Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
... Jeremy ujjai rátalálnak a puncimra és játszadozni kezdenek a combjaim között. A saját...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
...Kate számított erre. Félig meddig remélte is hogy bekövetkezik. A nagybátyja ugyanúgy fel...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Friss hozzászólások
Dávid Juhász: Ez nem lehet igaz! A munkahely...
2018-04-19 14:21
Dávid Juhász: Nagyon jó történet! Szépen öss...
2018-04-19 08:32
AnnaRia: Nekem is extra a klitoriszom.....
2018-04-18 23:56
Erikababa: Igen sajnos a kommunikacio nag...
2018-04-18 17:23
Pumpkin: Szia, Olyan érzésem van mint h...
2018-04-18 13:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Punci fincsi

Nem sokkal azután történt, hogy Inci kilesett. Más barátnők is feküdtek villanyoltás után néha egy ágyban, meg hülyéskedtek, nem volt szokatlan. Inci akart hozzám bebújni, nagyon hideg volt a lába. Melegítettem, az enyém forró volt. Amikor le kellett oltani a villanyt, egyszer csak az orrom alá dugta az ujját. Punci szagú volt. Súgott valamit a fülembe, de nem értettem. Érdekeset éreztem a teste miatt, ami a lábacskáival ellentétesen nagyon is forró volt. Kezdtem ugyanazt érezni, amit a fiúkkal szoktam ezért durván és hangosan rákiabáltam, hogy mosmár hagyjon békit és menjen a saját ágyába.

Nagyon nedves lettem és addig nem hagyott a puncim nyugton, amíg ki nem elégítettem magam. Éjjel még felébredtem és még ujjaztam. Már majdnem élveztem, amikor egyszer csak Inci odasurrant az ágyamhoz és bebújt. Rátapasztotta a szájamra az erősen punci szagú kis kezét. Dühös is lettem, de valami furcsa érzéssel, Levette a kezét és szájon csókolt, ahogy az ügyetlenek szoktak, akik még nem nagyon sokszor csókolódtak. A száját nem is nyitotta ki. Én pedig amilyen mérges lettem, hirtelen béna is. Megfogta a kezem és a szájához meg az orrához emelte. Megpuszilgatta a jócskán még nedves ujjaimat. Ölelkeztünk, ő remegett, én nem. Megfogtuk egymás fenekét, én megmarkoltam az övét, sovány kis semmi popsija volt, mint akár egy fiúnak. Ő odanyúlt, ahol nagyon nedves voltam a fenekemen a puncimhoz közel. Bekapta az ujjait, amik a nedvemtől voltak szagosak. Eltoltam magamtól, nem sok szőre volt még, benyúltam a puncijához, azonnal tárta a combját, de nagyon megijedtem, mert szűz volt, akkor jöttem rá, hogy én erre nem is emlékszem.
Egy ujjamat dugtam be neki, azonnal nagyon forrón lehelt az arcomba. Elkezdtem csókolni, és ő pedig, mint aki tanul csókolódni, utánzott, a számat megsértette a fogával. Abba kellett hagynunk, mert valaki gyanúsan mocorgott.

Inci felkelt mellőlem és kiment, de én nem mertem utána menni. Azon az éjjelen ennyi történt. Én másnap rögtön kitaláltam, mi legyen, mert Inci nagyon buta kislány volt még.
Hasonló történetek
25713
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
21116
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirdin ·
MI van? hamarabb idén kétszer van április???

Rodrigez ·
Hát jó, hogy ez kijött belőled, de azért beküldeni nem kellett volna.
drober ·
Ezen k**va jót röhögtem!

D.S. ·
Nem tetszett!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: