Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Spontán szex - Szállj velünk..

Kényelmesen elhelyezkedtem és figyeltem, ahogy a többiek még bajlódnak kicsit a csomagjaikkal, és az aranyos stewardessek segítenek nekik felpakolni a tároló helyekre. Mit ne mondjak már ez is nagy élmény volt, hisz a combközépig érő kis szoknyájuk akaratlanul is felcsúszott a lábaikon, ahogy nyújtózkodtak, így máris felfigyelhettem az egyiküknél arra, hogy eltér az előírt harisnyanadrág használatától, és combfixe sűrűbb, sötétebb része is kezd kikandikálni. Ahogy a csodaszép lábait és álomszerű alakját figyeltem és haladtam tekintetemmel az arca felé, csak akkor vettem észre, hogy ő is kinézett magának, és mosolygósan oda-oda pillant felém miközben pakol. Talán kicsit rá is játszott, mert kicsit kitolta a popsiját és úgy gyömöszölte az egyik utas táskáját a helyére. Annyira belefeledkeztem a bámészkodásba, hogy szinte libabőrös lettem mikor ebből a pózból rám kacsintott dolga végeztével. Nagyon helyes lány volt és nagyon jól állt neki az egyenruha, amit büszkén viselt. Szolid, visszafogott smink volt rajta és egyenes vonalú, hosszú barna haját a kis sapkája alá rejtve hordta, gondolom feltűzve.

Mikor elértük az utazómagasságot, elkezdték felszolgálni az italokat, és egyáltalán nem éreztem magam hátrányos helyzetben, hogy engem szolgáltak ki legkésőbb, mert így volt időm tovább gyönyörködni a tökéletes testű amazonok munkájában. Micsoda idomok, micsoda lábak… észvesztő. Ha tudnák a lányok, hogy mi zajlik ilyenkor egy magamfajta férfi fejében, elképednének. Még az italosztás közben is észrevettem, hogy az említett hölgy rám pillant néha, és hát be kell valljam szinte végig őt néztem, így sokszor találkozott a tekintetünk. Előttem egy hájas "kocka" ült, aki a laptopján játszhatott, és szerencsémre elég sok mindent rendelt, így szinte ingajáratban találkozhattam újra és újra a hölgyeménnyel. Mikor végre hozzám is eljutott, szinte elvesztem gyönyörű barna szemeiben és kicsit meglepetten, későn reagáltam a kérdésére, amit meg is mosolygott.

- Hozhatok önnek valamit? ...

- Jaj, elnézést, nem akartam ilyen tolakodón bámulni, de ritkán van alkalmam ilyen gyönyörű hölgyek társaságában utazni, pláne hogy lesik minden óhajomat. - próbáltam menteni a helyzetet. Most akkor legyek kemény és igyak valami töményet? Nem ettől leszek nagyobb a szemében... meg amúgy se akarok alkoholtól bűzleni, ha van némi esélyem nála... áh, maradok valami gyümölcslénél.

- Ez igazán természetes, hisz ez a munkánk, hogy kielégítsük utasaink minden vágyát. - mondta kis kacér mosollyal az arcán, amire én enyhén tátott számat becsukva reagáltam egy nagy nyelést követően. Láthatóan élvezte, ahogy kínlódok és tekintetével az ülésbe szegezett.

- Csak egy narancslét kérnék... egyelőre. - vettem vissza a viszonylag komoly arcomat és leolvastam a névtáblájáról aranyos nevét: Fanni.

A hátam mögötti előkészítő pultnál ügyködtek a lányok és hallottam halk kis kuncogásukat, gondolom most jól leégethettem magam és rajtam élcelődtek. Nehezen tudtam megállni, hogy ne a kecsesen ringó csípőjüket és feneküket figyeljem... de kit akarok becsapni? Végig azt néztem mikor elhaladtak mellettem. Kisvártatva megérkezett az áhított frissítő és igyekeztem úgy elvenni, hogy legalább az ujjaihoz hozzáérjek, amit egyáltalán nem vett rossz néven, sőt talán még tetszett is neki. Mosolygós arcát sokszor láttam felém pillantani, ahogy a többi utassal kedvesen elbeszélgetett és meglepően sok időt töltött a kis gamer gyerek társaságában, szinte végig engem figyelve, mert ő alig nézett a lányra, hisz teljesen bele volt buzulva a gépébe. Ő baja..

Végig folytattuk a non-verbális flörtölést, csak akkor kapcsoltunk rá mikor besötétítettek a finom ételek után, hogy egy filmet vetítsenek az arra kíváncsiaknak. Mondanom sem kell, én leszartam. Előttem a kis gyökér még mindig sorban rendelte az üdítőket és rágcsákat, szinte fel sem pillantva az őt kiszolgáló meseszép lányra, aki még aranyosan kérdezgette is mikor mit csinál épp a játékaiban. Úgy tűnt ez még mindig nekem szólt, mert alig vette le rólam a szemét, látván hogy a kis srác rá se hederít igazán. Egyre hevesebben kezdett verni a szívem mikor sapkája alól előbújó tincsével játszadozva nézett rám én pedig egy magazinból felnézve figyeltem őt. A következő körnél aztán teljesen végem lett… karfán nyugvó kezemhez odasimulva közelítette meg a gyereket és most háttal maradt nekem, úgy hajolt előre és szolgálta ki, így formás feneke premier plán került a látóterembe. Először azt hittem ennyi lesz, de mikor finom kis kezével hátranyúlt, és őrjítően lassan végigsimított a saját fenekén, hogy aztán a szoknyája széléhez érvén megmarkolja azt, és lassú kecses mozdulattal elkezdje felhúzni előttem, a vérem szinte felforrt és a nadrágomban komoly változások következtek be. Egyre csak fészkelődtem a székemben és nem tudtam másfele nézni, remek előadás volt. Előbújt a harisnyája széle is, de ő nem állt meg ennél, még tovább húzta és megláttam fekete csipkés bugyiját, ami csodás kis barackszerű punciját takarta vajmi kevés sikerrel, majd gyorsan visszahúzta a szoknyát, megfordult, és az üres tálcával rám mosolyogva visszaindult a kiszolgáló pulthoz és utolsó pillantásával a dudorodó nadrágomra pillantott. Őrjítő ez a nő.. vissza kell vágjak!

Odahívtam magamhoz mikor épp ráért kicsit, és talán értette, hogy mit szeretnék igazán, mert a karfáról lelógó kezemhez lépett egész közel úgy hallgatta viszonylag komolyan előadott kérésemet, de közben a kezem becsúsztattam a szoknyája alá, és a belső combján pihentettem meg, gyengéden simogatva azt. Láttam, hogy küszködik azzal, hogy mosolygós arcát kitartsa, de a vonásai finom változásán észrevettem, hogy mennyire bejön neki a dolog, és hát nehezen is bírt elszakadni tőlem. Főleg miután a vége felé már a bugyijához is hozzáértem, ami meglepően forró és nedves volt. Eközben az én testem szinte lángolt és talán még az arcom is kipirult, de neki is megremegett a hangja mikor távozóban türelmemet kérte. Na, tessék, most megfogtalak, és nem csak képletesen! Álmomban se mertem volna a következő reakcióját elképzelni, szinte az agyam is eldobtam tőle.

A kis huncut elég sokat váratott, de mikor végre megérkezett és egy tálcán elém rakott mindenféle finomságot, egy ismerős fekete ruhadarabot ejtett az ölembe előtte, majd egyből el is takarta a tálcával, hogy mások ne láthassák és kaján mosollyal és kacsintással távozott. Szinte félve emeltem a helyére a tálcát az ölemből és megpillantva a csipkés falatnyi kis fehérneműt, testem elöntötte a forróság. Képes volt nedves bugyiját "tálcán felkínálni" nekem és ahogy elhaladva vissza-vissza pillantott, nem állhattam meg hogy a szemébe nézve ne emeljem az orromhoz és jó mélyet ne szippantsak mennyei illatából. Édeskés illat volt és olyan afrodiziákumként hatott rám hogy a farkam egyből ágaskodni kezdett. Széles mosolya kicsit átcsapott csodálkozásra, hogy ilyen hamar bevállaltam ezt a mozdulatot és alig vártam, hogy visszatérjen és revánsot vehessek. Amikor csak rám nézett, a számhoz emeltem a bugyiját és elkezdetem a nedveket ízlelgetni belőle, ami egészen mennyei volt és ő mintha kipirult volna tőle kicsit, ahogy egy másik utassal történő beszélgetésből rám pillantott. Nem gondolta volna, hogy ilyen gátlástalan módon használom majd a falatnyi kis tangáját. Mikor újra visszatért az előttem terpeszkedő "kockához", már kész volt a következő merényletem ellene, és mintha meghallotta volna a gondolataimat, az előző szoknyahúzogatós pózban kezdett csevegni a sráccal. Szerencsére még mindig sötét volt és már csak ő szolgált ki minket az emeleten, így nem láthatta senki, ahogy a nyálamtól és a nedveitől átitatott bugyijával a kezemben érintem meg a combját és kezdem felfele csúsztatni a szoknyája alatt. Kissé megijedt a hirtelen érintéstől és picit felemelkedett, de tudta, hogy ez mennyire jó lesz neki, így azonnal vissza is süllyedt, amiből az "elfoglalt" srác semmit nem vett észre. Szelíden cirógattam a bársonyos tapintású belső combját és a mutatóujjamat feltartva közelítettem a puncija felé, ami már sokkal nedvesebben várt rám az előbbi akciókhoz képest. Óvatosan játszadozni kezdtem a nedves kis barackjával és a nagyajkait széthajtva, benedvesítettem az ujjam a puncijával, és a csiklójához előretolva elkezdtem kicsit izgatni. Láthatóan élvezte a dolgot, mert kicsit remegni kezdett, majd mikor megmártottam a kéjbarlangjában a nedves ujjam, egy picit újra feljebb dőlt és mintha egy pillanatra rá is szorított volna belső izmaival. De ami ezután következett, arra nem számított, mert elkezdtem a lucskos kis puncijába tömködni az ajándékba kapott bugyiját, és mivel olyan falatnyi kis ruhadarab volt és jó nedves, viszonylag könnyedén belé is tudtam tuszkolni úgy, hogy egy kis darabot kilógva hagytam. Erre már eléggé elkezdett remegni a lába és további kínzásként el is vettem a kezem azon nyomban. Mikor nagy nehezen felegyenesedett, nyoma sem volt az arcán mosolynak, csak a száját harapdálva figyelt engem és a szemei vágytól izzottak. Na, mit kapok ezért!

Még a mozgása is megváltozott ezután, szinte attól félve sétálgatott óvatosan, hogy menten elélvez a punciját kitöltő anyagtól. Ahogy elhaladt mellettem, a kezét a vállamra tette jó előre és elhaladva végigsimított a karomon. Következő lépéseként, mikor a srégen előttem ülő párossal beszélgetett, leguggolt melléjük és elkezdte széttárni a lábait, hogy bepillantást nyerhessek a szoknyája alá, és megszemlélhessem a tökéletesen csupaszra borotvált, "foglalt" kéjbarlangját. Egészen mámorító látvány volt, ahogy a kis bugyi kikandikált a nyílásból, és már csak hab volt a tortán, hogy a keze lesiklott a combjára, elindult a lábai közé, majd körkörös mozdulatokkal elkezdte a csiklóját izgatni előttem úgy, hogy közben még mindig az utasokkal beszélgetett. - Ha harc, hát legyen harc - gondolta és nagyon telibe talált az újabb "támadása", mert már alig bírtam magammal. Egyre csak oda-oda pillantgattam és fészkelődtem a székemben, amit egy ördögi, kaján kis mosollyal nyugtázott, és a szeme is kicsit összeszűkült, hogy még jobban feltüzeljen. Ekkor hirtelen abbahagyta, és mikor odaért hozzám, vaginája nedveivel az ujján finoman a számba nyúlt, hogy megízlelhessem egy pillanatra, csak így menet közben. Több se kellett nekem, amint újra elvonult, hogy egyéb dolgát intézze és senki nem volt a közelemben, elővettem meredező farkamat és kicsit leszorítva a magazinnal elrejtettem. Szó sem lehetett arról, hogy lelohadjak, hisz végig ott motoszkált a fejemben minden szexi mozdulata és gyönyörű kéjsóvár arca. Szerencsére nem sok időbe telt mire újra megjelent a párocskánál, és mikor épp föléjük hajolva szolgálta ki őket, én látványosan, de lassan elkezdtem emelni a péniszemet előle kitakaró magazint. Mikor úgy éreztem, hogy a zacsit és az alsó felét már láthatja, megálltam és megvártam, míg észreveszi. Természetesen kiszolgálás közben újra rám nézett, és egy pillanatra meg is merevedett, szája résnyire nyílni látszott, szemei kikerekedtek. Ekkor kezdtem lefelé mozdítani az olvasnivalót, és mosolyogva néztem, ahogy ő is próbálja lejjebb ereszteni a fejét, hogy még láthasson belőle valamit. Haha, megint nálam a labda!

Őt se kellett félteni, mert mintha a legtermészetesebb dolog lenne, újra melléjük guggolt, így teljes rálátása lehetett meredező férfiasságomra, amit erre a trükkre reagálva már csak oldalról takartam, hogy a túlvégről azért ne láthassák, ha erre pillantanak. Láttam rajta, hogy mennyire izgatja a látvány, mert a kezei meg se álltak, hol a combját simogatta, hol a hajával játszott és közben próbáld a másik utaspárra figyelni, de hát ez a műsor (nem is tudom miért), jobban lekötötte. Még a blúzán is kigombolt egy-két gombot és kicsit eltartva magától, villantotta meg helyes kis mellei egy részét. Mikor a kezembe vettem a szerszámom és elkezdtem rajta lassan húzogatni a bőrt, ő újra széttárta egy kicsit kecses lábait, és hosszú combjain egyből visszacsúszott a szoknya hogy feltárja előttem csodaszép, még mindig kitöltött punciját, amit azon nyomban el is kezdett izgatni szabad kezével. Kicsit incselkedtünk egymással, majd újra az előttem lévő srác hívta, és ő fölvette a szokásos, fenekét felém tartó pózt, szinte hívogatva kezeimet. Nem voltam rest benyúlni a szoknyája alá ismét, de igyekeztem most nem hozzáérni a bőréhez, még jobban túlfeszítve a vágyát az érintésemre, egyből a kis kilógó végét fogtam meg a bugyinak, majd őrjítően lassan elkezdtem kihúzni. Szinte csatakos volt már a nedveitől és lábai remegése elárulta, hogy már nincs messze az orgazmustól se. Mikor előkerült a darab, szinte felsóhajtott, testén végigfutott egy remegés, majd kisvártatva most hozzám guggolt egészen közel, és figyelte, hogy a bugyijával a kezemben verem a farkam. Körbepillantott, hogy nem nézi-e senki, majd a térdemtől végigcsúsztatva kecses kis kezét a combomon, rámarkolt a lüktető péniszemre és átvette tőlem a fitymám húzogatását. Nehezen bírta levenni a szemét róla, de azért sokszor körbenézett, félve a lebukástól, de a gép hangja és az áldásos sötétítés hatására szerencsére ez elmaradt. Ekkora a kezem már a kicsit kigombolt blúza alá tévedt, majd benyúlva a melltartója alá, finoman megmarkoltam helyes kis mellét, amin már kőkemény volt a bimbója. Erre még jobban beindult és újabb körbenézés után rábukott a répámra és mohón szopni kezdte. Gyengéden félresöpörtem arcából rakoncátlan tincseit és nagy élvezettel figyeltem munkásságát. Kisvártatva megelégelte a dolgot, és ahogy kezdett feltápászkodni a fülembe súgta:

- Na, ebből elég… gyere a mosdóba most azonnal! - mondta kicsit duzzadt ajkaival a szopástól és én egy szó nélkül engedelmesen bólintottam.

Kicsit igazított a toalettjén, kiszolgálta a srácot majd a mosdó felé vette az irányt. Én is összeszedtem magam, bugyiját zsebre raktam, és egy kicsit kivártam. Ekkorra már a többség aludt, a fiú a laptoppal meg úgy se zavar sok vizet. Utána lopóztam, és mire odaértem mintha parancsszóra nyílt volna a mosdó ajtaja, egy kecses kéz nyúlt felém, és szinte berántott rajta. Egyből egymásnak estünk… Vadul csókoltam az ajkait, nyelvem összefonódott az övével és olyan mohón nyalogatta és szívogatta, hogy azt hittem fel akar falni. Eközben én szorosan átöleltem és a kőkemény formás fenekét markolásztam, majd a blúza gombjaival ügyetlenkedés után feltártam csodaszép apró melleit és simogatni kezdtem őket. Szám az arcára, majd a nyakára kalandozott, végigpuszilgattam a kulcscsontját, és kéjes sóhajait hallgatva a mellein folytattam kényeztetését. A hajamba túrt, és szinte rászorítva ajkaimat meredező mellbimbójára simogatta a fejem az egyik kezével, a másikkal pedig a nadrágomon keresztül dörzsölgette a falloszom. Nem bírtam tovább, a puncija ízére vágytam, így egy laza mozdulattal feldobtam a mosdóra és ő teljes odaadással szétvetette lábait. Elé guggoltam és most már testközelből nézhettem nedvességtől csöpögő punciját, megtámasztottam kezeimmel alulról a fenekét úgy, hogy a hüvelykujjaimmal szét tudjam feszíteni vágytól égő forró nyílását és lassan kezelésbe vettem a nyelvem hegyével. Fel-le járattam a nagyajkai közt, kicsit a csiklóján pörgettem, mélyen belenyaltam, majd szinte megdugtam a nyelvemmel, és ezeket váltogatva, nagyajkait néha-néha szívogatva, addig kényeztettem orálisan, míg az arcomat a lábai közé szorítva, megfeszült testtel és remegő lábakkal élte át első orgazmusát. A többi se váratta magát sokáig, mert miután kissé lecsillapodott az ujjaim következtek. Egy, majd kettő, sőt később három ujjamat is benyelte a barlang, és olyan nedves volt már hogy csak úgy cuppogott, ahogy vadul ujjazva juttattam el őt az újabb gyönyörig. Feltápászkodtam alóla, és a nedveit, amik már szinte kitöltötték a számat miután kinyaltam az utolsó cseppet is, belenyaltam a szájába és hagytam, hogy a nyelvemről alaposan leszopogassa.

Most az erektől duzzadó répám következett, amit először lassan fel-le mozgatva benedvesítettem, majd fitymámat hátrahúzva óvatosan beletoltam a lucskos kis nyílásába, amit egy viszonylag hangos nyögéssel konstatált. Még szerencse hogy egy repülőn vagyunk, aminek a zaja szinte mindent elnyom. Könnyedén felvette a kívánt átmérőt a gondos előkészületeknek köszönhetően, így rövidesen a teljes hosszát elnyelte a puncija. Fantasztikus érzés volt, a vérem szinte forrt, a farkam csak úgy lüktetett, és nem akartam, hogy vége legyen ennek a csodásan meleg ölelésnek a péniszemen. Mikor már teljesen hozzászokott nem túl kicsi méretemhez, gyorsabb tempóra váltottam és keményen megdugtam. Szinte minden lökésnél sikkantott, nagyon élvezte, ahogy kitöltöm belülről, és csukott szemmel, hátravetett fejjel jutott el újra a csúcsra. Kéjes nyögéseit, halk sikolyait hallva én is teljesen közel kerültem az orgazmushoz. Megfogtam a tarkójánál fogva, erővel kényszerítve hogy a szemembe nézzen, és homlokunkat összeérintve olyan vad tempóra kapcsoltam, hogy sikkantásai egy hanggá olvadtak össze, amíg forró magomat a vaginájába nem ürítettem, és lihegve öleltem át, míg a farkam még mindig benne lüktetett. Mosolyogva és zihálva néztük egymást, ahogy lassan visszatérünk a testünket elborító kéjből, összeszedtük magunkat, majd egy pár perc különbséggel elhagytunk az apró helységet, és mintha mi se történt volna folytattuk az utazást, de immár a felhőkön lépdelve. Sokszor figyeltük egymást még az út során, és a vége felé a számát az ingem zsebébe csúsztatta, vágyakozó tekintettel.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Jól és ötletesen dolgoztad fel a klisét! Tetszett! Írjál még!
spontanszex ·
Köszönöm:)

FaTerka ·
Kiváló írás!!
spontanszex ·
Örülök ha tetszett:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: