Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem?... (I. rész)

Biztos vagyok benne, hogy sokan tudják, milyen várni valakire úgy, hogy tudod, nem fog eljönni… Én is az eszemmel tudom, de mikor fogadja el ezt a szívem is? Minden nap várom, hogy visszatérjen…

Aznap kivételesen tudtam, hogy eljön. Kimentem a buszmegállóba, és vártam. Néhány perc telt el, de sokkal hosszabbnak tűnt. Megláttam a buszt, és úgy elkezdett dobogni a szívem, hogy az hihetetlen… Leszállt, odaállt elém tartva a biztos távolságot, egy sziát megeresztve. Annyira szerettem volna a nyakába ugrani, átölelni és el se ereszteni… De nem tehettem. Így elindultunk sétálni, közben vártam rá, hogy végre elmondja, mit vár tőlem, milyen szerepet szán nekem. Nehezen kezdett bele:

- Azt tudod, hogy mit érzek irántad… és azt is tudod, hogy nekem most van barátnőm.
- Igen.
- Akit, ha nem is szerelemmel, de szeretek, és megbízok benne. Nem akarok vele szakítani.

Bólogattam. Nem volt könnyű a szemébe nézni. Minden szó egy-egy pofon volt, szabályosan fájt… Lépteimet meggyorsítottam. Folytatta:

- De nem tudom, a jövőben mi lesz. Nem tudom eldönteni, mi lenne a jó.
- Akkor mégis mit kéne tennem? Elengedjelek?
- …volt már veled úgy, hogy egyszerre két embert szerettél?

Ennél a mondatnál megdöbbentem. Szerettem volna egyértelmű választ kapni. Egyre inkább kezdtem úgy érezni, ez az egész csak egy szörnyű játék, amiből nem tudok szabadulni. Eközben elértünk arra a helyre, ahonnan neki másfelé kellett mennie. Nem tudtam mondani neki semmit, köszöntem, rá se tudtam nézni, és elindultam a másik irányba. Mentem tovább egyedül, nélküle…

A következő fél percben a fejemben teljes összevisszaság volt… A szemem már könnyes volt, és lassan minden gondolatom egyetlen dolog köré összpontosult: NE MENJ EL!... Én sem tudom, hogy miért, tudtam, hogy értelmetlen, de… megfordultam és elindultam utána. Elég messze volt már, de hátranézett. És ment tovább… Az eszem azt mondta, állj! Hagyd elmenni, ha ezt akarja. De a szívem annyira tiltakozott ellene… Mentem még jó pár métert, mire sikerült megállni. Könnyes szemmel néztem utána. Pár másodpercig álltam ott, majd elmentem a másik irányba, kerestem egy félreeső helyen lévő padot, leültem és sírtam.

Nagyon nehéz, és tudom, hogy neki se könnyű. El is lökött magától, de a kaput nyitva hagyta… Én pedig várok a kapu előtt úgy, hogy nem tudom van-e értelme. Talán egyszer eljön újra.
Hasonló történetek
3824
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
2680
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Magma ·
Jaggerbaby, nem is tudom, hogy mit mondjak, tudom, igazad van, tényleg nem ismerem a teljes szituációt, de ismerem a fiukat, és valamennyire az embereket is! És az emberek hazudnak, a férfiak nőügyben meg pláne! Higgyél nekem, a kispadon ülsz, és ami a legborzasztóbb, hogy ezt el is fogadod és csak arra vársz, hogy beállhass! Pedig nem fogsz! Vagy legyél egy kicsit szemét az ügy érdekében... érd el, hogy a srác megcsalja a barátnőjét (természetesen veled) és aztán mond el neki! Mármint a lánynak, akkor valoszinüleg te leszel az első, ha meg a srác megharagudik rád, és nem jön veled össze akkor sosem szeretett! Amugy, hülyeség az, hogy 2 embert szeret!!! szeretni nagyon nagyon sok embert lehet, de szerelmesnek lenni valakibe az egészen más! Amikor rajongsz valakiért, EGYvalakiért, mint te érte, de ha ezt nem viszonozza, akkor nem szeret ugyan ugy, mint a barátnőjét és nincs mit tenni, vagy ha tényleg annyira szereti a barátnőjét mint téged, akkor... akkor az a kapcsolat már zátonyon van és már nem kell sokat várnod, csak legyél ott jokor, jo időben! Szép napot. Magma :innocent:
jagerbaby88 ·
Ha van is valami abban amit írsz, ezt mondjuk nem tudnám megcsinálni vele azt hiszem. De mindegy már mert kezdek beletörődni. Vmi új emberke után kéne nézni csak nem könnyű. Szép napot neked is:)

Magma ·
Csak nézz körül, és amit eddig nem láttál a szerelem miatt azt most meglátod... lehet, hogy van egy titkos hodolod a környezetedben! :) Sok sikert a váltáshoz és jó írást kivánok, ha esetleg folytatnád! Szép napot!
jagerbaby88 ·
Köszönöm:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: