Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vágyak szárnyán

Zoé ránézett az órára, és meglepetten tapasztalta, hogy az hajnali 2:34 percet mutatott. Már több mint 6 órája dolgozott az elemzésén, és mégsem érezte úgy, hogy fáradt lenne. Bepötyögte a gépbe az aktuális mondata utolsó betűit, majd mély sóhajtás mellett kisétált a konyhába. Ott már hidegebb volt, így szorosabbra húzta köntösét, és ivott egy pohár vizet. Ritkán folyamodott ehhez az átlátszó löttyhöz, de most az egyszer különösen jól esett neki. Miután az első poharat kiitta úgy döntött, tölt még bele picit, és beviszi magával, talán a későbbiekben még hasznát veszi. Visszaült íróasztala mögé és átolvasgatta az elmúlt néhány óra gyümölcsét. Kifejezetten jónak hatott számára, bár tudta, a tanár úr soha sincs megelégedve vele.

Hirtelen a tálcán villogni kezdett a Windows Live Messenger beszélgető ablaka. Idegesen figyelt fel rá, nem szerette, ha zavarják miközben dolgozik, azonban amikor meglátta, hogy ki a kellemetlenkedő, nyomban megenyhült.
Kedvesével, Balázzsal, már lassan 9 hónapja együtt voltak, lelkileg igen közel kerültek egymáshoz, de a testi együttléttel problémák voltak. A fiú nem közeledett hozzá ilyen téren, Zoé pedig nem tudta, hogy mi lehet a probléma, ugyanis nem érezte magát különösen taszítónak. Sőt, nem egy srác próbálkozott már nála, kifejezetten csinosnak volt mondható. Barátja azonban más volt. Zoé tudta, hogy szerelme viszonozza érzéseit, de az sajnos megválaszolatlan kérdés volt számára, hogy hogyan hívja fel magára a figyelmét. Magában milliószor lejátszotta már, hogyan megy oda párjához, és hogyan kelti fel benne azt a bizonyos számára már olyannyira ismert, de a párja által még nem tapasztalt vágyat. Vágyott már arra, hogy Balázs a karjába zárja, simogassa, becézgesse bőrét, forró csókokkal halmozza testét, de sajnos ezen gondolatok a vágy szintjénél előrébb nem jutottak.

Kedvese sértődött hangnemmel indította mondanivalóját, ugyanis arra várt sürgős választ, hogy mi volt az a nagyon fontos dolog, ami miatt a lány lemondta a délutáni találkát. Zoé megmagyarázta neki, hogy hirtelen kiadtak egy 600 szavas fogalmazást, amit sürgősen meg kellett írnia, és el kellett postáznia a tanárának, különben súlyos következményei lettek volna. Balázs megértette, de még sajnáltatta magát kicsit, ahogyan szokta, a lány pedig csak mosolygott rajta.

Miközben párja a napi élménybeszámolóját gépelte, Zoé elkalandozott. Eszébe jutott, hogy kedvese milyen szenvedéllyel tudja megcsókolni, hogy néha hogyan néz a szemébe, miként öleli meg. S ekkor hirtelen egy addig lehetetlennek hitt gondolat futott át az agyán: talán Balázs is hasonló cipőben jár, mint ő. Talán ő is arra vár, hogy a lány lépjen, hogy egy jelet, utalást kapjon arra, hogy elfogadja az intimebb közeledést is. Így egy váratlan ötlettől vezérelve beírt kedvesének egy mondatot, mely már régóta fúrta az oldalát:
- Vágysz rám?

Balázst nyilvánvalóan meglepte a kérdés, mert el telt egy kis idő mire kifundálta elmés válaszát:
- Azt hiszem nem értem a kérdést.
Zoé-t elszomorította kedvese válasza, ugyanis mindenre számított, csak erre nem. Nem tudta mit írjon anélkül, hogy megalázná magát, így csak ült tétlenül, és várta, hogy magától megoldódjanak a dolgok, hogy kedvese gondolkozzon, vagy elfelejtse az iménti kérdést. Néhány semmittevő perc után Balázs írt újra:
- Nem tudom, hogy mire gondolhatsz. Természetesen vágyom arra, hogy veled legyek, és hiányzol, de hát te ezt úgyis tudod picim. Akkor viszont, most visszaadom a labdát: és te vágysz rám? – majd mondatát egy hangulatjellel – egy nagy mosollyal – kísérte.
Zoé úgy döntött, hogy most már nem futamodik meg, és leírja azt, ami már oly régóta nyomta a szívét.
- Jaj drágám. Hiányzol a szívemnek, mert ma nem voltam veled, de ez elmúlik, ha holnap találkozunk. Hiányzol a lelkemnek, de ez is elmúlik, amint ismét együtt leszünk.
Majd szünetet tartott, várt, hogy kedvese hogyan reagál szavaira, ő azonban egy egyszerű mosolygó hangulatjellel válaszolt, így Zoé folytatta.

- Ez még nem minden. A testemnek is hiányzol, mely érzés minden találkozásunknál folyton folyvást csak erősödik. Néha már csak attól felperzselődik bennem a vágy, ha csak a hangodat hallom a telefonban. Amikor esténként lefekszem aludni mindig te jársz a fejemben és az, ahogyan érezteted velem, hogy nő vagyok. Látom magam előtt, ahogyan megölelsz, finoman hozzászorítasz a falhoz, és ujjaidat végigtáncoltatod az arcomon, a nyakamon, s haladsz lassan lejjebb ki nem hagyva a mellemet, combomat. Az álmomban felfedezni vélem azt a bizonyos vágyat a szemeidben, mellyel már nagyon régen nem találkoztam, csókod pedig annyira szenvedélyes, mint ahogyan azt a mindennapokban tapasztalom. Ugyanis én úgy érzem, azok nem egyszerű csókok, és reménykedtem, hogy többet rejtenek magukban, mint amit mutatsz, most azonban kezdek kételkedni, félek tévedtem.

Zoé kisebb gondolkodási idő után lenyomta az entert, és várt, párja hogyan reagál iménti szavaira. A válasz azonban elmaradt, ugyanis Balázs egyik pillanatról a másikra már nem kapcsolódott az azonnali üzenetküldő programhoz. Zoéban csak úgy záporoztak a gondolatok. Vajon most mi történt? Internet hiba? Vagy szándékosan tűnt el? Megharagudott? Mi történhetett? Kedvese azonban 20 perc múlva sem érkezett vissza, hogy megválaszolhassa a kérdéseit. A lány így kikapcsolta a gépet, és befeküdt ágyába, ahol szokásához híven mély gondolkodóba esett, és újra a párja és az általa alkotott erotikus képeket látta maga előtt.

Álmában, a szabadban feküdt kedvese mellett, aki éppen játékosan harapdálta ajkait, majd hirtelen szenvedélyes mély csókra váltott. A férfi ujját végigvezette a köntös szegélyén Zoé két melle közt, majd a köntös derékon megkötött szalagja által alkotott akadályt egy könnyed mozdulattal semmissé tette. Izgatottan tekintett végig a lány érintetlen testén, és mohón temette bele arcát szerelme kebleibe. Nyelvével körkörös mozdulatokat írt le kedvese ágaskodó mellbimbója körül, majd finoman bekapta, szopogatta, a lány mély sóhajaival kísérve. Majd apró, őrjítően lassú csókokkal elindult a feltérképezetlen vágy kapuja felé. Tenyerét eközben kedvese nyakán pihentette, majd finom ujjaival követte ajkai útját. A köldökhöz érve, a fiú nem folytatta útját a vággyal teli háromszög felé, hanem elkalandozott a bronzszínű mélyedés felett, nedves csókokkal hintette annak szegélyét, majd lágyan belenyalt. A lány egész teste beleremegett az érintésbe. Balázs ezután Zoé formás lábát simította végig, a térdétől egészen feszes popsijáig. A gyengéd érintésre a lány egész testében megremegett. Mellkasa egyre gyorsabb tempóban emelkedett és süllyedt. Majd a fiú ismét a lány ajkait vette kezelésbe, érzéki nyelvcsapásokkal éreztette szenvedélyét. Az érintésre Zoé szemei idegesen pattantak fel, az ébredéshez egy enyhe rázkódás is társult.

- Te… te… mit keresel itt? – kérdezte álmosan a gyönyörű zöld szempárba meredve. A fiú zavartan mégis magabiztosan mosolygott és csak ennyit mondott:
- Cssst – majd ismét szenvedélyesen megcsókolta kedvesét. Olyan volt, mintha a valóság és az álom összekuszálódna, és édes társulásuk gyümölcseként a mennyekbe kerültek volna. Az előbbi tompa érzéseket, melyeket álmában érzett mostanra intenzív, vad vágytól fűtött érintések váltották fel. A fiú a csókkal felhagyva lassan haladt lentebb kedvese bársonyos arcának bőrén, nyakának puha ívén, mire Zoé végre szóhoz jutott.
- Hogy…hogy kerülsz te ide? – kérdezte felfokozott érzelmeitől lihegve. A fiú mintha meg se hallotta volna, folytatta kedvese kényeztetését. A lány úgy döntött inkább átadja magát a pillanat örömeinek, kérdéseire később is kaphat választ. A fiú eddig sosem tapasztalt odaadással kivitelezte minden mozdulatát. Apró puszikkal hintette Zoé kulcscsontját, vállát, majd folytatta felperzselő útját a lány melleinek irányába. Forró tenyerébe vette szerelme keblét, finom mozdulatokkal masszírozta, majd mellbimbóját lassú nyelvcsapásokkal izgatta, szopogatta mely érintésekre Zoé meg-megremegett.

Balázs ugyanezeket a mozdulatokat megismételte a másik kis halmon is majd nyelvét őrjítő lassúsággal végighúzta a lány hasán. Forró, borzongató, mély lélegzetekkel kísérve finoman harapdálta a bársonyos bőrt. Zoé beletúrt a fiú hajába, majd belekapaszkodott kedvese pólójába és húzta felfelé. A fiú kibújt belőle, és hirtelen ötlettől vezérelve széttárta szerelme lábait majd végigszántott nyelvével a lány legérzékenyebb pontján. Zoé egy halk nyögéssel fogadta az érintést. Az édeskés íz szabályosan megvadította a fiút, minden porcikájával arra vágyott, hogy szerelmét kielégíthesse. Nyalogatta, szopogatta, szívogatta kedvese csiklóját, melyeket a lány kisebb-nagyobb remegésekkel vagy egy-egy kimerült nyögéssel jutalmazott. Érezte a melegséget, amely végigfutott a testén, mely kikövezi az utat a mindent elsöprő orgazmus felé. Balázs szerette volna még húzni szerelme élvezetét, de egyszerűen annyira vágyott arra, hogy érezze ahogyan kedvese a nyelve alatt elélvez, hogy még hevesebben igyekezett élvezetet nyújtani. Zoé egyre hangosabb lett, egyre többször borzongott meg egész testével, Balázs érezte, hogy lassan itt a vége. Ekkor meglepve tapasztalta, hogy a lány elgyengült mozdulatokkal simogatni kezdte a haját és erőtlenül, mégis tisztán megszólalt.
- Még…nem akarom…ne…ne így.

Balázs abbahagyta ténykedését, nem akart hinni a fülének. Nem értette mi mást szeretne kedvese. Zoé időközben összeszedve magát felült és elmosolyodott.
- El se hiszem, hogy tényleg itt vagy – mondta, majd magához húzta a fiút és a puha ágyneműbe huppanva szenvedélyesen csókolni kezdte. Úgy szorította, mintha sosem akarná elengedni. Különleges, nedves csók volt ez, vágyát csak tovább fokozta, hogy saját ízét érezhette a fiú nyelvén. Majd fordultak egyet, és a lány máris lovagló ülésben ült kedvesén. Bár szemérmes embernek tartotta magát, furcsamód most nem zavarta meztelensége. Élvezte, ahogyan kedvese szabályosan felfalta a szemeivel, magabiztossága egyre nagyobb lett. Élvezettel nyugtázta a fiú keményedő férfiasságát fedetlen popsija alatt.

Mosolyogva húzta le szerelme nadrágját, boxerét. Négykézláb igyekezett közelebb kerülni kedvese ajkaihoz gondosan ügyelve arra, hogy mellei, majd hasa hozzáérjenek Balázs ágaskodó hímtagjához. Ismét csókolni kezdte szerelmét miközben megállás nélkül simogatta. Balázs a lány popsijába markolt és magához illetve férfiasságához szorította a lány testét. Zoé ezt a tettet rekedtesen egy „mmm” hanggal nyugtázta, majd ismét a fiú kényeztetésének szentelte figyelmét. Ellazított ajkaival mohón szántott végig a fiú felhevült testén, a testi kontaktust egy pillanatra sem megakasztva. Balázs erős mellkasától kezdve egészen az alhasáig kényeztette változatosabbnál változatosabb csókokkal. Csípőjénél elidőzött. Nyelvével körbetáncolta a fiú férfiasságát ügyelve arra, hogy még véletlenül se érjen hozzá a legérzékenyebb testrészhez. Húzni akarta, szerette volna, hogy kedvesének a lehető legnagyobb örömet okozza. Majd rámarkolt a kőkemény hímtagra felkészülve arra, hogy forró ajkai közé temesse, amikor Balázs megfogta a csuklóját.

- Ne, ne csináld. Annál jobban szeretlek, minthogy…aaa…
Zoé nem várta meg a mondat végét. Követelte, vágyott rá. Nyelvével akarta érinteni a fiú legérzékenyebb testrészét. Óvatos mozdulattal rámarkolt és bevezette ajkai közé szerelme péniszét, miközben nyelvével lágyan megállás nélkül lassan körbe-körbetáncolt körülötte. Ahogyan a hímtag eltűnt ajkai között, úgy vált újra láthatóvá és ez a játék ütemesen folytatódott, eleinte őrjítően lassú tempóban. Majd egy kis változatosságot belecsempészve végignyalta, és ráfújt úgy, hogy Balázs egész testével beleremegett. Majd fokozta az iramot, haladt az érzelmek és a szexualitás vad árjával. Élvezte, ahogyan a hímtag egyre keményebb és keményebb lett ajkai között. Balázs csendben volt, próbálta palástolni érzelmeit csupán szuszogásán hallatszott, hogy erősen küzd valamivel. Zoé nem adta fel, kezével rásegítve erőteljes mozdulatokkal ritmikusan folytatta, mire Balázs megfogta szerelme kezét.

- Ne, Zoé, ne! Kérlek ne…
Zoé nem hagyta abba, folytatta, vágyott arra, hogy kedvese nedveit a szájában érezhesse.
- Zoé… - hangzott az ismételt kérés – ne!
A lányt a fiú kérlelése csak jobban ösztönözte, nyalogatta a hímtagot, szívogatta, tövig bekapta, majd gyors tempóban kibe jártatta ajkai között, mire bekövetkezett, amire annyira várt. Balázs egy mély szusszanással elélvezett. Ekkor Zoé egy pillanatra megállt. Hagyta, hogy kedvese a gyönyör percében egy kis lélegzethez jusson, majd lágy mozdulatokkal egyfajta levezetésként lassan tovább nyalogatta szerelme férfiasságát.
- Zoé..
Szólalt meg halkan kis idővel később Balázs, mire Zoé kedvese mellé feküdt és simogatni kezdte.
- Szeretlek! – mondta a lány, majd behunyta szemét. Kimerültnek érezte magát, aludni vágyott. Balázs azonban a füléhez hajolt és mielőtt megszólalt volna elgondolkodva lélegzett, a meleg levegő hatására Zoé megremegett.
- Ha azt hiszed végeztünk, hát tévedsz!

Majd végigvezette tenyerét a lány megfáradt testén egészen a gyönyör háromszögéig. Finom mozdulatokkal ingerelni kezdte kedvese csiklóját, majd a hüvely bejáratára rálelve felvezette ujjait a titokzatos barlangba és megcsókolta kedvesét. Eleinte egy ujjával játszott, majd idővel mellé került a következő is. Komótosan ingerelte szerelmét így egy ideig, majd abbahagyta és elővett egy apró zacskót ami egy óvszert rejtett. Zoé elmosolyodott, tudta hogy végre megkapja, amire már oly régóta vágyott. Az óvszert felhelyezve Balázs lassan férkőzött be Zoé lábai közé és vigyázva belevezette kedvesébe félkemény hímtagját. A szűk, forró hüvely mintha csak kötelezte volna rá a fiú férfiasságát, szinte azonnal kőkeménnyé változott. Balázs a történteket egy mély sóhajjal nyugtázta, míg Zoé egy halkabb nyögéssel köszönte meg a kellemes érzést. Roppant kellemes élmény volt, ahogyan a kemény hímtag kitöltötte. Balázs még nem mozdult, csak élvezte a kellemes szituációt, Zoé viszont egyre türelmetlenebb lett. Mozgatni kezdte csípőjét, mire a kemény hímtag is meg-meg mozdult benne.
- Gyerünk… - szólalt meg suttogva – mire vársz?

Ez kellett csak Balázsnak, az érzések magukkal ragadták. Hosszú, elnyújtott, mélyre nyúló mozdulatokkal igyekezett az aktus első perceit tökéletessé tenni. Majd gyorsított, és féktelen, vad táncba kezdett, a két test kéjes csattanásokkal találkozott. Zoé ismét érezte a forróságot mely nagy sebességgel rohant végig testén és tudta, hogy mindjárt itt a vége. Balázs nem lassított a tempón, nem volt rá szüksége. Tökéletesen egy hullámhosszon voltak, tudták, hogy ennek csupán együtt lehet vége. Zoé lábait átkulcsolta párja csípőjén, ezáltal még jobban magába húzta. Ez kellett csak neki, érezte ahogyan a gyönyör hullámai végigcikáztak minden apró testrészén, a teste remegni kezdett, hüvelye ütemesen rángott, mely Balázs gyönyörének beteljesülését jelentette. A fiú miután elélvezett fáradtan nehezedett rá kedvesére, és csókolta meg mosolyogva.
- Én is szeretlek téged – mondta halkan majd miután rendbeszedte magát, bebújt szerelme mellé az ágyba és egymást ölelve aludtak el.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Moshic ·
Egyszerűen...tökéletes....

Andreas69 ·
Ez igen!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: