Egyike voltál a hatnak? - kérdezte Inga tágra nyílt szemmel.

-Igen.

-Milyen volt?

-Gyönyörű. Bekísérték a sátorba és mi tettük, amit tennünk kellett. Elindítottuk az útján. Menni akart és nagyon bátor volt.

-Én is menni akarok! - suttogta Inga.

-Akkor a te utad is gyönyörű lesz. - mondta a férfi.

A lány felült, hátravetette a fejét és a férfi kezét megfogva a saját mellére szorította. A férfi a csípőjével megemelte, amikor spermáját belé lövellte.

A következő órák hasonlóan teltek. Inga-t egyik sátortól a másikig vezették és férfiak tucatjaival szeretkezett. Többen is megkérdezték, hogy hogy érzi magát és mindig azt felelte, hogy alig várja, hogy indulhasson. Amikor kötelességének ez a része véget ért, a szolgálói a partra húzott hajóhoz kísérték. A hajón felállított kisebb sátor előtt Inga megállt és körülnézett. A sátor nyílásán kilépett Eric és minden bevezető nélkül azt mondta:

-A karperecek!

-Ohhh…igen…persze… - felelte kissé idegesen a lány.

Levette magáról a díszeket és a szolgálóinak adta őket.

-Bárcsak én is olyan bátor lennék, mint te! - sóhajtott fel egyikük.

Inga rámosolygott, megölelte és bátorítóan azt mondta neki:

-Talán majd eljön a te alkalmad is.

A lány csak bólintott. Inga megölelte a másik lányt is. Ezután Eric kézen fogta és behúzta a sátorba, majd a padlóra terített vastag szőnyegre ültette.

-Készen állok! - mondta Inga közvetlenül a férfi szemébe nézve.

Eric mellé térdelt, megcirógatta az arcát és mosolyogva azt felelte:

-Van, aki ideges lesz, amikor eljön ez a pillanat, de te nem.

-Nem…én nem felejtettem el, hogy mit teszek, sem azt, hogy miért. Készen állok és indulni akarok. - mormogta a lány.

A férfi felállt és a sátor nyílásához lépett. A jelzésére hat férfi jött be. Eric Inga mögé térdelt és megkérte a lányt, hogy feküdjön hanyatt. Ő tette, amit kértek tőle. A feje majdnem a férfi behajlított lábaihoz ért.

-Emeld meg a hajad! - kérte Eric.

Inga mindkét kezével felnyúlt és feltolva szétterítette hosszú haját a szőnyegen. Két férfi a feje mellé térdelt, a másik négy pedig lefogta a csuklóit és a bokáit. A lány becsukta a szemét és nagyot sóhajtott. Eric egy rövid kötéldarabot hurkolt lazán a torkára. Inga kinyitott a szemét és látta, hogy Eric a kötél egy-egy végét a feje mellett térdelő férfiaknak adja. Azok először gyengéden feszesre húzták, majd hirtelenül szorosra rántották. A lányban bennszakadt a rövid kiáltás. A szeme újra becsukódott és az arca kicsit eltorzult, ahogy elzáródott a légútja.

A feje mellett levő férfiak továbbra is szorosra húzva tartották a kötelet. Eric egy kicsi, de széles pengéjű tőrt érintett Inga mellkasához. Gondosan megkereste két borda közét a jobb mell alatt.

-Most! -mondta az egyik férfi, aki a lányt fojtogatta.

Eric becsúsztatta a kést. Inga teste rángatózni kezdett és szeme tágra nyílt. Vér tört elő a penge mellett, ahogy Eric egyre mélyebbre nyomta a tőrt, míg végül csak a markolata maradt kívül. Minden szívverésnél újabb és újabb vérlöket folyt le Inga mellkasának oldalán és áztatta a szőnyeget, amin a lány feküdt.

-Csak pár pillanatig fáj és már úton is leszel! - suttogta az egyik férfi és még szorosabbra húzta a kötelet a lány nyakán.

A fojtogatás és a mellkasában levő acél ellenére a lány bólintott és mereven nézte azt, aki hozzá szólt. Eric kirántotta a kést és akadály hiányában a vér most zubogva tört elő. A férfi új helyet keresett a lány mellkasának másik oldalán és benyomta a tőrt. Inga most Eric arcára meredt és szaporán pislogott. A férfi lemosolygott rá, majd a félig mellkasba merülő késre nézett és folytatta annak betolását. A lány közben végig a férfit nézte. Amikor a tőr pengéje teljesen

eltűnt, Eric kirántotta és újabb helyet választva harmadszor is bedöfte. Inga teste görcsösen rángatózott. A lábai megfeszültek, lábujjai visszahajlottak. A keze előbb ökölbe szorult, majd ellazult. Az ujjai remegtek. Sűrűn pislogott és duzzadt ajkai közt vér jelent meg. A szemhéja szintén megduzzadt az arca pedig kezdett elsötétedni. Eric negyedszer is megszúrta a bordái közt. Ezúttal, amikor befelé tolta a pengét, a lány segítően belefordította a testét. Amikor a

férfi ötödik alkalommal valamivel a mellbimbó felett nyomta be a kést, Inga a mellkasát megemelve sürgette a dolgot. Azután a lány combjai közt vizelettócsa jelent meg és a test elernyedt. Egy darabig még folytatták nyaka elszorítását és Eric is belemártotta a pengét néhányszor, de erre nem volt igazán szükség. Inga már megkezdte utazását.
Hasonló történetek
7524
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
5342
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
:scream: 1300 :grimacing: oldalnyi :scream: erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

feri1231 ·
Rémes.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: