Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szélvész hódoló

- Szia, Aaron vagyok.
- Öh, szia öhm Mia.
- Mond csak szabad ez a hely? – kérdezte Aaron mosolyogva és a lány melletti szabd helyre mutatott a padon.
- Öhm, persze – felelte a lány.
- Köszönöm – mondta a fiú és leült. – Mia… hm még nem találkoztam Mia nevű lánnyal, igazán különleges – jegyezte meg nyugodtan. - Mondd csak Mia, hiszel-e abban, hogy valaki egy öt perces beszélgetés keretében kiderítse, hogy összeillik egy lánnyal?
- Öh… Tessék? – kapta fel a fejét Mia.
- Lefogadom még egy srác sem kérdezte meg ezt tőled – folytatta Aaron szemtelenül mosolyogva.
- Hogyan? Mi a… - bökte ki Mia, de Aaron azonnal a szavába vágott.
- Nos, ha már feltették neked ezt a kérdést korábban, akkor azon szerencsés nők közé tartozol, akik már legalább egyszer az életben találkoztak egy rendes pasival. Ha viszont nem, akkor most jött el az a szerencse.
- Oh, és ez maga lenne? – vágott a szavába Mia.
- Kitudja?!  Az a szép az életben, hogy mindig minden percben találhatunk valami érdekeset – magyarázta kényelmesen a fiú. - A legtöbben túl gyávák, vagy épp lusták, ahhoz hogy éljenek egy ilyen lehetőséggel. Ahogy az előbb elsétáltam maga előtt, azonnal felismertem a lehetőséget és éltem is vele. Szokott maga élni a lehetőségeivel?
- A lehetőségeimmel?  - lepődött meg a lány. - Én…
- Például, ha meglát egy helyes fiút az utcán, magának lenne e bátorsága odamenni hozzá és élni a lehetőséggel?
- Hogy én menjek oda hozzá? Az a férfiak dolga!
- És higgye el száz százalékig ezen a véleményen vagyok én is. Csakhogy a huszonegyedik században élünk. A legtöbb pasi gyáva alak, és fél kezdeményezni. Egy vadidegennel szemben meg pláne inába száll a bátorsága. A nőknek talpraesettnek kell lenniük, ha azt akarják, hogy "az a vonzó srác az utca túloldalán" teszem azt, elkérje a számukat.
- És most maga így próbálja meg elkérni az enyémet? – húzta fel a szemöldökét Mia.
- Hogy én? Nem dehogy. De holnap este hat órakor meglehet, hogy ugyanitt fogok ülni, ezen a padon, ahol most is – felelte mosolyogva a srác, mélyen a lány szemébe nézve, majd váratlanul felpattant a padról.
- Sajnos lejárt az öt perc. Tetszett a fukar szóhasználata, amit nyilván a meglepettség okozott – vigyorgott Aaron. – Örültem a találkozásnak Mia, további szép napot. – Azzal elsétált.
- Én… viszlát… - hebegte amaz zavarodottan.
Hasonló történetek
5294
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
3638
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Érthetetlen számomra - és gondolom, a még megmaradt néhány olvasó is így látja ezt -, hogy Pemete és hasonszőrű társai miért az olvasókkal/kommentelőkkel, és miért nem inkább az írásokkal foglalkoznak.
Csak halványan remélem, hogyha egyszer elviszik őket az intézetből egy jótékonysági színházi előadásra, Pemete és társai nem a színpadnak háttal foglalnak majd helyet, s nem a közönséget fogják lesni egész előadás idején. Biztos furcsállani fogják, hogy a színházban a székek előre néznek, és nekik kényelmetlen lesz ezen fordítva ülni, és bíznak benne, hogy a szanatórium vezetésének nem jut többé eszébe színházzal jutalmazni az ápoltakat.
Varanus ·
Te ocsmány csaló, te/ti voltatok azok, akik több száz kamunicket gyártva hamisítottátok meg az egykori szavazatok állását, illetve ezekkel a klónokkal megannyi, tömegeket félrevezető kommentet büfögtetek oda a saját írásaitok alá. A másokét meg jól lehúztátok. Ezek után inkább ne beszélj!
Marokfegyver ·
Nem kell válaszolni, mert nem érdekel ám komolyan, csak úgy kérdezem: olvastál már egyáltalán valamit, PEMETE, vagy csak a balhé miatt jársz ide, mint a meccsre járnak egyesek?
Egyébként akár kérdezlek, akár nem, nem tartok igényt a társaságodra, bár régen jártam már állatkertben, de ott sem beszélgetni szokás a rácson keresztül.
Varanus ·
Csaló kis buzi vagy. Unalmas, tangácska, carys, mylord,gagaradio,gumicsizma,szerenella,kabare,shara69,királfyi79,vadászlány,barnaszem....stb. CSALÓ!!!!!!!

Marokfegyver ·
Azt hiszem, nem voltam eléggé világos, de hát emberi kommunikációhoz vagyok szokva, nem ismerem pontosan a rácson túli szokásokat (bár talán majmok már festenek is egyes állatkertekben? no hajrá, lehet fejlődni!)
Szóval: nem vagy az estem, de ha felolvastatod magadnak valakivel a művet, és esetleg kialakul valami épkézláb véleményed - min. 4 szó magyar nyelven -, arra biztosan büszke lesz minden itteni olvasó, mert az már igen szép teljesítménynek számít az eddigi, kritikán aluli teljesítményedhez, amikor belekötsz mindenkibe.
Nos, Pemete, menni fog?
bogumil ·
Híradót néztem, kávéztam és söröztem,nem pedig szerenella bőrébe bújtam, fingógerlice madaram.
Varanus ·
Miért unnám? Hát Istenem,cigány családból származnak. Ez van.
Varanus ·
Magyar nyelven beszélek,amelyet te nem tudsz beszélni, nem tudsz ilyen nyelven írni sem ; biztosan azért nem érted, hisz te csak az állatok nyelvén értesz, patkányka!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: