Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szofi kalandjai

Gyerekkorom óta nagyon jó barátok voltunk Szofival. A különbség köztünk, hogy neki minden olyan könnyen ment. A suliban a legmenőbb srácnak tetszett, kiváló volt nyelvből, minden más is tökéletesen ment neki és nagyon féltékeny voltam rá ezek miatt. Aztán hogy kiköltözött Olaszországba kicsit megfakult a kapcsolatunk, de legalább havonta egyszer beszéltünk így is.
Pár héttel ezelőtt felhívott, hogy hazajön pár hétre akarunk e találkozni és kicsit szórakozni. Nagyon meglepett, de persze, benne voltam.
Felvetette hogy egy volt közös osztálytársunk (Erik) bulit szervez. Én midig is utáltam és ő is, szóval nem értettem hogy miért akar menni….
- Jó buli lesz meglátod – próbálkozott nálam Szofi
- Legyen, ahogy akarod…
*
Odamentünk kezdésre, hangosan szólt a zene és az alkohol már előkerült. De valahogy ezzel a bulival, egy új időszámítás kezdődött…
Szofi a társaság középpontja felé vette az irányt. Dobálta a haját, rázta a csípőjét, mindenkivel szóba elegyedett, hozzáfűzött valamit a szóban lévő témához, viccelődött, gúnyolódott.
Úgy számoltam, hogy örök riválisom újra legyőzött. Egymaga többet iszik, mint a körülötte lévők összesen, nem is csodálkoztam, amikor egyre gyakrabban összeakadt a nyelve, és ok nélkül vihogott. Az öt srác közül ketten-hárman mindig újratöltötték Szofi poharát, miközben a saját italuk alig-alig fogyott. Később közrefogták a bizonytalan mozgású Larát, összekapaszkodva táncoltak, s amikor látták, hogy alig bír megállni a lábán, harsány röhögések kíséretében, egymással sunyi pillantásokat váltva, a lépcsőn vezették felfelé – Na, most megkapod a magadét! –  gondoltam kis kárörömmel – Látni akarom ahogy megalázzák! – izgatott voltam, most talán minden korábbi szerencséje elszállt.
Az ajtó nem volt teljesen csukva. A résen át nem láttam sokat, ezért kicsit beljebb löktem és akkor elém tárult a szoba. Szofiról éppen lerángatták az utolsó ruhadarabot is és amint a sarokba repült a bugyi, felhúzta a térdét, és széttette a lábát.
Döbbenten néztem az engedelmességét. Ruganyos mellein nem találtam kifogást és a puncija is gyönyörű volt. Végignézte az öt fiú, akik lázas gyorsasággal dobálták le a ruháikat. Egyikük állt csak nagyon készen, az betérdelt Szofi lábai közé, és határozottan benyomta a farkát. Fekvőtámasz helyzetben sebesen mozgatta a csípőjét, és csattogva kefélte a lányt. A maradék négy srácból ketten Szofi feje mellé térdeltek, egy-egy mellét markolászva. Szájához nyomkodták a farkukat, és egyszerre felnyögtek, amikor ajkai hozzájuk ért. A lány jobbra-balra fordulva, felváltva kapta be a falloszokat, és két kezét oldalra nyújtva kereste a további két farkat.
Döbbenten álltam az ajtóban – Ez a ringyó képes élvezni – nem erre számítottam… Kínlódást és szenvedést vártam, vergődést az öt srác alatt, spermától öklendezést.
A legelső srác, hosszú nyögéssorozattal eresztette szapora nedveit Szofiba, majd felállt, elégedetten himbálta a farkát, és nézte, ahogy a fehér folyadék szivárog a rózsaszín punciból.
- Még sose láttam ilyet… filmen is eddig a hármas volt a maximum. Elképzelni se tudtam hogy létezik ilyen a valóságba – mondtam magamban és gondoltam a fiúknak sincs sok tapasztalata az ilyenben, mert elég határozatlanul viselkedtek. Az üres puncit meg csak percekkel később vették észre. Miután mind az öt srác végzett vele, a csapzottan elterülő lány arcán csalódottság-féle látszott
– Még egyet? – kérdezte, és újra négykézlábra ereszkedett pucsítva a fiúknak
*
Pár nappal később, Szofi könnybe úszó szemmel állt előttem. Az ominózus buli óta nem nagyon beszéltünk.
– Menj a francba! – Ott akartam hagyni, de Szofi határozottan megfogta a karom  – Mit akarsz? – kérdeztem ellenségesen – Akkor lettél volna így kétségbeesve, amikor öten keféltek egyszerre!
- Terhes vagyok…
- Na és? Én csináltalak fel? Csak nem ott…?
- Dehogy! Akkor már tudtam
- És azokközül akarsz valakit apának vagy mi?
- Azt hallottam hogy a gruppentől elmehet a gyerek
- Ezért keféltetted szét magad??
- Féltem… és még most is félek
Még most se értem miért, de akkor nagyon megsajnáltam és átöleltem Szofit
*
A műtét idejére mindketten egy panzióba mentünk és kitaláltunk valami frappáns hazugságot a szüleiknek. Mikor visszaérkezett a taxi, boldogan öleltem át.
- Ne haragudj rám… - fakadt ki Szofi az elmúlt idők nehézségei miatt
- Semmi baj
- És megpróbálom magam összeszedni
-Miért? Lesz valami?
- Szóltam Levinek, átjön este
- Normális vagy? Övé volt a gyerek? – eddig nem kérdeztem rá
- Nem, még nem ismertem őt akkor
– De te most izé... kefélhetsz egyáltalán?
– Nyugi! Nincs olyan veszély. Csak egy szopi, ahogy szokta, és már megy is
-- Biztos ez?
– Ha mondom!
– Én meg addig mit csináljak?
– Sétálsz egyet
– Megnézhetem?
– A szopást? Hát te vagy nem normális!
– Bebújok a szekrénybe…
– Túl sok pornót néztél…
– Ha nem akarod, akkor mondd le a Levikédet!
– Tudod, mit? Akarom! Nézzed, ha neked jó… de nehogy tüsszögni merj a szekrényben, vagy sikítva elélvezz!
Levi kocsija alatt ropogott a kavics, ahogy bekanyarodott.
– Nagyon hiányozták, bébi! – Körbenézett. – A barátnőd?
– Elment levegőzni
– Ügyes kislány vagy! Látni akarom, ahogy szopsz! – Vetkőzni kezdett.
Szofi csak egy köntöst viselt, azt ledobta. Leült az ágy szélére.
Szilárd a széttett lábak közé állt, hogy térde a puncihoz érjen, és a zacskóját kínálta a lánynak. Szofi kicsit arrább húzódott, hogy a résnyire nyitott szekrényajtón át látható legyen, amint megemeli a falloszt és a golyókat szopogatja.
Rövid idő elteltével a farok magától is képes lett talpon maradni, és a srác körözni kezdett vele a piros ajkak körül. Szofi megnyalintotta a végét, majd teljes hosszában a szájába eresztette.
– Világbajnok lehetnél szopásban – nyögte Levi. Hanyatt lökte a lányt és föléje térdelt, combjával leszorítva a karját. Saját tempójában nyomogatta falloszát a nyitott szájba. Hirtelen megszólalt: – Mutasd a pinád, bébi! Meg akarlak dugni! – Átemelve a lábát, türelmetlenül várakozott Szofi mellett.
– Egy pillanat! – A sötét helyiségben kitárta az ablakot, közben hallotta, hogy Levi végigfeküdt az ágyon, úgy várja lányzsokéját. – Jövök már, a tiéd vagyok! – Sikerült hangtalanul kinyitni a szekrényajtót, kivezetett onnan és az ágy felé taszított.
Nagyra nyílt szemekkel, meglepetten, de elfoglaltam Szofi helyét a srácon és vad vágtába kezdtem, Szofi pedig bekucorodott a szekrénybe, és reménykedett, hogy nem fog kiderülni az alkalmi csere.
Öt perc múlva ziháltan, éreztem, hogy izomláz születik a lábamban. Levi megmarkolta a fenekem, mintha vissza akarna fogni. Ekkor éreztem hogy már egészen közel jár az orgazmushoz. A srác megfeszült és éreztem ahogy belém lövi a magját – Jó voltál, bébi! Pihenj csak, majd legközelebb folytatjuk! – Sötétben belebújt a nadrágjába, magára kapta az ingét, s még az ajtóból visszaszólt: – Puszi a barátnőd pinájára is!
Szofi kijött a szekrényből és elég heves hanggal vont kérdőre: - És ha most te leszel terhes??
- Aaaaaahj…
Hozzászólások
JuS ·
Mintha már olvastam volna... és igen, fél percbe sem telt megtalálni. Főleg, hogy egy helyen benne maradt az egyik eredeti név.
http://tortenetek.hu/tortenet/lara-es-lora/28877

Marokfegyver ·
Elfelejtettél engedélyt kérni. Ha a panzió... - sorozatból: Lara és Lora
http://szexjarat.blogspot.hu/2013/09/lara-es-lora.html

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: