Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
... Jeremy ujjai rátalálnak a puncimra és játszadozni kezdenek a combjaim között. A saját...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
...Kate számított erre. Félig meddig remélte is hogy bekövetkezik. A nagybátyja ugyanúgy fel...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Friss hozzászólások
Dávid Juhász: Ez nem lehet igaz! A munkahely...
2018-04-19 14:21
Dávid Juhász: Nagyon jó történet! Szépen öss...
2018-04-19 08:32
AnnaRia: Nekem is extra a klitoriszom.....
2018-04-18 23:56
Erikababa: Igen sajnos a kommunikacio nag...
2018-04-18 17:23
Pumpkin: Szia, Olyan érzésem van mint h...
2018-04-18 13:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vele...

Egy kora nyári napon pillantottam meg először. Egy helyen dolgoztunk.
Első látásra beleszerettem, és azt mondta, ő is belém.
Határtalanul boldog voltam, de később elmondta, hogy van barátnője, kérte várjak rá, hamarosan vége. Mivel engem elvakított a szerelem, naivan belementem a dologba, de idővel világos lett, hogy én csak második lehetek az életében. Roppant dühös voltam rá, hogy így rászedett, de nem bírtam nélküle, mindennap találkoztunk a munkahelyünkön, folyton ment a flörtölés, és nemegyszer töltöttünk el egy röpke félórát a céges konyhában, vagy valamelyik irodában. Izgalmas és veszélyes játékot játszottunk, de én nagyon élveztem, és láthatólag Ő is jól érezte magát velem… Idővel felmondott, azt hittem soha többé nem látom, de pár hónapra rá ismét jelentkezett, és én majd kiugrottam a bőrömből.

Folytattuk a titkos játékunkat, de ez nekem nagyon nehéz volt, mivel alig jutott rám ideje, és mikor hetekig nem is hallottam felőle, majd belepusztultam a hiányába.
Megismerkedésünk óta eltelt immár 2 év. Még mindig szerelmes vagyok, talán jobban mint valaha, de már rég letettem róla, hogy valaha is egy pár leszünk. A minap épp az egyik közösségi oldalon cseteltünk, mikor elmondta, úgy érzi, nem működik a kapcsolata a másik lánnyal. Elmesélte, hogy a szex sem működik köztük tökéletesen már hosszú idők óta, és már nem boldog.
Bennem kavarogtak az érzések, egyrészt sajnáltam, hogy szomorú, hisz öt éve voltak együtt a lánnyal, másrészt pedig majd kiugrottam a bőrömből örömömben, hisz felcsillant a remény, hogy végre teljesen az enyém legyen, hányszor elképzeltem, hogy este engem ölel át elalvás előtt, hogy reggel kócos hajjal hozzám bújik oda először, hiszen eddig ebben nem lehetett részem.
Pár napra rá ismételten cseteltünk egymással, a téma kezdett forró lenni, olyanokat mondott, hogy teljesen felizgatott, legszívesebben egyből átmegyek hozzá és megerőszakolom, de dolgoznia kellett mennie, így ez a tervem füstbe is ment…látszólag…

Én közben tettem-vettem itthon, semmi dolgom nem volt, épp a gép előtt ültem, mikor hirtelen csengettek, mivel senkit sem vártam, ki se akartam nyitni, de valami fura érzés fogott el…
Ő volt az, a szívem majd kiugrott a helyéről, mire felért a lépcsőn már a torkomban dobogott a szívem.
És ott állt Ő, aki az első, és legfontosabb férfi volt az életemben, és akiért bármit megtettem volna.
Berontott, nekiszorított a falnak, és őrülten csókolni kezdett. Kezei mindenütt ott voltak, simogatott, a hajamat túrta, közben szorosan hozzám simult, és éreztem, ahogy a farka teljesen kemény már, dörzsölte hozzám erősen, és egyre csak csókolt.
A csókja egyszerre volt vad, szenvedélyes, de mégis olyan gyengéd, amilyet még sosem éreztem vele. Áttért a nyakamra, tudta, hogy ezt imádom, mikor harapdálja, finoman rálehel, és érzem a meleg leheletét a bőrömön.

Közben kezei már a pólóm alatt jártak, és egy kezével kikapcsolta melltartómat, levette a felsőmet is, és felfedező útra indult. Imádta a melleimet, ezt mindig ki is nyilvánította, én pedig imádtam, ahogy játszik velük, és kényezteti őket.
Gyúrta őket, nyalogatta a bimbókat, közben fel-feljött egy csókért.
Ekkor hirtelen felkapott és ráfektetett a konyhaasztalra. Mindig is szerettem ott csinálni, ezért ha lehetett a vágyamat jobban fokozni, akkor ezzel megtette.
Elém térdelt, kigombolta a farmeromat, és lassan lehúzta rólam. Tangámat félrehúzta és mélyen belenyalt a puncimba, halkan felnyögtem, mire egy gyors mozdulattal megszabadított az apró ruhadarabtól.
Először csak nyelvével körbenyalogatta, mindenhol, ahol csak érte, majd a csiklómat vette célba, lassú, majd egyre gyorsuló mozdulatokkal kényeztetett, amiket én hangos nyögésekkel nyugtáztam, ekkor hirtelen mutató- és középsőujját a számhoz emelte én bekaptam és nyalogatni kezdtem, tudtam mire megy ki a játék, ezért egy huncut mosoly futott végig mindkettőnk arcán, és ezután a két ujjával felnyúlt a hüvelyembe és szép lassan elkezdett ujjazni, iszonyú jól csinálta, nagyon értett hozzá, és én ezt mindig mondtam is neki, imádta nézni, ahogy élvezem.
Egyre gyorsabb tempót diktált, éreztem hogy közeledik az orgazmusom, mikor betolta a harmadik ujját is, és iszonyú gyorsasággal folytatta tovább.

Ahogy néztem az arcát, láttam rajta, hogy teljesen beleéli magát, és hogy mennyire örömet akar nekem szerezni, hogy ezzel még jobban felizgatott.
Ekkor rám nézett, látta, hogy pillanatok választanak el attól, hogy elélvezzek.
- Gyerünk bébi, élvezz el, imádom nézni, ahogy spriccel a puncid!-hörögte, és abban a pillanatban hatalmasat élveztem.
Mikor magamhoz tértem, gyengéden megcsókolt, éreztem a saját ízemet a nyelvén, isteni érzés volt.
- Most te következel-súgtam halkan a fülébe, egy mindent eláruló mosoly kíséretében.
Helyet cseréltünk, most ő ült az asztalon, én pedig csókoltam, először a száját, aztán a nyakát, majd egyre lefelé haladván a farkánál állapodtam meg.

Lassan végighúztam rajta a kezem, éreztem ahogy lüktet, és csak azt várja, hogy bekapjam, és hosszan kényeztessem.
Nem is okoztam csalódást, először a heréit nyalogattam, szívogattam, közben a rúdját simogattam.
Ekkor lassan végighúztam a nyelvemet az aljától egészen a tetejéig, sokszor, lassan, közben a szemébe néztem, és néztem ahogy halk sóhajokkal élvezi játékomat. Aztán az oldalánál nyalogattam, szívtam, és mikor a makkjához értem, hirtelen elnyeltem az egészet, és leengedtem mélyen, egészen a torkomig. Ez a kedvenc része, tudtam jól.
- Ez az szívem, nagyon jó, csináld még! – suttogta alig hallhatóan, látszólag már nem ezen a világon járt.
Ezen felbuzdulva gyorsabb tempóra váltottam, és ütemesen bólogattam kemény farkán, keze közben a hajamat túrta, és kicsi, alig észrevehető mozdulatokkal tolta még beljebb a számba.
Mikor már úgy éreztem hogy elélvez, és végre telespricceli a számat, amiért teljesen megőrül, hirtelen felhúzott magához, megcsókolt, felkapott, és az asztalra ültetett.

- Beléd akarok élvezni!
Imádom, mikor sex közben beszél hozzám, ezzel még jobban felizgat, na nem mintha ezt még sokáig lehetne fokozni.
Benyálazta két ujját és tövig belém nyomta, iszonyatos erővel ujjazott, imádtam, ahogy csinálta, de már magamban akartam érezni vastag kemény farkát.
- Édes, most már rakd belém, érezni akarlak, dugj meg keményen!-hörögtem már szinte öntudatlanul.
Nem kellett sokáig várnom, széttárta lábaimat, és lassan végighúzta farkát a puncimon, majd keményen belém hatolt.
Imádom ezt az érzést, amikor teljesen kitölt belülről, mikor megáll, és csak lüktet bennem.

Magamhoz szorítottam, vadul megcsókoltam, ekkor elkezdett gyorsítani, körmeimmel végigszántottam a hátán, és csak lihegtünk egymás fülébe, mikozben egyik ujjával közénk nyúlt és a csiklómat izgatta. Csodálatos érzés volt, ahogy egyszerre két helyen is izgat az a férfi, aki a világon a legfontosabb nekem.
A nagy tempó közepette éreztem, hogy mindketten közel járunk.
-Azt akarom, hogy élvezz belém!-sikoltoztam a kéjtől.
Ezt követően döfött két erőteljeset, és mindketten őrületes orgazmust éltünk meg.
Mikor kicsit lecsillapodtunk, magához szorított, mélyen a szemembe nézett, és elmosolyodva azt mondta:
- Szeretlek, már semmi akadálya, hogy végre teljesen a tiéd legyek! Akarod? - kérdezte.

Ez volt életem legszebb pillanata, a mondat, amire már két éve várok, annyi nehéz időszak után végre önfeledten a nyakába ugrottam, és a fülébe súgtam:
- Szeretlek! Semmit sem szeretnék jobban!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Kissé laposan indult, mint egy közömbös sztori, amivel az a gond, hogy a szereplőnek - és a szerzőnek - közömbös. Később kialakult, de egy ilyen sablonosnak tűnő alaptörténettől sokat nem várhatunk.

ascona ·
Nem rossz, csak tényleg egy kicsit elkapkodott.
csillám ·
én is így gondolom. én még nem írtam erre az oldalra egy történetet sem de kavarog pár gondolat a fejemben :) amit talán majd le is írok. de egy kis odafigyeléssel lehet még jobb is egy történet. 5-4-7
Tom65 ·
. Így tovább.

Tom65 ·
Szerintem jó volt, bár kicsit tényleg az elejét elhuztad, de nekem tetszet. Ígytovább.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: