Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vadmacska

Logikus, hogy amikor az ember elgondolkodik valamin, a motelszoba melegében egy hosszú nap után, valaki csenget. Odakecmeregtem, kinyitni az ajtót. Három legjobb barátom állt ott, arra várva, hogy belecsapjunk az éjszakai életbe, mikor már (majdnem) az egész város alszik. Balázsnak hívnak, 19 éves vagyok. Szőkésbarna átlagos fiú. Az ajtóban állt Péter, Gergő és Attila.
-Mit akartok?-kérdeztem, mintha nem tudnám.
-Gyere, megyünk a klubba. Nagy buli van, haver.- közölte Péter.
Nem ellenkeztem. Rám fért egy kis zene, kikapcsolódás. Mivel fel voltam öltözve, csak magamra kaptam a dzsekimet és mentem velük. Csípős szél fújt odakint, ősz derekán jártunk. A csillagok jól kivehetően ragyogtak, az itt-ott fátyolfelhős égen. Szép este lett volna, ha ez a négy fenegyerek fel nem verte volna. Ilyen a formánk. Ekkor borzongás futott végig hátamon. Mintha valaki figyelt volna. Szinte égette a hátamat egy szempár, teljesen biztosra vettem, valaki figyel. Megfordultam és körbenéztem. Senkit nem láttam.
-Baj van?- kérdezte vigyorogva Attila.
-Nem,nem, csak... Ah mindegy menjünk.
Tovább mentünk, és próbáltam nem erre gondolni. Nem kellet sok erőfeszítés, mert mondtak olyat a haverjaim, hogy majdnem elkapott a röhögőgörcs. Hamarosan megérkeztünk a klubba. Baromi jó ez a hely. Mindenhol szexi lányok. Ha akarod mind a tíz ujjadra akad egy csaj. Én mindeddig sosem akartam. A haverok nem hiszik, hogy még szűz vagyok. Pedig tényleg. A klubban dübörgött a zene, a fél társaság táncolt, a másik fele ivott. Nem szoktam inni, nem vagyok az alkohol híve, úgyhogy úgy döntöttem, szokás szerint eljátszadozom egy lánnyal.
-Szia cica!- szólítottam meg egy kis szőkét, majd magamhoz húztam.
Ekkor valaki megkopogtatta a vállam. Hátranéztem, a következő pillanatban pedig vérző orral feküdtem a földön. Gergő odaszaladt hozzám:
-Jól vagy?
-Nem.
-Mielőtt hancúrozol, legközelebb nézd meg, van e a csajnak pasija.
-Azt hiszem hazamegyek.-közöltem vele, majd felálltam.
-Kísérjelek el?
-Nem kell.
Nem tudtam miért, de úgy éreztem nem így kellett volna döntenem.

***

Hazafelé menet egy nagydarab papírzsebkendő volt az orromba tömködve. Megint elfogott az érzés. Tudtam, hogy valaki figyel, de nem foglalkoztam vele. Próbáltam minél előbb hazakerülni. Mire hazaértem, már elállt az orrvérzésem. Benyitottam a motelszoba ajtaján. Ebben a pillanatban hideg pengét éreztem a nyakamnál.
-Ha megmozdulsz, elvágom a torkod.
Dehogy mozdultam. Eszem ágában sem volt megmozdulni. Női hang volt, annyi szent.
-Vedd le a felsőd!
-Minek?
-Vedd már le!!!
Nem mondtam nemet,valahogy nem volt kedvem levágatni a fejem. Amint levettem, felkapcsolta az éjjeli lámpát. Majd összetettem magam. Egy szamurájkard volt a kezében, és szexi macskajelmezbe volt öltözve. Arcát maszk takarta, pici, hegyes fülecskékkel a tetején. Csak az orrától lefelé nem volt maszk. Még így is kivettem szép zöld szemét, és összefogott derékig érő barna haját. A kardot a földre dobta, majd közelebb jött és a fülembe súgta:
-Védd magad!
Az ágyra lökött, majd fölém hajolt és átrakta fölöttem a lábát. Én hülye még akkor sem sejtettem mit akar. Csak akkor kezdett pislákolni valami, mikor forró csókot lehelt az ajkamra. Kezével végigsimította a testemet. Ennyi elég volt. Megfogtam vékony derekát, majd magam alá fordítottam, úgy kezdtem vadul csókolni. Egy pillanatra megálltam, és a maszkon keresztül belenéztem szép, világoszöld szemébe.
-Na mi van csak ennyit tudsz?Tudom, hogy szűz vagy.-mondta.
-Ki vagy te?
-Megmutatom.
Felállt, és egy pillanat alatt ledobta magáról a macskajelmezt, csak a maszk maradt rajta. Ott állt teljesen meztelenül és én csodálhattam édes testét. Odajött az ágyhoz, és úgy ahogy volt, átlendítette fölöttem a lábát és ráült a nadrágomra.
Életemben nem éreztem még olyan vadságot, mint ami akkor a fejembe szállt. Vadul csókolni kezdett, néha enyhén az ajkamat harapdálta. Nem is tudom hogy, de lerángatta rólam a nadrágot. Ismét magam alá fordítottam, és apró csókokkal indulni kezdtem lefelé. Gyönyörű, telt kebleinél leragadtam. Nyalogattam, simogattam bimbóját. Szaporábban vette a levegőt, én pedig egyre közelebb jártam. Gyönyörű puncija volt, sehol egy szőrszál, és már kezdett nedves lenni. Amikor leértem, szó nélkül belecsókoltam, majd nyelvemet egyre beljebb juttattam. Hangos lihegésbe kezdett, nekem pedig egyre szaporábban járt a nyelvem. Simogattam egész testét, miközben legszebb testrészét kényeztettem. Ezután ujjazni kezdtem, először egy, majd két ujjal.
Ekkor játszani akart már majd szétdurranó férfiasságommal, de én nem hagytam neki. Már kéjnedvben ázott egész puncija. Abbahagytam a kényeztetést, fölé hajoltam, csókolni kezdtem a száját. Közben férfiasságomat puncijához igazítottam, és játszani kezdtem. Köröztem bejárata körül. Közben vadul csókoltam, már láttam, hogy nagyon magában akar tudni. Aztán, hogy megmutassa ő az erősebb, megfogta csípőmet és magába tolt. Melegség öntötte el az egész testemet. Lassan visszább húztam, majd még mélyebbre toltam. Életemben nem éreztem még ilyet. Egyre hevesebben kezdtem benne mozogni, miközben forrón csókoltam. Aztán abbahagytam a csókot, majd ismét a szemébe néztem. Az az édes nézése gyerekkori emléket idézett fel. Letéptem róla a maszkot. Vivien volt az. A gyerekkori kis szerelmem. Azóta sem szerettem bele másba. Könnyes szemmel újra csókolni kezdtem, mostmár tövig belé toltam.
-Szeretlek!-súgta a fülembe.
-Én is szeretlek...
Egyre hevesebben kezdett zihálni, és én is kezdtem érezni, azt a melengető érzést.
-Ne hagyd abba kedvesem-zihálta.
-Édes szerelmem-lihegtem a fülébe.
Már majdnem elmentem, mikor megfogta a vállam és maga alá gyűrt, mindezt úgy, hogy végig benne voltam. Lovagolni kezdett rajtam, én pedig felvéve a tempóját mozogni kezdtem alatta. Kis idő múlva hatalmasat élveztünk, egyszerre mind a ketten. Testünk megfeszült, és átadtuk magunkat az érzésnek. Még jobban széttárta a lábát és teljesen rám ült, hogy még élvezetesebb legyen. Életemben először élveztem igazi punciba.
-Na?Ennyivel nem érem be drága...-jelentette ki, és szájába vette férfiasságomat.
Kis idő múlva már megint égnek álltam, ő pedig mosolyogva játszott velem tovább.Felállítottam és a fülébe súgtam:
-Szeretlek.
-Mutasd meg mennyire...
A falnak támasztottam, és hátulról belé hatoltam. Szaporán járni kezdtem benne, a legkeményebben, ahogy csak bírtam. Erre hangos sikolyok hagyták el ajkait, látszott, hogy élvezi. Az érzés engem is hatalmába kerített, az sem érdekelt, hogy felverjük az egész motelt.
-Ah, ne hagyd abba.
-Ez az, nagyon jó vagy.
-Nem bírom már sokáig...
Nem is bírtuk. Kis idő múlva hatalmasat élvezett, majd pár másodperccel utána én is. Testünk megfeszült, és a szerelem, élvezet sikolya felzengette az egész szállodát. Ezután kicsúsztam belőle és hevesen csókolni kezdtem. Már megint férfiasságom izgatta, én pedig megint nedves puncijához nyúltam.
Így virradt ránk...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Muris volt az elején, amikor becsengetnek a motelszobába (?) a haverok, erre a főhős gyorsan bemutatja először magát, utána őket. A megfigyelt furcsa érzésének első felbukkanása érthetetlen így, magában, de érdekes, és a továbbiakban is ez a jellemző: szinte cél nélkül történnek az események (ami nem baj), viszont érdekes, ideértve a régi szerelmesek bugyuta párbeszédét is.

Pavlov ·
Az ötletek jók benne, de nincsenek kidolgozva. Az írás is egy mesterség, gyakorolni kell.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: