Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újra együtt...

Elsõ sztorimban olvasható lánnyal Lettivel történt a következõ sztori. Egy este jött hozzám, és már nagyon rá voltam kattanva. Gyorsan ledobtuk magunkról a ruhákat, csókolóztunk, nyaltuk faltuk egymást. Kemény cicijeit nyalogattam és már húztam is le a tangáját. Nagyon meg akartam dugni. A mostani alkalom elõtt volt egy kis kihagyás köztünk, õ  is kipróbálta mással meg nekem is akadtak más kalandok... Már vágytam a kis puncijára, hogy kinyaljam és leszopjon. Amint meztelenek lettünk rálöktem a kanapéra nekem háttal és pucsitott...imádom nézni amikor elõttem pucsít...legszívesebben egybõl belé raktam volna kõkemény farkam de más terveim voltak vele. Elkezdtem a punciját nyalni és ujjazni...néha rácirógattam a popojára is. Éreztem hogy nagyon élvezi az ujjazást és nagyon szexin nyögött és élvezett. Hirtelen ötlettõl vezérelve felrántottam a kanapéról és én feküdtem háttal rá, majd Lettit a fejemhez állítottam és mondtam neki hogy terpesztve álljon fölém. Elkezdtem nyalni a már lucskos punciját és rohadtul élveztem ahogy isteni kis puncijának minden nedve az arcomra és a számba folyik. Nagyon élvezte, de szerencsére nem csak magával foglalkozott hanem a mereven álló farkammal is. Egybõl rábukott és elkezdte nyaldosni, majd eszeveszettül szopni. Éreztem hogy nagyon odateszi magát hiszen régen csinálta nekem, és rengeteget fejlõdött az utolsó légyottunk óta. Szopott jó nyálasan és verte a farkam, én meg közben nyaltam és ujjaztam...egyikünk jobban élvezte mint a másik. Egyre jobban felizgultunk és már extázisba kerülve nyaltam, õ meg szopott, majd éreztem, hogy mindjárt eldurranok és már nem tudtam, nah meg nem is akartam vissza tartani. Letti is érezte hogy mindjárt elsülök de nem hagyta abba a szopást csak gyorsított, majd az egész testem megremegett és hatalmasat élveztem a szájába....mint egy nagy csõbõl a kiáramló víz csak úgy spriccelt a gecim a szájába...kitörtem mint egy vulkán, õ meg nyelte gecimet, és tisztára szopta a farkam.
Miután mindketten kifújtuk magunkat újra heves csókolózásba kezdtünk, majd hamar a puncijánál kötöttem ki. Nyaltam jó nyálasan, izgattam a csiklóját a nyelvemmel meg az ujjammal felváltva...ki volt már éhezve a faszra, láttam h alig várja hogy belé tegyen újra kemény farkamat. Nem is haboztam sokáig ráfeküdtem és azzal a lendülettel már benne is voltam tövig. Nem volt játszadozás köztünk, csak dugtam ahogy csak bírtam. Keményen! Nagyon élvezte, nyögött, ölelt, simogatott...annyira élvezte, hogy alig tudtunk csókolózni. Éreztem ahogy remegõ teste átéli a gyönyört, hogy sorban élvez el kemény lökéseimtõl. Majd én kerültem alulra, õ pedig hátat fordítva meglovagolt, majd ezt eljátszottuk úgy is hogy felültem. Egy idõ után felálltunk mindketten és hátulról állva fejeztük be aznapi kéjelgésünket, mindkettõnk nagy élvezetére....
Hozzászólások
gyuri0926 ·
Ne irj tobbet , nagyon gyenge es ocsmany

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: