BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves! A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor határoztam el,...
Legnépszerűbb szerzők:

Punci fincsi

Nem sokkal azután történt, hogy Inci kilesett. Más barátnők is feküdtek villanyoltás után néha egy ágyban, meg hülyéskedtek, nem volt szokatlan. Inci akart hozzám bebújni, nagyon hideg volt a lába. Melegítettem, az enyém forró volt. Amikor le kellett oltani a villanyt, egyszer csak az orrom alá dugta az ujját. Punci szagú volt. Súgott valamit a fülembe, de nem értettem. Érdekeset éreztem a teste miatt, ami a lábacskáival ellentétesen nagyon is forró volt. Kezdtem ugyanazt érezni, amit a fiúkkal szoktam ezért durván és hangosan rákiabáltam, hogy mosmár hagyjon békit és menjen a saját ágyába.

Nagyon nedves lettem és addig nem hagyott a puncim nyugton, amíg ki nem elégítettem magam. Éjjel még felébredtem és még ujjaztam. Már majdnem élveztem, amikor egyszer csak Inci odasurrant az ágyamhoz és bebújt. Rátapasztotta a szájamra az erősen punci szagú kis kezét. Dühös is lettem, de valami furcsa érzéssel, Levette a kezét és szájon csókolt, ahogy az ügyetlenek szoktak, akik még nem nagyon sokszor csókolódtak. A száját nem is nyitotta ki. Én pedig amilyen mérges lettem, hirtelen béna is. Megfogta a kezem és a szájához meg az orrához emelte. Megpuszilgatta a jócskán még nedves ujjaimat. Ölelkeztünk, ő remegett, én nem. Megfogtuk egymás fenekét, én megmarkoltam az övét, sovány kis semmi popsija volt, mint akár egy fiúnak. Ő odanyúlt, ahol nagyon nedves voltam a fenekemen a puncimhoz közel. Bekapta az ujjait, amik a nedvemtől voltak szagosak. Eltoltam magamtól, nem sok szőre volt még, benyúltam a puncijához, azonnal tárta a combját, de nagyon megijedtem, mert szűz volt, akkor jöttem rá, hogy én erre nem is emlékszem.
Egy ujjamat dugtam be neki, azonnal nagyon forrón lehelt az arcomba. Elkezdtem csókolni, és ő pedig, mint aki tanul csókolódni, utánzott, a számat megsértette a fogával. Abba kellett hagynunk, mert valaki gyanúsan mocorgott.

Inci felkelt mellőlem és kiment, de én nem mertem utána menni. Azon az éjjelen ennyi történt. Én másnap rögtön kitaláltam, mi legyen, mert Inci nagyon buta kislány volt még.
Hasonló történetek
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirdin ·
MI van? hamarabb idén kétszer van április???

Rodrigez ·
Hát jó, hogy ez kijött belőled, de azért beküldeni nem kellett volna.
drober ·
Ezen k**va jót röhögtem!

D.S. ·
Nem tetszett!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned