Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Soha ne mondd hogy soha

Visszapillantva már látom hány soha kezdetű mondatom volt.
Soha nem kezdek kollégával, soha nem lesz szeretőm, és a fő soha hogy soha nem bízok meg senkiben.
Az alaposan át és megformáló mindennapok viszont rám cáfoltak.
Senkit nem fárasztanék egy megszürkült házasság frázisaival mert akinek nem ilyen van az úgysem érti.Én sem értettem évekig,hittem az ökör szerelem nevű illúzióba és az ökör nem elírás :)csupán indokolt irónia.
A történetem nem az önsajnálatról szól hanem arról hogy egy kedves és ügyes szerető hogy tud újra életet lehetni a mindennapokba.
Nem rég dolgozunk egy helyen de hamar megtaláltuk a közös hangot.
Sok pasival dolgozom együtt akiktől kaptam az ívet rendesen az első hónapokban de nekem valahogy mindig csak az Ő véleménye számított.A többieket töprengés nélkül hajtottam el,nála viszont ha úgy tetszik én tekertem.
Ha bolondoztam vele mindig reagált de halványzöld megérzésem sem volt hogy tetszem e neki.Megbízható és rendes volt,ha valamit nem értettem úgy magyarázta el hogy közben egy pillanatig sem éreztem magam hülyén.Napról napra többet gondoltam rá,és ahogy mondani szokták, küldtem a jeleket rendesen.Egy téli napon egy nevetséges ürüggyel elhívtam valahova,és úriember lévén max csak magába mosolygott a nagyon átlátszó dolgon.A kocsiba beszélgettünk aztán csókolóztunk,mivel több mint tíz éve nem csókolt meg más a férjemen kívül így az élmény nagyon felkavart, ahogy az is hogy egy fiatal,életerős, helyes férfi elég nyilvánvalóan kíván és akar engem. Élveztem az érintését,erős mégis finom ujjai vannak,amik hamar a bugyimba találtak.Furcsa és gyönyörű feszültség keletkezett az ölembe,sóhajtoztam és azt hiszem mocorogtam is bár ez homályos,viszont emlékeim szerint tuti hogy a dinók szaladgáltak még kint amikor utoljára megsimogatta valaki a csiklóm, és ez a gyönyör-édes kínzás egyre csak fokozódott így szinte másodpercek alatt elélveztem a cirógatásától.Úgy vonaglottam mint akit egy vihar dobál de ezt is éreztem bent és a combom közt.Simogatástól még nem volt sosem ilyen orgazmusom.Remegett mindenem és hihetetlen megkönnyebbülést éreztem,és azt hogy életkel mindenem érzem a lüktetést az egész testemben mintha valaki lefújta volna rólam az évtizedes port.
Furán hathat de az orgazmus után még jobban kívántam,mivel a kocsiba korlátozott lehetőségeink voltak így kézbe vettem a farkát és megdöbbentem.Nem az apácazárdából mentem férjhez de ilyen nagy,vastag és szép farkat még nem láttam közelről.
Az orált régen szerettem csinálni de idővel ez is beszürkült.Az orrom előtt viszont egy gyönyörű farokkal gondolkozás nélkül rábuktam. Egyszerűen piszkosul élveztem ahogy az ajkaimmal játszok a makkal, szívogatom és nyalogatom ötletszerűen.Minden tudás amit nem gyakorolsz berozsdásodik,ezért aggódtam hogy lehet hogy nem jól csinálom?!De pár másodperc múlva szólt hogy mindjárt elélvez, én pedig azt válaszoltam hogy érezni akarom az Ízét.Szoktam nézni pornót mint mindenki, még az is aki tagadja így felidéztem magamban minden fogást ami a szopásról láttam.Lendületesen és lelkesen szoptam a farkát bár alig fért a számba,semmi sem érdekelt csak az hogy ugyanolyan gyönyört nyújtsak neki amilyet ő nekem.Amikor teleélvezte a szám és szó szerint telis-tele,örömmel nyeltem le minden cseppjét, miközben éreztem hogy az élménytől hogy ilyen gyönyörű farok élvezett a számba újra duzzadt nedves a puncim.Egy kevés pihenés után megállapítottuk hogy kell egy ágy, és én alig vártam hogy magamba érezzem Őt.
A sztori később folytatódik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
wolfi7 ·
Nekem is tetszett, reális életszerű történet volt ,javaslom a folytatást...
Várom
Hminthuncut9 ·
Szia, köszönöm, tényleg az élet írta az ujjaimmal :) mint alant írtam , ma lepötyögtem a fél-folytatást, x idő múlva olvasható is lesz :)

KmintKedves ·
Kedves Huncut! Nagyon tetszett és emlékeztetett egy megtörtént történetre. Ezért ha nem bajod megírom a történetet a másik szemszögéből. ;)
KmintKedves ·
a cimem ugyanaz, mint az azonositom kukac es a gugli levelezo szolgaltatasa! :) Elég kódolt voltam? :)
Hminthuncut9 ·
Az enigma se volt ennyire bonyolult de megfejtették azt is :)
Hminthuncut9 ·
Nem kaptad meg a emailt ?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: