Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Osztálytársam

Sziasztok! K. vagyok, 16 éves. A történet rólam és B.-ről szól, a 17 éves osztálytársamról. 2012-ben kezdtük a középsulit. Én már első ránézésre beleszerettem, a gólyatáborban. Közel kerültünk egymáshoz, sokat beszélgettünk, viccelődtünk, egyszóval jó kapcsolatban voltunk. Minél többet voltunk együtt, annál jobban megszerettem őt. Általában kedd délutánonként az edzésük előtt szoktunk együtt sportolni, már ha a ping-pongot sportnak hívhatjuk. :) Ilyenkor pár osztálytársunk is jelen szokott lenni egy ideig, de volt amikor csak ketten maradtunk...Olyankor meg szokott ölelni, ám egyszer tovább is ment. A lány öltözőben voltunk, ilyenkor már senki sem szokott arra járni, ám ő bezárta az ajtót. Ahogy az ölelés egyre hosszabbra nyúlt, keze lejjebb csúszott, a fenekemre... ahogy megéreztem ezt, egyből rájöttem hogy mit szeretne.. magához húzott egyre erősebben... Kavarogtak bennem az érzések, lázasan gondolkodtam...
Megéri ezt ? Belekezdjek, vagy inkább lökjem el? Abban a pillanatban megcsókolt.. Ez volt életem legjobb csókja.. és nem hazudok. Olyan régen vágytam már erre, annyira szerettem volna, hogy ezt semmi sem múlhatja felül... Hosszasan csókolt, közben a fenekemet markolászta. Éreztem, ahogy kezd merevedni, ez engem is a végsőkig felizgatott. Ahogy nyelve a számban járt, ahogy ölelt és szorított, éreztem, hogy benedvesedem... A hév elragadott mindkettőnket. Nem létezett külvilág akkor..

Lassan elkezdte levenni a pólómat.. nincsenek sem kicsi, sem nagy melleim, 80C körül járok, de ő rájuk csodálkozott... Láttam a szemén, hogy tetszik neki a látvány.. Én is levettem az ő pólóját, és előbukkant nem is túl izmos, de nem is túl pocakos felsőteste. Pont amilyet szeretek. Lévén kézilabdázik, elég szép, erős, izmos háta és karja volt.. A szájába vette a mellbimbómat, elkezdte nyalogatni, szopogatni.. A mennyekbe repített, ha nem tovább... Közben én fejét, hátát, karját simogattam, néha kezem merevedő farkára is rátévedt.. Nagyon akartam!

Majd levettük egymásról a nadrágot is... és nem hittem a szememnek... ekkora farkat még életemben nem láttam! Nagyon hosszú volt és nagyon kívántam... ám ő kínzott. Lefektetett a padra és elkezdte minden előzmény nélkül ujjazni a puncimat. Néha-néha megnyalta a csiklómat, ám csak egy villanásra.. és éppen ezzel kergetett őrületbe.. gyorsan jött az orgazmusom, nagyot élveztem... és akkor, abban a pillanatban bekaptam a farkát. Hallottam, ahogy nyög, láttam rajta , hogy élvezi... és ettől csak még jobban nedves lettem... pár perc után már nem bírt magával, ledöntött a padra, és betette a farkát... Akkor már nem törődtem semennyire azzal, hogy ennek milyen következménye lehet. Az, hogy ez kihat a következő 4 évemre vele.. Csak rá koncentráltam és a bennem lüktető farkára.. Néztem az arcát... Néztem, ahogy élvezi, ahogy mindent belead... és akkor elhomályosult minden... egyszerre élveztünk el..

Nem tudom, hogy az edzésen meghallották-e a többiek, amit csinálunk, nem is érdekelt... Ezután párszor megismételtük ezt, mindig egyre jobban és jobban vágyva a másikra... ha így haladunk tovább, jó kis 4 évnek nézünk elébe. Senkinek sem beszéltünk erről, így titokban csak még izgalmasabb.. minden egyes alkalom után, mint most is, gyorsan eltűnünk a ''tett helyszínéről'' de ez így is van jól. Bár ő nem szerelmes belém, nekem ez így jó. Szeretek mindent, ami ő.
Ha lesz még ilyen ''különleges eset'' folytatom ezt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Csuklos ·
Langyoska.

Szandra0012 ·
Tetszett :) bár csatlakoznék az előttem szólóhoz, hogy hétköznapi, de nem rossz. Tényleg próbáld jobban kifejezni a érzéseket és magát a történetet is írhatod részletesebben :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: